- Konu Sahibi el-muallim
- #11.101
Starsuzie canım tabii ki hatırladım seni. Yazışmıştık seninle. Sonra kayboldun. Çok teşekkür ederm canım. Allah kimseye yaşatmasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün bir artan bir azalan kanamalara karın ağrısı da eşlik etti. Sabaha karşı koskocaman bir parça crinone geri geldi. Sürekli herşeyi iyiye yorduk, olumlu olduk ama bugün içimde kötü hisler oldu. Ve hastaneye gittik. Bir doktor görsün diye. Maalesef keseyi göremedik. Bebeğimizi kaybettik. Tüm destekleriniz için teşekkürler.
Kızlar bizim en yakın arkadaşlarımızda 11 aydır doğal yollarla bebek için uğraşıyorlar.Maalesef ki olmuyor.Arkadaşım denemeler öncesi dr. gitmişti kadınla ilgili her şey no istermal demişti ama 11 aydır olmuyor.27 sinde artık tedavi için dr. gidecekler.İnşallah bir an önce bizler kadar uğraşmadan hamile kalır can yoldaşlarımız dert ortaklarımız.Onlar içinde de Dua istiyorum sizden...
Toprak'çığım
Çocuk bebek özlemini hepimiz çok iyi biliyoruz.Gerçekten çok acı.Allah isteyen herkese Gerek arkadaşlarına gerek buradaki arkadaşlarımıza gerekse de tanımadığımız insanlara inşallah en kısa zamanda bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.İnşallah.İnşallh banada
Kızlar bizim en yakın arkadaşlarımızda 11 aydır doğal yollarla bebek için uğraşıyorlar.Maalesef ki olmuyor.Arkadaşım denemeler öncesi dr. gitmişti kadınla ilgili her şey normal demişti ama 11 aydır olmuyor.27 sinde artık tedavi için dr. gidecekler.İnşallah bir an önce bizler kadar uğraşmadan hamile kalır can yoldaşlarımız dert ortaklarımız.Onlar içinde de Dua istiyorum sizden...
eylül hiç beklemiyordum. anlatamayacağım kadar çok üzüldüm. allah sabır versin. çabuk toparlanacak gücü versin
Bluesuucum, Toprakçım, Gökçecim çok çok teşekkür ederim. Hiç beklemediğimiz birşeydi malesef.
Aretcim çok sağol canım, Allah senin hamileliğini sonuna sağlıkla getirsin, isteyen herkesi de anne baba yapsın inşallah.
Muallimcim gözlerim doldu seni okurken. Özellikle ileri yaşlarda olunca benzer sorunları yaşamış olmak ortak noktamız oluyor. İnşallah canım Allah sonumu sana , Denize benzetsin inşallah. İki ay sonra 40 yaş diyeceğim ben de.
Ses 82 canım çok teşekkürler. Çok doğru demişsin. Her olumsuzluk bizi güçlendirsin. Sonumuz da iyi olsun tabi.
Muallimcim, bana da çok geçirmeyelim zamanı dedi. Ben de çok zaman geçmemesi taraftarıyım. Çünkü biliyorsunuz bir senedir, akupunktur, beslenme falan derken yumurta gençleştirici formüller uyguladım. Eski tedavilere göre daha az ilaç kullanıldı. Bunları heba etmek istemiyorum. Yoksa tekrar bekle ve bir sene daha kürler uygula falan vaktim yok. Yaşım 30 ların başı olsa tamam beklerim derim ama öyle değil.
Ocak ayında deneyeceğiz kısmetse. İnşallah sağlıkla olur bu sefer.
Tüp bebek tedavisinde şunu anladım. Sabır, umut ve herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor. Güçlü olmak gerekiyor. 6. denememi yapacağım. Her sonuca hazır olmayı öğrendim. Bilmiyorum psikolog mu çok iyi geldi nedir, iyiyim ve umutluyum. Geriye dönüp bakmıyorum. Önüme bakıyorum. Dedim ya inşallah sonum sana ve Deniz'e benzer. 40'lı yaşlarda annelik. Kulağa güzel geliyor.