Tp Bebek ve Akupunktur

Denizcim çok sağol canım. açıkçası ben de beklemiyordum. Nedense kendimi olumlu hissediyordum. Belki son doktor muayenesinden, belki de çok ağrı çekmemekten dolayı. Ama kanama durmayınca endişelerim arttı. Maalesef sonu da böyle oldu.
Canım inşallah en kısa sürede hazır hale gelebilirim sonraki deneme için. Allah sizlere sağlıklı doğumlar, isteyen herkese sağlıklı hamilelikler ve bebekler versin.

gunaydın kızlar
ama uzgunum ya cok uzgunum canım eylul neden böle oldu ya ............ama taktırden oteye yol yok canım .....cok uzuldum hersey guzeldı sen olumluydun ..........ama olsun bu can tende attıkca umut hep vardır ....sen guclu ve ınançlı oldukca ınş canım ınşş yenıden toparla bu bebeguınde melek oldu senı bekleyen meleklerın var ve su varkı bıze öbur dunya ıçınde lazım asıl orası onemlı aslında.........benımde üç melegım var yurek yangısı bunlar ama ınş orda bıze sefaat edecekler ....bu kadarmıs demek senın bırlıktelıgı.......canım toparla ınş yenıden rabbım bu kez sevıncını tamamına erdırsıın........benım 2000 yılında kı hamılelıgım de öle oldu kanamam oldu gıttım dra yok bı sey dedı yok cunku goremedı bı problem demekkı ama sonra senın gıbı durdu sonra yıne bsladı gıttım yıne kese yok dedı kurtaj gerek dedı haytta on gun olmus artık benı zehırlemeye baslamıs.........o gunde cok uzulmustum ..ama kısmet ..........bak üç tane melegınme karsı bu üç melek geldı ruyamda gorsem üçüzüm olucana ınanamazdım ınan..........ama kısmet olunca oluyoo gercektenn ............sakın bozma umudunu bılıyorum toparlanmak kolay degıl ama uzun surdurme canım dalma derınlere cık oralardan .........yenıden yenıden umutla ............olucak ınşş kısmetın gelıcek elbette veren sacede o..............
herkesı optummmmmmmmmmmmm...........nerdesınız ıyısınız dımı bayram hazırlıklarımı var yoksa .........denız nasılsın paşamız bayrama gelır belkı ..........

Öncelikle iyi haftalar..
Eylül çok üzüldüm gerçekten dün okudum ama ne yazacağımı bilemedim ve inan hiç beklemiyordum.Allah sabır versin canım.Ne diyebilirim Allah güç versin.Çok geçmiş olsun.

Dün bir artan bir azalan kanamalara karın ağrısı da eşlik etti. Sabaha karşı koskocaman bir parça crinone geri geldi. Sürekli herşeyi iyiye yorduk, olumlu olduk ama bugün içimde kötü hisler oldu. Ve hastaneye gittik. Bir doktor görsün diye. Maalesef keseyi göremedik. Bebeğimizi kaybettik. Tüm destekleriniz için teşekkürler.

Çok üzüldüm canım ya inan ne diyeceğimi bilmiyorum.Şoka uğradım.İnşallah nazlı kuzun kendiliğinden gelir.:5:

Kızlar bizim en yakın arkadaşlarımızda 11 aydır doğal yollarla bebek için uğraşıyorlar.Maalesef ki olmuyor.Arkadaşım denemeler öncesi dr. gitmişti kadınla ilgili her şey normal demişti ama 11 aydır olmuyor.27 sinde artık tedavi için dr. gidecekler.İnşallah bir an önce bizler kadar uğraşmadan hamile kalır can yoldaşlarımız dert ortaklarımız.Onlar içinde de Dua istiyorum sizden...

Kızlar bizim en yakın arkadaşlarımızda 11 aydır doğal yollarla bebek için uğraşıyorlar.Maalesef ki olmuyor.Arkadaşım denemeler öncesi dr. gitmişti kadınla ilgili her şey no istermal demişti ama 11 aydır olmuyor.27 sinde artık tedavi için dr. gidecekler.İnşallah bir an önce bizler kadar uğraşmadan hamile kalır can yoldaşlarımız dert ortaklarımız.Onlar içinde de Dua istiyorum sizden...

Toprak'çığım
Çocuk bebek özlemini hepimiz çok iyi biliyoruz.Gerçekten çok acı.Allah isteyen herkese Gerek arkadaşlarına gerek buradaki arkadaşlarımıza gerekse de tanımadığımız insanlara inşallah en kısa zamanda bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.İnşallah.İnşallh banada

eylül.....ne diyeceğimi bilemiyorum...çok ama çok üzüldüm.......sende benim ilk hamileliğimde olan şeyi yaşadın........şu yaşadığın sürecin aynısıydı...kahvertengi lekeler gelince hemen dr.a gitmiştik...kesenin etrafında kanama yok dedi dr...ama ertesi gün kanmam arttı...gittik ve yarısı kesenin düşmüştü.....Allah büyük sabır versin...en kısa zamanda yeniden deneme gücü versin.......

Toprak'çığım
Çocuk bebek özlemini hepimiz çok iyi biliyoruz.Gerçekten çok acı.Allah isteyen herkese Gerek arkadaşlarına gerek buradaki arkadaşlarımıza gerekse de tanımadığımız insanlara inşallah en kısa zamanda bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.İnşallah.İnşallh banada

amin amin canım....

Kızlar bizim en yakın arkadaşlarımızda 11 aydır doğal yollarla bebek için uğraşıyorlar.Maalesef ki olmuyor.Arkadaşım denemeler öncesi dr. gitmişti kadınla ilgili her şey normal demişti ama 11 aydır olmuyor.27 sinde artık tedavi için dr. gidecekler.İnşallah bir an önce bizler kadar uğraşmadan hamile kalır can yoldaşlarımız dert ortaklarımız.Onlar içinde de Dua istiyorum sizden...

ah canım dua etmez olurmuyum... burdaki ve çocuk özlemi çeken herkez için dua ediyorum.....ALLAH isteyen herkese nasip etsin.....

eylülcüm çokk üzüldüm canım yaa şaşırdım ama elden bişey gelmiyo rabbim herşeyin hayırlısını nasip ediyo demekki vakti tam olmamış bebegin umarım e n yakın sürede yavru gelir saglıkla kucagınada alırsın canım :(
toprakcım arkadaşına rabbbim hayırlısı ile tez vaktte evlat sahibi olmak nasip etsin çok aranmasın beklemesin bebek inşşş
bizde bikaç gündür annemlere geldik kızım kakasını yapmakta zorlanıyo bu aralara gündüz zeytin yagı veriyorum iki güne bir yapıyo kakasını bide poposunada sürüyom iç kısma zeytn yagı neyse bizdede duumlar böyle kib öptm herkesi

Bluesuucum, Toprakçım, Gökçecim çok çok teşekkür ederim. Hiç beklemediğimiz birşeydi malesef.
Aretcim çok sağol canım, Allah senin hamileliğini sonuna sağlıkla getirsin, isteyen herkesi de anne baba yapsın inşallah.
Muallimcim gözlerim doldu seni okurken. Özellikle ileri yaşlarda olunca benzer sorunları yaşamış olmak ortak noktamız oluyor. İnşallah canım Allah sonumu sana , Denize benzetsin inşallah. İki ay sonra 40 yaş diyeceğim ben de.
Ses 82 canım çok teşekkürler. Çok doğru demişsin. Her olumsuzluk bizi güçlendirsin. Sonumuz da iyi olsun tabi.

kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. bakalım 2 hafta gibi bir süre kaldı. hayırlısıyla gelsin. :10:

Bluesuucum, Toprakçım, Gökçecim çok çok teşekkür ederim. Hiç beklemediğimiz birşeydi malesef.
Aretcim çok sağol canım, Allah senin hamileliğini sonuna sağlıkla getirsin, isteyen herkesi de anne baba yapsın inşallah.
Muallimcim gözlerim doldu seni okurken. Özellikle ileri yaşlarda olunca benzer sorunları yaşamış olmak ortak noktamız oluyor. İnşallah canım Allah sonumu sana , Denize benzetsin inşallah. İki ay sonra 40 yaş diyeceğim ben de.
Ses 82 canım çok teşekkürler. Çok doğru demişsin. Her olumsuzluk bizi güçlendirsin. Sonumuz da iyi olsun tabi.

eylül dün o kadar şaşırıp etkilenmişim ki sabaha karşı rüyamda ben de 8 aylık bebeğimi kaybetmişim. hatta düşük gibi birşey olmuş karnım küçülüyordu. ben de artık olmaz kendimi bomboş hissediyorum diye ağlıyordum. uyandım ki bebek tekmeliyor. şükrettim. tersi çıkar sağlıkla hayırlısıyla gelir inşallah. şu saatte de uykum kaçtı oturuyorum. birazdan kitap okur yatarım.
tek diyeceğim hamile kalabiliyorsun. yaş 40 olsa da yumurtalar kaliteli daha. senin de yeni deneme için kaybedecek vaktin yok. lütfen sakın korkulara kapılma. dene sadece. bir daha 2 ay sonra yine olur mu dedi dr sen de dene. ne yapalım bazılarımız daha çok uğraşıyor emek harcıyor ama ben seninkinin hayra çıkacağına inanıyorum.bak ben 43 yaşında hamile kaldım. demek 43 e kadar vaktin var. tabii sen 43 ü bekleme tekrar denemeye en kısa sürede başla.:90:

Son düzenleme:
gunaydın
denız hayr ols ınşş saglıkla gelsın annesıne...........evet ınş denıcek eylul yıne yenıden rabbımın takdır ettıgını alıcak kuagınaa.............bende kırkımda son demnememeı yapmıstım eylul dr cok gecıkme gel demıstı ben gecıkmıstım kırka gırdım öle gıttım gec degıl yetrkı topatrla yetrkı ol desın yaratan ......herkesı opt aglıyolar kahvaltı vaktı

Denizcim canım benim. Yıllardır verdiğin uğraşının son 37 haftadır en gerilimli günlerini yaşadın. Ya öyleyse ya böyleyse diye. Canım 2 haftan kaldı mutlu sona. Sağlıkla alacaksın kucağına.
Ama birşey merak ettim nerden bildin doktorun 2 ay sonra yapalım dediğini :) Gerçekten de dün Faruk bey, yumurta rezervi iyi, Ocak ayında yaparız, Aralık'ta bile yapabiliriz demişti. Ben de beklemiyordum bu kadar yakın bir tarihler vereceğini. O zaman Ocak'ta deneyelim kararı verdik. İnşallah canım kalbinden geçen olur, Ocak ayında yapar ve sağlıkla devam ederiz bu yola.
Kendine iyi bak.

Muallimcim, bana da çok geçirmeyelim zamanı dedi. Ben de çok zaman geçmemesi taraftarıyım. Çünkü biliyorsunuz bir senedir, akupunktur, beslenme falan derken yumurta gençleştirici formüller uyguladım. Eski tedavilere göre daha az ilaç kullanıldı. Bunları heba etmek istemiyorum. Yoksa tekrar bekle ve bir sene daha kürler uygula falan vaktim yok. Yaşım 30 ların başı olsa tamam beklerim derim ama öyle değil.
Ocak ayında deneyeceğiz kısmetse. İnşallah sağlıkla olur bu sefer.
Tüp bebek tedavisinde şunu anladım. Sabır, umut ve herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor. Güçlü olmak gerekiyor. 6. denememi yapacağım. Her sonuca hazır olmayı öğrendim. Bilmiyorum psikolog mu çok iyi geldi nedir, iyiyim ve umutluyum. Geriye dönüp bakmıyorum. Önüme bakıyorum. Dedim ya inşallah sonum sana ve Deniz'e benzer. 40'lı yaşlarda annelik. Kulağa güzel geliyor.

Eylulcum cok uzuldum..herseyde vardir bi hayir..sen cok guclu azimlisin..hemen toparlamissin yeni tedaviye yol almissin..insallah bu sefer olacak..umutla,sabirla.

Gokce canim ozelden yazdigim ilaci bi dene derim..oglum hala onunla gazini,kakasini yapiyor..bizimde biara yapamama sorunumuz vardi..bu ilacla duzene girdi..

deniz az kaldi..saglikla gelsin

Muallimcim, bana da çok geçirmeyelim zamanı dedi. Ben de çok zaman geçmemesi taraftarıyım. Çünkü biliyorsunuz bir senedir, akupunktur, beslenme falan derken yumurta gençleştirici formüller uyguladım. Eski tedavilere göre daha az ilaç kullanıldı. Bunları heba etmek istemiyorum. Yoksa tekrar bekle ve bir sene daha kürler uygula falan vaktim yok. Yaşım 30 ların başı olsa tamam beklerim derim ama öyle değil.
Ocak ayında deneyeceğiz kısmetse. İnşallah sağlıkla olur bu sefer.
Tüp bebek tedavisinde şunu anladım. Sabır, umut ve herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor. Güçlü olmak gerekiyor. 6. denememi yapacağım. Her sonuca hazır olmayı öğrendim. Bilmiyorum psikolog mu çok iyi geldi nedir, iyiyim ve umutluyum. Geriye dönüp bakmıyorum. Önüme bakıyorum. Dedim ya inşallah sonum sana ve Deniz'e benzer. 40'lı yaşlarda annelik. Kulağa güzel geliyor.

Eylül canım senin donmuş eömbriyon yokmuydu??

eylül canım yeniden tedavi zamanı konuşman kendini çok kısa zamanda toparlamış olduğunu gösteriyor ve buda beni sevindirdi senin adına..........canım bu uğurda mücadele ettiğin sürece sonunda bebeğine kavuşacaksın buna inanıyorum.....

Back
X