Tp Bebek ve Akupunktur

Gökçecim gözünaydın. İnşallah hep böyle devam eder canım. Hatta daha da iyi olur, hiç sorun yaşamazsın.
Ben sabahtan yine ateşim çıkacak hissiyle işe gittim ve 1 saat sonra eve döndüm. işte kalsam kötü olacak. baktım olmayacak eve geldim. 1 saat ıslak hazlu kompresiyle 37.5'a çıkan ateşimi eski haline döndürüdüm çok şükür. umarım bir daha olmaz. korkuyor insan çünkü. Dün akşam son progynex iğnemi oldum. Bu sabahtan itibaren jele başladım. Bakalım inşallah herşey iyi olur, öyle devam eder.

Gökçecim gözünaydın. İnşallah hep böyle devam eder canım. Hatta daha da iyi olur, hiç sorun yaşamazsın.
Ben sabahtan yine ateşim çıkacak hissiyle işe gittim ve 1 saat sonra eve döndüm. işte kalsam kötü olacak. baktım olmayacak eve geldim. 1 saat ıslak hazlu kompresiyle 37.5'a çıkan ateşimi eski haline döndürüdüm çok şükür. umarım bir daha olmaz. korkuyor insan çünkü. Dün akşam son progynex iğnemi oldum. Bu sabahtan itibaren jele başladım. Bakalım inşallah herşey iyi olur, öyle devam eder.

Canım peki sen ilacını kullanmıyormusun.Akdeniz anemisi için.Korşisin sanırım.İlk hamileliğinde kullandın mı ilacını?

toprak....aret...bebek
istiyoruz.....nil.....sakunya....strauze........sizler nasılsınız?..(unuttuğum varmı)

Ben iyiyi canım evde vakit geçirmeye çalışıyorum:) Sende iyisindir inşallah.Oğlun kaç yaşındaydı? Allah bağışlasın:nazar:

Oğlun tedavi ile mi olmuştu?

Aretcim evet doktor ilacı kullanmamı istemedi. İstemedi ama ateş yükseliyor işte, ona yapacak birşey yok. O yüzden yükseleceğini hissedince 1 tane alıyorum. Önceki hamilelikte günde 3 tane alıyordum. Ama bebeğime yapılan otopside böbrek yetmezliği saptanınca Faruk bey bu ilaç nedeniyle olabilir dedi ve bu tedavide kullanımı bıraktırdı. Diğer yandan ateş düşüğe neden oluyor. Gerilim filmi gibi. Ama dünya çağında doktorlar genelde kullandırıyor, problemsiz hamilelikler oluyor. Ben hem bebeğe zarar olmasın diye kullanmıyorum, hem de düşüğe neden olmasın diye günde veya iki günde 1 tane alıyorum. Yapacak başka birşeyim yok çünkü. Bu ilaç olmadan bu ateş düşmez.

Denizcim, Aret'in nerede sorusuna ben de ne zaman doğum olacak diye ekliyorum. Muallim'e gitmiştim ama tabi o hastaneden çıkmıştı. Ben bebeklerin sağlık durumunu öğrenip çıkmıştım. Sağlık durumum iyi olursa sana gelmeyi isterim canım.

Aretcim senin doktorla randevun ne kadar zamanda bir oluyor?

Eylül'cüğüm,
Benim tanıdığım bir bayanda da Akdeniz Ateşi vardı ve çocuğunu sağlıklı Dünyaya getirdi.Allah'ın izni ile birer birer bizde kucağımıza alıcaz bebeklerimizi.:nazar:
Darısı inşallah bütün anne olmak isteyenlere.
Beni 5. hata çağırdı-7.hafta.10.hafta-12.hafta-15.hafta gitttim üç hafta sonra gel dedi 18.hafta çağıdı.2 yada 3 haftada bir çağırıyor.

Denizcim, Aret'in nerede sorusuna ben de ne zaman doğum olacak diye ekliyorum. Muallim'e gitmiştim ama tabi o hastaneden çıkmıştı. Ben bebeklerin sağlık durumunu öğrenip çıkmıştım. Sağlık durumum iyi olursa sana gelmeyi isterim canım.

Deniz ciğim aslında bende gelmeyi yürekten isterim bir sakıncası yoksa.

Aretcim çok moral verdin bana sağol canım. Allah razı olsun. Bu hastalığın birkaç tetikleyicisi var. Yorgunluk, üşüme ve stres. Eh tüp bebek yeterince stresli bence. Ay valla canım çok sevindim verdiğin bilgiye. Çünkü hep haberşerden, makalelerden okuyorum. İlk kez bu kadar yakın bir yerden duyuyorum.
İnşallah canım sağlıkla kucağımıza alıcaz. Tüm dileğim bu yönde. Allah tüm isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın inşallah.

Aretcim çok moral verdin bana sağol canım. Allah razı olsun. Bu hastalığın birkaç tetikleyicisi var. Yorgunluk, üşüme ve stres. Eh tüp bebek yeterince stresli bence. Ay valla canım çok sevindim verdiğin bilgiye. Çünkü hep haberşerden, makalelerden okuyorum. İlk kez bu kadar yakın bir yerden duyuyorum.
İnşallah canım sağlıkla kucağımıza alıcaz. Tüm dileğim bu yönde. Allah tüm isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın inşallah.

Canım yaklaşık bir on yıl önce bir tanıdık vardı onun gelininde doğuştan varmış.Evlendikten kısa bir süre sonra hamile kaldı ilaç kullandımı bilmiyorum ama hamileyken ateşlendiğinide duymuştum hatta kıvranıyormuş karın ağrısından ama bildiğim kadarı ile bebekle ilgili bir problemi yoktu.Sonra sağlıklı bir bebek doğurdu.Görmüştüm bebeği.

Eylül benim kafama demir ilacı takıldı herkez değişik bir haftada kullanmaya başlıyor.Dün yeni doğurmuş bir arkadaşım hamileliğin 3.ayında kullandığını söyledi.El-Muallim 20.hafta demişti internetten baktım 4.ay başı diyor.Kafam karıştı acaba unuttumu bana yazmayı malum yoğun bir doktor.Sanmam ama sen hangi hafta kullanmaya başlamıştın canım hatırlayabilecekmisin.

Arkadaşın ateşlenip karın ağrısından kıvandığına göre ilacı kullanmamış olmalı. Bu da beni rahatlatır. Çünkü bu hastalığın karın ağrısı dayanılır birşey olmuyor. O halde bebek dayanabiliyorsa darısı başıma diyim. Gerçi bu atakta ağrı yaşamadım ama ateş korkutmuştu. O yüzden örneğin bana moral oldu canım.
Demir ilacını ben 3. aydan sonra kullanmıştım. Ama bende çok aşırı boyutlarda kansızlık var. MCV mi ne bir değer var. Onun alt sınırı 80 iken bende 66 çıkar hep. O yüzden erken vermiş olabilir. Muallim'in de 20. haftada başlandığına göre bence endişe etme. Demek ki senin de değerlerin normal. Bebek ihtiyacı olan tüm beslenme desteğini anneni depolarından alırmış. O halde sende depolar iyi bence.

eylul stres yok artık ...gorelım keselerı ınşş
aret cok mıuhım degıl dr a guven unutmaz onlar dogum nerede olucak denız senınde nerde olucak

yazdıklarınızı hızlıca okudum..ben ilaçları sevmeyen biri olarak kansızlığı önlemek için pekmez yemenizi öneririm.çok düşükse tabii ilaç kullanılabilir.benim düşüncem tabii bu1

eylul stres yok artık ...gorelım keselerı ınşş
aret cok mıuhım degıl dr a guven unutmaz onlar dogum nerede olucak denız senınde nerde olucak

El-Muallim Allah bana o günleri gösterirse Aret Kamar'a yaptırıcam.Eşim Alman Hastanesi istiyor o orada doğdu diye benim kocamın öyle takıntıları var:) Ama doktora sorucam zaten o nerede rahat edebilirse .Bana Aret Kamar'ı tavsiye eden arkadaşımın doğumunu Özel Cerrahi'de yapmış.
Deniz için mahsuru yoksa gitmek isterim bende ona.

Muallimcim stres yok. Olmamaı için elimden gelen herşeyi yapıyorum. Ateşe rağmen. Diyorum ki ateş çok yükselmedi.
Aretcim eşler böyle duygular yaşıyorlar :)) Sen kendini nasıl rahat hissedeceğine bak.

Bensucum sütün ne durumda. Azalııyor demiştin son mesajında. Ama maşallah oğluna büyüyüp kocaman olmuş, annesinin sütü yetmiş ona.
Nilcim, Gökçecim sizler nasılsınız?
Toprak işler tüm yoğunluğuyla devam galiba.
Bluesuu ne zaman başlıyor tedavin?
Bensu sen neler yapıyorsun, gitmedi mi daha misafirler?

Back
X