- Konu Sahibi el-muallim
- #10.561
eylülcümçççhadi hayırlısı canım...inşş..11 gün sonra sonucuna burda hep beraber seviniriz.....inşşş..bebişlerin seni hiç bırakmazlar.....yat,dinlen...kendine iyi bak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar.
şçylr bir girdim çıktım ne var ne yok diye. genelde yatıyorum. arada bir dolanıyorum. iğneden geldik az önce. 2 embriyo transfer ettiler. iyiyim. sadece hemşire transfere alırken her seferinde 5-10 dk sonra diye toplam 1,5 saat erteleyince, öyle sıkışmışım ki sinirlerim bozuldu. hatta yapmayın transfer falan istemiyorum diye yataktan kalktım. sonra eşim araya girince aldılar içeri. eh biraz gerilim oldu. doktı-orum çok tatlıydı, bu şekilde transfer olmaz. çok bekletmişsiniz, rahatlayana kadar tuvalete gidebilirsin diyince çok rahatladım gerçekten. sonrası iyiydi. 2 tane kaliteleri iyiymiş. kalan 2 belki 3 varmış. dün itibariyle gelişmelerine bakılıyordu. iyi giderse 6. gün dondurulabilir dediler. ama sonrasını bilmiyorum ne oldu ne bitti.
işte böyle. yatıyorum, dolanıyorum.
gunaydın umut yuklu hatunlar........rabbım guzel gunler versın ınşşşşşşşşşşşşş hayırlı evlatlar versın ınşşşşşşşşşşşşşş
Gökçe'cim çok komiksin.:))))))) Canım benim inşallah yarına geliyor o zaman bebeğin. Hadi bakalım hayırlısıyla haberlerini bekliyoruz. Gelişmelerden haber ver.
Kızlar hepinize çok teşekkürler. Muallim, Bluesuu,Toprak,Nil, Bensu, Kuka, Aret, Gökçe, Deniz, Unuttuğum yoktur umarım hepinize çok teşekkürler.
Nilcim maşallah kartpostal gibi oğlun. Bensucum Ayten hanıma bahsetmiştim senden. İnşallah herşey güzel olur, yarar sana da akupunktur. Umarım memnun kalırsın.
Kızlar ben yatıyorum habire, dün toplam 15 dk falan dolandım. Bir de iğneye gittim. Sebze çorba, haşlanmış kuzu, bol su, bir dilim ananas, fındık ve kabak çekirdeği ile meyve. Yediklerim ve yaptıklarım bundan ibaret. Herşey embriyolar için. İnşallah benimle kalırlar.
selam arkadaşlar.
şçylr bir girdim çıktım ne var ne yok diye. genelde yatıyorum. arada bir dolanıyorum. iğneden geldik az önce. 2 embriyo transfer ettiler. iyiyim. sadece hemşire transfere alırken her seferinde 5-10 dk sonra diye toplam 1,5 saat erteleyince, öyle sıkışmışım ki sinirlerim bozuldu. hatta yapmayın transfer falan istemiyorum diye yataktan kalktım. sonra eşim araya girince aldılar içeri. eh biraz gerilim oldu. doktı-orum çok tatlıydı, bu şekilde transfer olmaz. çok bekletmişsiniz, rahatlayana kadar tuvalete gidebilirsin diyince çok rahatladım gerçekten. sonrası iyiydi. 2 tane kaliteleri iyiymiş. kalan 2 belki 3 varmış. dün itibariyle gelişmelerine bakılıyordu. iyi giderse 6. gün dondurulabilir dediler. ama sonrasını bilmiyorum ne oldu ne bitti.
işte böyle. yatıyorum, dolanıyorum.