Tp Bebek ve Akupunktur

canım eylül ne güzel yazmıssın duygulanmamak elde değilkii..canım senin 10yumoş haberini aldımya ne mutlu..eylülcüm inşalllaaahh hepsi kaliteli olur vede döllenir vedeee sana sımsıkı tutunurlar canımm...seni hiç bırakmazlar inşşş..eylülcüm hayırlı haberlerini bekliyoruz...................................toprakcım tabiki at.bekliyorum....inşşaaallaahh sayende az yumoşum varken çok olması benim için mucize olur inşalllaaahhhh....toprakcım can yakıyor derken..nasıl bir elektrk veriyoer..iğne batırmıyormu? ...inşş hakkımızda hayırlısı olur canım.........kıslarr hepinizi öpüyorum..opuyorumnanaktan

Sana özelden atarım canım.Elektirikli değil nöralterapi.Dişlerine bacaklarına ve pek çok yere iğne ile bir ilaç enjekte ediyor dr.Iyy.Çok can acıtıcı bir işlem ama dediğim gibi bence çok faydalı.İnşallah sana da şifa verecek bu işlem.
Eylülcüm 10 çok iyi inşallah çok kaliteli döllenecek bebişlerin ve buradan çok yakında bir tane daha hamile haberi alacağız...
 
Biz de Ece yi dr. götürdük bugün.69cm boyu 7700 kilosu olmuş.Çok kilolu değiliz ama aylık kilo alımı iyi.Boyumuz uzun olacak galiba.Dizanteri olmasak sanırım 8.500 civarı olurduk ama buna da şükür.Sağlığı yerinde olsunda çok kilolu olmasa da olur.Anlayacağınız hamile kalmakla iş bitmiyor asıl ondan sonra başlıyor sorunlar yorgunluklar.Akşam uzanıpta TV izleyemiyorum kitap okuyamıyorum sürekli ilgi istiyor Ece.Ama tatlı yorgunluk bunlar Hiçççç şikayet etmiyorum.Allah herkese yaşatsın bu yorgunlukları.
 
Bensuuu azcik olsa toparlanmana sevindim...Alla buyuktur insallah dualarimiz bosuna gitmez... eylulcim insallah fazlayumos kaliteli cikar insallah dondurma imkanin olur insallah transfer iyi gecer insallh tutunur ve hamis haberini veirsin....aret deniz nil bluesuu mualimcm canlarim nasilsiniz???? insallah iyisinizdir... Allaha emanet olun! opt..
 
kızlar...hayırlı cumalar olsun inşş......eylülcüm inşallah bugün yumoşlardan güzel haberler gelir... .......bensucum...... inşşş...çok çok iyi ve sevineceğin güzel günlerde gelicek....kendini çok azda olsa iyi hissetmene bende seviniyorum canım..... kuka,toprak,nil,muallim,gökçe.....sizlerde iyisiniz inşşş.....öpüyorum sizleri....
 
aretcim nille aynı hastane vede aynı doktora gidiyorum....ama bayram olduğu için tek doktorla kalamadım nilcim...ilk hale hanımla başladım sonra izne ayrıldı.sonra nur hanım oda izne gitti en son betül hanım oda bir işlem yaptırmadı yumoşlar toplanacak dedi..yumoşları toplamayıda kıvanç bey yaptı...yani anlayacagın doktorların hemen hemen hepsi girdi....................nilcim ama dün hale hanımla görüşmemde inşş bir aksilik olmaz çünkü önümüz yine bayram..yine hale hanımla başlayıp sonuna kadar götürecegiz hayrlısıyla.......nil yazını okuyunca içim doldu ...ey yüce rabbim nasip ederse ona tek ol der...rabbim inşşaaalllahh bu sefer pozitif vede sonuna kadar taşımayı vede saglıcakla dogurmayı nasip eder diyorum................................inşalllaahhh eylülünde hayırlı haberlerini alırız..arkasından blesu,kuka inşşşşş...........gökçecim hep aklımdasınız inanki...hiç çıkmıyorsunuzkii...gökçem seninde az kaldı inşş saglıcakla kucagına alırsın canımmm.....aretcim senin ne kadar oldu........muallimcim küçük hanımlar nasıllar..hepsini tek tek öpüyorum fıstıkları...

bensucum inşallah olacak. bak bu son sefer neredeyse oluyordu inşallah bir sonrakinde olacak. nil i uzun süre takip etmiştim. önce devamlı çıkan bir dolu kist iltihap (tabii nedenleri tam söyleyemiyorum da) yüzünden gelişi sürekli ertelendi en son bir operasyon geçirip geldi. 3 yumurtası büyümüştü ama eşinin spermleri çözülünce 2 tane bulunmuş döllenmişti ve 1 tanesi tuttu sonunda. bu koşullarda 8. denemede başardı. inşallah sizler de başaracaksınız.


eylül döllenen sayısısnı alınca bildirirsin
 
kuka buluesu denız opt sızı cook ..........toprak masallah kızına ............rabbım guzel gunler nasıp ets cumlemızeeeeeeeeeeee
 
eylul senınle heyecan yasıyoruz ınşşşşşşşşş guzel haber ver ...........bensu sende yenıden ınşş canım
 
Arkadaşlar, hepinize sonsuz teşekkürler.
Aradılar bugün. 8 embriyo olmuş. Allahım çok mutlu oldum. Hatta ağladım diyim açıkça, yabancı değilsiniz. 5. gün olmasını bekliyoruz dediler. İnşallah olur ve tabi inşallah tutar. Bende sebepsiz infertilite var ama herşey iyi olmakla beraber tutunma problemi oluyor. İnşallah bu sefer akupunkturun da doktorumun da etkisi olumlu yönde olur. Benden haberler böyle.
Toprakçım kızının sağlılığı iyi ya kiloyu sonra da alır.
 
Canım çook sevindim.Embriyon kaliteli rahim duvarının kalınlığı uygun ve Allah isterse tutunmaması için hiç bir neden yok.Bu sefer olacak Allahın izni ile inşallahh.İyi haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla.
 
ayy ınşş besıncı gune cok guzel emr olurlar gelırler annelerıneee ıkız veya üçüz ols inş...........
 
Tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum.Sık idrara çıkmak normalmi.Aslında idrarım varmış gibi hissediyorum ama yok.Merkezimin hemşiresi ile konuştum tahlil yap dedi her hangi bir yanmam ağrım sızım yok.Endişelenmelimiyim.?
 
aret gebelıkte bu normal bebekk buyudukce oluyoo eger bıde ayaklarını ustutyosan normaldır ama yoınede tahlıl ıyı olur azda olsa ıltıhab varsa sımdıden onlem alırsın ama normal bence
 
Biz de Ece yi dr. götürdük bugün.69cm boyu 7700 kilosu olmuş.Çok kilolu değiliz ama aylık kilo alımı iyi.Boyumuz uzun olacak galiba.Dizanteri olmasak sanırım 8.500 civarı olurduk ama buna da şükür.Sağlığı yerinde olsunda çok kilolu olmasa da olur.Anlayacağınız hamile kalmakla iş bitmiyor asıl ondan sonra başlıyor sorunlar yorgunluklar.Akşam uzanıpta TV izleyemiyorum kitap okuyamıyorum sürekli ilgi istiyor Ece.Ama tatlı yorgunluk bunlar Hiçççç şikayet etmiyorum.Allah herkese yaşatsın bu yorgunlukları.

maşallah ece ye. sağlığı iyi olsun da zayıf olsun. hem kilo alımı da iyiymiş. büyüdükçe daha da toplar.

Arkadaşlar, hepinize sonsuz teşekkürler.
Aradılar bugün. 8 embriyo olmuş. Allahım çok mutlu oldum. Hatta ağladım diyim açıkça, yabancı değilsiniz. 5. gün olmasını bekliyoruz dediler. İnşallah olur ve tabi inşallah tutar. Bende sebepsiz infertilite var ama herşey iyi olmakla beraber tutunma problemi oluyor. İnşallah bu sefer akupunkturun da doktorumun da etkisi olumlu yönde olur. Benden haberler böyle.
Toprakçım kızının sağlılığı iyi ya kiloyu sonra da alır.
çok sevindim. hayılı olsun. inşallah hepsi blastosist olur. bakarsın ikiz gelir bu sefer. hatta diğerleri de dondurulsun. iyi düşünelim iyi olsun.

Tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum.Sık idrara çıkmak normalmi.Aslında idrarım varmış gibi hissediyorum ama yok.Merkezimin hemşiresi ile konuştum tahlil yap dedi her hangi bir yanmam ağrım sızım yok.Endişelenmelimiyim.?

testi yaptırman iyi. iltihapsa da tedevisi var önemli değil. ama hamilelik böyle birşey. suyu da zaten çok içmen gerek ve devamlı kasıklarında bir ağırlık oluyor. her tuvalete gittiğinde çok çıkmayabiliyorsun ama çok sık gidiyorsun. hamileliktendir.
 
slmlarr herkezee.....gökçeciimm ne güzel o öle bir rüyaa...inşallllaahhh rabbimmm yakındaa sevindirir canımmm...rüya tabirine baktım gökçecimm üzgün bir halde olmak müjdeli bir haber alacagınıza yorumlanır dior..aglamakta gülmek canımm....ayyyy inşallllaaahh gökçecimm .birde sen gibi kalmıyormuyum kendiliğindennn...bir mucizee olur yaaa benim içinnn...canımm gökçemmm rabbim hepimizi sevindirsin inşallllaaaahhhhh............eylülcümm ne güzeell bir haber yaa..9tane döllenmişş maşaaaaalllaaaaahh kıss...inşşşşşş hayırlısıyla sana tutunurlar canım..5gün embiyosu daha güzelmiş..canımm inşaaalllahhh burdan hamiş haberini alacagız canımmm.......arkandan kuka,blesu inşşşşş...vedeee bennnn............toprakcımm en önemlisi saglıklı olması kızımızın...canımm öpüyorum bücüğümü......aretcimm muallimim dediği gibi hamileliktendir..sen yinede bir tahlil yaptır canımm ..iyi haberlerini bekliyoruz canım....muallimin,denizim,toprakcım,nilcimm gökçecim,eylülcüm.aretcim,blesucum.kukacım öpüyorum hepinziii
 
Son düzenleme:
Aretcim hamilelikte tuvalete çok gitmek normal, rahim büyüdükçe baskı yapıyor. Ancak tabii ki tahlil yaptır, için rahatlasın. Enfeksiyon falan varsa da önlemi alınır. Hamilelikte sık karşılaşılabilirmiş. O yüzden çıkmaz inşallah ama enfeksiyon ulunursa da endişe etme canım.
Hepinize çok teşekkür eder iyi dilekleriniz için. Denizcim, Muallimcim ağzınız bal yesin. Muallimcim Faruk bey gerçekten çok iyi bir doktor ve çok kibar bir insan. Anlattığın kadar varmış.
Bensucum, Kukacım, Bluesuucum, inşallah hepimiz sırasıyla yaşarız hamileliği. Gökçecim artık günler kaldı. Biz de buradan teyze olarak heyecanlanıyoruz. Denizcim sonra da sıra sende inşallah sağlıkla. Ve doğumdan sonra da burayıunutmayan Muallim ve Toprak sizlere de çok teşekkürler.
Herkese sevgiler.
Yarın akupunkturum var. Hastaneden de arayacaklar transfer günüyle ilgili. 5. olacağı kesinleşirse Pazartesi de aakupunktura gideceğim. İnşallah.
 
Back
X