- Konu Sahibi el-muallim
- #10.441
Selam canim
Yasini sordum ablamin kizBensucum bende 39 yasindayim benimde rezervim azdi hatta bana hic ümit verilmemisti canim yaaa burdaki dr lar hic ugrasmayin yumurta var yok olsafda kalitesiz olur iyi döllenmez demislerdi.birde hamile kalirsan haberimiz olsun dediler alayli bir sekilde iste o zaman gözumu hirs daha cok bürumustu.
Daha cook gucleniyordum bu olumsuzluklara karsi biliyordum bunlar imtehanimdi bir gece rabbime sigindim göz yaslari icinde dua ettimmafoldumbenRabbimden istedim verecek olan oydu yaratacak olan oydu yeterki dilesin ol desin hic olmazmiydi.Ve o gece ruya gordum kisaca kapilarin acildigini ve yaptirdigim hastanenin dr gördum vs ruyayla amel olunmaz ama icime bir ferahlik girmisti esime bu sefer olacak dedim ALLAHIN IZNIYLE icime o ferahligida rabbim vermisti tabiki
Demem oki ben inaniyorumki yaradanim emeklerini bos cevirmeyecek canim kardesim inanki sana cani gönulden dua ediyorum.Dualarimizi rabbim kabul etsin inseallah
Transferini kim yxapti?
dr kimdi öpüyorum canim Allaha emanet ollllllllolumunekankayizsmile
Nil ciğim anladığım kadarı ile bensunaz ile problemleriniz aynı.Bensunaz a hamile kaldığın hastanenin ve doktorun bilgilerini versene belki bir umut olur.