Tp Bebek ve Akupunktur

eylülcümçççhadi hayırlısı canım...inşş..11 gün sonra sonucuna burda hep beraber seviniriz.....inşşş..bebişlerin seni hiç bırakmazlar.....yat,dinlen...kendine iyi bak...

kuka....gelmişsin canım....demek işler yoğun.... bende fırsatını bulmuşken giriuyorum....benim tedaviyimi sordun...benim dr.3 ay bekliyelim demişti histereskopiden sonra...bu aty 2 .ci ay doldu...önümüzdeki aydan sonra inşş..tedaviye başlicam bi aksilik çıkmazsa....sen naptın...adetin noldu?

isimleri mi karistirdim diyorum...kusura bakmayin....

Aret ve deniz hamislerdi... toprak ve bluesuu bebisleriyle ugrasiyordu... Ni ve gokce dogum yapti oyle mi???? eylul hamis diyecegim insallh oyle haber duyalim.... darisi bizim basimiza
Bensuu tedavi hakkindadusuncelerin ne? ara verdin mi???

Insallah diye once 1) sogan kurune baslamak istiyorum ...

eylul kız transfer oldumu ya ..................ay hadı hayırlısı ınş..........bende beklemıstım hatuırladım sen dıyınce ya ama az su ıçtım bu kez akıllandım 4. tedavıde ama yınede bekledım bende dru yarım saaten cok hemde acıl amelıyata gırmıs oluyorum dedım hemsıreye cok sıkıştım yapcam valla buralara dıcektım ya neyse son an geldı dr ama dedım ben cok fenayım tamam dedı transferden sonra hemen sonda taktıu hemsıre rahatladım valla cok zor ya sıkısık olmak ne zor............olum gıbı.........malesef beklemek zorunda kalmak zor bende o gun cok kızmıstım ama naparsın .........sonra canan hmsıre gelıp cok ıyı emr koyduk bol bol et ye dedı ben et sevmem kı ya dedım esım duydu ya tamam hergumn doner aldı geldı valla cok kızdım canan hanıma yaa ...........neyse tutuncada gectı kızgınlıgım ..........canım ınşşşşşşşşşşşş tutunur guzel meleklerın ınşşşşşşşşşşş cektıgın herseye deger her anı.................ınş canım rahat ol dınleme kendını tabı dsemde cok zor bılıyorum bol su iç ananas ye altı gun et ye sut ıç ve bol dua ınş rabbım ol desın ınşşşşşşşşşşşşş

kukacım...ben hamile değilim...daha bebişimde yok...ama benim 14 yaşında bir oğlum var.....ona kardeş için uğraşıyorum.....ben sana yazayım...nil,toprak bebişleriyle uğraşıyor...deniz,gökçe hamile,,,gökçe yarın yada öbürgün doğum yapacak.....eylülde transferi oldu....

buluesu bende öle sanmısrım hısteroskopı olunca genelde beklenıyo ama benım dr rahım içi cok guzelkl bu ay gel başalyalım demezmı ama dedım hıısteroskopı yapıcanız tamam olsun arada onu yaparım ben dedı......arada yaptı tedavının zaman kaybı olmadı benım için.....hadı az kalmıs canım ınşşş basla tedavıbne ınş canım yaa
kuka canım nasılsın opt senoıı çok opt
gokce gelıyomıu kızın nazlı kızın.............
bensu nasılsın canım
herkesı cok opt

Ayyy transferden sonra ben de çok kötü olmuştum , kap verdiler ona yaptım , şırşır utandım valla bitmedide bir türlü.Şimdi o günlere gülüp geçiyoruz ama ne umutlar umutsuzluklar mutluluklar gözyaşları içeren günlerdi.İnsan oğlu neler görüyor.Eylül inşallah ikizler geliyor gibi doğuyor içime.Darısı bensunaz , buluseu , kukanın da başına...

selam arkadaşlar.
şçylr bir girdim çıktım ne var ne yok diye. genelde yatıyorum. arada bir dolanıyorum. iğneden geldik az önce. 2 embriyo transfer ettiler. iyiyim. sadece hemşire transfere alırken her seferinde 5-10 dk sonra diye toplam 1,5 saat erteleyince, öyle sıkışmışım ki sinirlerim bozuldu. hatta yapmayın transfer falan istemiyorum diye yataktan kalktım. sonra eşim araya girince aldılar içeri. eh biraz gerilim oldu. doktı-orum çok tatlıydı, bu şekilde transfer olmaz. çok bekletmişsiniz, rahatlayana kadar tuvalete gidebilirsin diyince çok rahatladım gerçekten. sonrası iyiydi. 2 tane kaliteleri iyiymiş. kalan 2 belki 3 varmış. dün itibariyle gelişmelerine bakılıyordu. iyi giderse 6. gün dondurulabilir dediler. ama sonrasını bilmiyorum ne oldu ne bitti.
işte böyle. yatıyorum, dolanıyorum.

Haberler çok güzel hayırlı olsun canımm.Güzel haberlerini bekliyoruz.Bol dinlen bol su iç.Bol meyve ye zaten biliyorsundur:):)

canımm arkadaşlarımm herkezee slmlarrrr....aminnn niliimm inşalllaaahh...teyzesi kurban olsun ona...az aglarmışda yirimm ben onuu..............gökçecimm bugün yarın nazlı kızın gelir inşallllaaahhh saglıcaklaa....sonrada deniz inşallllaaaahhhh.................eylülcüm muallimim dediği gibi ilk 3gün dinlen ara ara gez...ananas ye canımm ben ananası unutmuştum sonrada ileriki zamanlarda alıp yiyemedim...ama bu sefer başlamamızda inşalllaaahh ilk işimm ananas alıp yemek olacak.......eylülcümm inşalllaaaahhh sana tutunmuşlardır canımm..müjdelii haberinii bekliyoruz canımm..tüm dualarımız sana canımmm.................................blesucum ,kukacımm inşallllaaahhh yakın zamanda bende başlarımm....bugün eylülün dediği ümran tıp merkezine gittik eşimle..ayten hanımla görüşedik.çünkü paydos etmişti .bulamadık..ama telefonla görüşme yaptık......allah nasip ederse çarşamba günleri akupuntur olacak inşallllaaahhhh....aretcim senin hamişlik nasıl gidiyor..kıslaaarrrhepinizii öptt..

gunaydın umut yuklu hatunlar........rabbım guzel gunler versın ınşşşşşşşşşşşşş hayırlı evlatlar versın ınşşşşşşşşşşşşşş

Gökçe'cim çok komiksin.:))))))) Canım benim inşallah yarına geliyor o zaman bebeğin. Hadi bakalım hayırlısıyla haberlerini bekliyoruz. Gelişmelerden haber ver.
Kızlar hepinize çok teşekkürler. Muallim, Bluesuu,Toprak,Nil, Bensu, Kuka, Aret, Gökçe, Deniz, Unuttuğum yoktur umarım hepinize çok teşekkürler.
Nilcim maşallah kartpostal gibi oğlun. Bensucum Ayten hanıma bahsetmiştim senden. İnşallah herşey güzel olur, yarar sana da akupunktur. Umarım memnun kalırsın.
Kızlar ben yatıyorum habire, dün toplam 15 dk falan dolandım. Bir de iğneye gittim. Sebze çorba, haşlanmış kuzu, bol su, bir dilim ananas, fındık ve kabak çekirdeği ile meyve. Yediklerim ve yaptıklarım bundan ibaret. Herşey embriyolar için. İnşallah benimle kalırlar.

Gökçe'cim çok komiksin.:))))))) Canım benim inşallah yarına geliyor o zaman bebeğin. Hadi bakalım hayırlısıyla haberlerini bekliyoruz. Gelişmelerden haber ver.
Kızlar hepinize çok teşekkürler. Muallim, Bluesuu,Toprak,Nil, Bensu, Kuka, Aret, Gökçe, Deniz, Unuttuğum yoktur umarım hepinize çok teşekkürler.
Nilcim maşallah kartpostal gibi oğlun. Bensucum Ayten hanıma bahsetmiştim senden. İnşallah herşey güzel olur, yarar sana da akupunktur. Umarım memnun kalırsın.
Kızlar ben yatıyorum habire, dün toplam 15 dk falan dolandım. Bir de iğneye gittim. Sebze çorba, haşlanmış kuzu, bol su, bir dilim ananas, fındık ve kabak çekirdeği ile meyve. Yediklerim ve yaptıklarım bundan ibaret. Herşey embriyolar için. İnşallah benimle kalırlar.

Eylulcum hayirli olsun canim
Sabah sizlere cook dua ettim yaradanim emeklerinizi zay etmesin inseallah
O glum yakisikli demi teyzesi bir okadarda uslu maasallah kuzuma birazcik gaz sancilarimiz var.
Inseallah yakinda gecer Eylulcum rabbim sizlre daha guzel bebekler versin aminnn
Sen nasilsin kuran biliyormusun eger biliyorsan meryem suresini oku canim ben tam 3 ay hergun okudum.
Tabiki verici olan rabbim hayirlisi bol bol su ic kendine dikkat et canim Allaha emanet olll olumunekankayizsmile

selam arkadaşlar.
şçylr bir girdim çıktım ne var ne yok diye. genelde yatıyorum. arada bir dolanıyorum. iğneden geldik az önce. 2 embriyo transfer ettiler. iyiyim. sadece hemşire transfere alırken her seferinde 5-10 dk sonra diye toplam 1,5 saat erteleyince, öyle sıkışmışım ki sinirlerim bozuldu. hatta yapmayın transfer falan istemiyorum diye yataktan kalktım. sonra eşim araya girince aldılar içeri. eh biraz gerilim oldu. doktı-orum çok tatlıydı, bu şekilde transfer olmaz. çok bekletmişsiniz, rahatlayana kadar tuvalete gidebilirsin diyince çok rahatladım gerçekten. sonrası iyiydi. 2 tane kaliteleri iyiymiş. kalan 2 belki 3 varmış. dün itibariyle gelişmelerine bakılıyordu. iyi giderse 6. gün dondurulabilir dediler. ama sonrasını bilmiyorum ne oldu ne bitti.
işte böyle. yatıyorum, dolanıyorum.

keşke arada yapsaydın yaaa. çok sıkıştıysanız biraz yapın falan da diyorlar ya. gerekirse yani eğer dayanamayıp çok yapsaydın azıcık daha su içerdin. nasıl olsa hemen sıkışıyor insan. hayırlı olsun bebişlerin. inşallah 10 gün sonra müjdeli haberini bekliyorum. kalanlar da dondurulmuştur umarım. kardeşler hazır olur :emir_bebek::emir_bebek:

Back
X