Tp Bebek ve Akupunktur

merhabalar.....
ben 3. tüp bebek tedavisinde negatif sonucu aldım .
bu topiği uzun süredir takib ediyorum.birbirlerinize yaptığınız dualara imreniyorum....beni de dualarınıza ekleyebilir misiniz.mucizeme kavuşmam için.....
rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versinnn

gülnısa hosgeldın.........negatıf olmasına uzuldum canım.....ınş bu son olur ...ne demek duamız bebek isteyen tum annelere.....rabbım bekletmesın ınşş aramıza tekrar hosgeldın....bırbırımızı anlıyoruz rabbım duaları makbul eylesın..ama gercekten de rabbım burda cok arkadası sevındırdı hepımız guzel dualarda bulunup pozıtıf enerjı yukluyoruz bırbırrımıze ....ne yapıcaksın kac yasındasın kaybın varmı nerde denedım bıo daha denıcen mı bak akuyu tavsıye ederım sanada ınşş
kızlar hepınıze hayırlı aksamlar
eylul bekle canım cok zor ama ınş daha net gozukucek keseler ınşşşş

Arkadaşlar selam hepinize. İşyerinden topiğe giremez oldum. Baka topiklere giriyorum ama sistem fazla girdim diye midir nedir bilmem girişime iin vermiyor. Ben de gündğz cepten yetişiyorum, akşam da evden. Yaa hepinize sonsuz teşekkürler. Sanırım önceki korkuların suyüzüne çıkması gibi birşey oluyor, manyak oldum. Kabul ediyorum. 5 dk önce "tamami kızlar ne diyor, haklılar tabi. artık belirti aramak falan yok. hem sonucun da güzel" diyorum. 5 dk sonra bakiim belim mi ağrıyor ne diye kendimi yokluyorum. Gerçi oğluma hamile kaldığımda her günüm aşırı belirtili ve dolayısıyla bir o kadar da sorunlu geçmişti. Böylesi dah yi. Hep özendiğim hamile tiplemesini yaşıyorum. Sanırım ben kaşınıyorum. Kaşınmak demişken bugün göğüs uçlarım kaşına kaşına bir hal oldu. Ahanda belirti işte :))

Denizcim aman diyim habersiz bırakma. 38 yaş üstü topiğini de 2 gündür kurcalıyorum. Orada da yoksun. Cidden endişelendim. Bak sen geldin, belirtilerim geldi :))

Gülnisa hoşgeldin. Burası gerçekten çok güzel bir paylaşım yeri. Seni de görelim aramızda dertleşelim paylaşalım. Yaş kaç, problem ne gibi Muallim'in sorduklarının aynılarını sorayım ben de. İnşallah bir sonraki tedavine iyi hazırlanıp olumlu sonuç alacaksın canım.

slm
muallimcim nice yıllara canım eşinle ve cocuklarınla inş rabbim bi ömür mutlu huzurlu saglıkllı birlikte ömür geçirmenizi nasip eder

hoşbuldum sizleri herzamanki gibi.....
yaşım 32. eşim ve bende problem.benim tüpüm kapalı.uterusumda hafif bir bozukluk var.eşimde sayı ve morfoloji problemi var.ayrıca tüp bebek aşamasında embriyonunda dış zarı kalın oluyormuş... ne demekse bilmiyorum....
2 acıbadem ,birde memorial denemem var...
akupunkturu düşündüm ama maddi problemlerden dolayı başlayamadım...

gülnisa canım üzüldüm ama transfer aşamasına geliyor anladığım kadarıyla. inşallah canım zor yolda sen de sonuca mutlulukla ulaşacaksın. bu çok ilginç bir tedavi. bazen hemen olur denilenler uzuun yıllar uğraşıyor, bazen zor çok zoe denilenler %10 ihtima verilenler ilk denemede bile oluyor. hepimiz aynı yolda çok yorulup emek harcıyoruz. sen moralini iyi tut.
gülnisa canım anadolu yakasında mısın? eğer orada isen Muallim'in gittiği ve tavsiye ettiği, benim de 1 yıl devam ettiğim akupunktur doktorunu şiddetle tavsiye ederim. Ücret çok makul. seansı 4o tl. bir görüş istersen. erkek hastaya da çalışıyordur belki. eşine de faydası olabilir.

gülnisa canım üzüldüm ama transfer aşamasına geliyor anladığım kadarıyla. inşallah canım zor yolda sen de sonuca mutlulukla ulaşacaksın. bu çok ilginç bir tedavi. bazen hemen olur denilenler uzuun yıllar uğraşıyor, bazen zor çok zoe denilenler %10 ihtima verilenler ilk denemede bile oluyor. hepimiz aynı yolda çok yorulup emek harcıyoruz. sen moralini iyi tut.
gülnisa canım anadolu yakasında mısın? eğer orada isen Muallim'in gittiği ve tavsiye ettiği, benim de 1 yıl devam ettiğim akupunktur doktorunu şiddetle tavsiye ederim. Ücret çok makul. seansı 4o tl. bir görüş istersen. erkek hastaya da çalışıyordur belki. eşine de faydası olabilir.]
kısmet tabii.imtihanımız bizim de böyle demek ki.ama sabretmek gerçekten çok zor.elden gelen birşey yok ama malesf gönlüm isyanda.rabbim affetsin..maddi ve manevi zor imtihan.
istanbul dışı oldugum için gidip gelmek zor oluyor sürekli..inş rabbim işlerimi kolaylaştırır
4. için ve bu son olur.
aku dan birazda korkuyorum.eşimim isteyeceğini zannetmiyorum.benim için bile boşver diyor.

merhabalar.....
ben 3. tüp bebek tedavisinde negatif sonucu aldım .
bu topiği uzun süredir takib ediyorum.birbirlerinize yaptığınız dualara imreniyorum....beni de dualarınıza ekleyebilir misiniz.mucizeme kavuşmam için.....
rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versinnn

gülnisa.....aramıza hoşgeldin.....inşşş...en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun.....dualarımız bebek isteyen herkese.......kaydirigubbakcemile5

eylülcüm.....bugünde nehaber....bugünde belirti peşindemisin.........ben bu denememde hiç belirtim olmadan hamile olmak istiyorum...... inşşşşş......öyle olur......artık sende belirti aramayı bırak......inşşş......bende senin gibi olurum.....

gökçeeeee........kızın nasıl? hala gaz sıkıntınız devammı?

canım mrb dün ilk defa sadece meme emdi aslında az geldi die bide mama verdim azcık onda n sonra sabaha kadar kalkmadı aglamadı maşallah kızıma teyzesi hergün rezene yada çörek otu veriyodum dün hiçbirini vermedim aglamadı :) bakalım bugce napıcak :) sen nasılsın canım
kızlar sizler nasılsınız eylülcüm sen nasılsın inş herey yolundadır
bensum nerelerdesin datlum herşey yolundamı ? adet olunca tekrar başlıyıcan mı
gülnisacım inş rabbim çok bekletmez gönerir minişin i
toprakcım bebek istiyoruz sizler nasılsınız
denizcim aaz kaldı canım hastane gideceklerini hazırladınmı valizini?

Back
X