Tp Bebek ve Akupunktur

İnşallah Bluesuu. Canım inşallah.
Bu ballı karışım pek de lezzetli değil ama yine de bir yıldır yiyip içtiklerimin en lezzetlisi diyebilirim :)
Önce Bensunaz'ın hamile haberini alalım. Sonra sırayla hepimiz hamile kalabilelim inşallah.
Hamilelere de sorunsuz hamilelikler ve sağlıklı doğumlar .

ooooooooooooo masallah topıge ya ben artık kapanır kımse olmaz dedıkce arttı sayımız ne guzel yenı hamıleler dolar ınşş burası rabbım evet dedıgı kullaruıdan eyler ınşşşşşşşşş
buluesu hosgeldın ya cok sevındım ınş baslarsın sende ınşş bu kez gelır guzel bı kardes.........ayrı ayrı yerlerde ama aynı duy-gularda olmak cok guzel..................

ay canım beniimm nisamm inşaaallllaaaahhh yaaaaa...ammiiiinnnn .....sende hayırlısıyla başlarsın inşallaahh canım.....eylülcümm nasıl gidiyor tedavii inşallahh herşey yolunda gider.....toprakcım ,muallimcim minik cadılarınızı çok çok öpüyorum...muallllimcimm bu topik hiç kapanırmı bizler varkennn...her daimm buradayızz............blesu inşallaaahh canımm ...aretcimm aminnn canım.......gökçecim kendini fazla yorma canım.......bebekistiyoruz,nil nerdeler acaba??

İyiyiz Gökçecim.Taşındım o yüzden çok giremedim internete.P.tesi itibariyle de işe başladım artık.Kızınla sen nasılsın doğuma az kaldı.Şimdi bol bol uyu dinlen.Doğumdan sonra uyuyamıyorsun , dinlenemiyorsun.
canım çok şükür az kaldı aslında bu aralar uykusuz kalıyom gibi bişey oluyo tam alamıyom uykmu sabah erken wc ye kalkıyom gece 4 tte hortluyom dalana kadar vakit geçiyo öglen uykum geliyo ama ders çalışıyom biraz uyuyamıyom kpss için neysee hayırlısı ile günler geçse inşş
Bugün kızım 7 aylık oldu , Allaha şükürler olsun.Darısı isteyen tüm kardeşlerime...
hayırlı olsun canım rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsın darısı benimde başıma lsun inşşşşş
toprak bızımde dun on ayımz doldu ama sekızın içindeyız rabbım guzel ömur vers hepsıne
seninde hayırlı olsun canım saglıkla büyütün minikleriniz i rabbim uzun ömürler nasip etsin onlara inşşşş
Günaydın,
Amin Toprak, Muallim. Ne güzel bebeklerinizle inşallah mutlu uzun bir ömür versin Allah, sağlıkla.
İnşallah darısı başımıza. Bensucum güzel haberler ver imşallah.
Biraz önce 3. iğnemi oldum. Yarın kontrol var. Bakalım neler duyacağım doktordan. Bu çörekotu, bal, tarçın karışımını kullanmalı mıyım sizce ne dersiniz. Siz kullanmış mıydınız? Kaliteyi artırdığı için faydalı diyorlar. Ne dersiniz?
canım ben hiç öyle şeyler kullanmadım ama kullan sen işe yaradıgını kk da yazan çoktu şifa olsun inş
gökçecim...seninde evlat mutluluğunu tadmana az kaldı inşşş....bebişin cicileri hazırdır artık....sende ciciler bölümünde paylaşsana görelim.... muallimin kızlarının odalarını gördük orda...
canım hayırlısı ile inş bende kavuşurum kızıma 2.5 yıl stres yaşadım tüptü aşılamaydı genetik testlerdi derken hamile olmak hayal gibiydi rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inş saglıklada kucagıma alırım.. canım benim bebek odam yok sadece yatagını arabasını kıyafetlerini aldım onuda ekim anneleri topigine koydum dur orayı kopyalayım olmazsa görürsün canım
ay canım beniimm nisamm inşaaallllaaaahhh yaaaaa...ammiiiinnnn .....sende hayırlısıyla başlarsın inşallaahh canım.....eylülcümm nasıl gidiyor tedavii inşallahh herşey yolunda gider.....toprakcım ,muallimcim minik cadılarınızı çok çok öpüyorum...muallllimcimm bu topik hiç kapanırmı bizler varkennn...her daimm buradayızz............blesu inşallaaahh canımm ...aretcimm aminnn canım.......gökçecim kendini fazla yorma canım.......bebekistiyoruz,nil nerdeler acaba??

canım benim çok saol düşündügün için yormuyom kendimi zate tombalak bişey oldum oturdugum yerde yorulur oldum:) sende kib öptm canım

705.jpg
[/url][/IMG] bu karyolamız şuan annemlerde oldugu için nettekini göstereyim dedim
710.jpg
[/url][/IMG] arabası
711.jpg
[/url][/IMG] bataniyesi

714.jpg
[/url][/IMG]bunuda ben ördüm :)
715.jpg
[/url][/IMG]buda aldıklarımızdan beşli setlerden birisiiii
kızlar sayfayı işgal ettim kusura bakmayın ama bikaç seyini bluesuya göstermek iiçin yükledim odası olmadıgı için sayfa açmadım :(

slm anneler anne adaylari...herkes iyidir insallah..netimde sorun var..gunlerdir yaziyorum gonderemiyorum..netimde sorun var..
gokcecim cicilerinize bayildim...saglikla iyi gunlerde kullansin kizin...az kaldi..saglikla gelsin kizin..
bensunaz seninde sonucuna az kaldi..guzel haberlerini bekliyoruz...ozeline bakarmisin...
eylul,kuka,nisam,buluesuu sira sizlerde...insallah sirayla guzel haberleri alcaz..
insallah bu yazdigim gelir..bilmiyorumkismile

ooooooooooooo masallah topıge ya ben artık kapanır kımse olmaz dedıkce arttı sayımız ne guzel yenı hamıleler dolar ınşş burası rabbım evet dedıgı kullaruıdan eyler ınşşşşşşşşş
buluesu hosgeldın ya cok sevındım ınş baslarsın sende ınşş bu kez gelır guzel bı kardes.........ayrı ayrı yerlerde ama aynı duy-gularda olmak cok guzel..................

muallim...canım bakalım 2 ayımıda doldurayımda inşallah....sorunsuz bir şekilde başlarım inşallah ......bu topik daha devam ederse inşallah paylaşırım burdan....evet cnm...ayrı ayrı yerlerdeyiz ama aynı duygular içindeyiz....dediğin gibi çok güzel....

aret bu sefer bası cektı ılk o hamıle.......ınşş bensu ınşş.........bensuyu saymıyorum ınş o bebeısıne kavıusacak ınşş cok tatlı cıcışlerı..........rabbım sıezede nasıp etsın ınş
benım seda bucur halıne bakmadan ayaga kalkıyoo tutunup kut dusuyooo yaaa off

Back
X