Tp Bebek ve Akupunktur

Bebekistiyoruz canım çok teşekkürler.
Evet toparladım. Sayılar arttıkça toparlamak daha kısa sürüyor galiba.
Aretçim dondurulmuşum yok canım. Zaten yaş 39. İki tane 5. günü yakaladık ona şükür. Şimdi vücudun bu dengesini bozmamak için zaman geçirmek istemiyorum.

gunaydın...........
eylul canım ne guzel dusunuyosun gerc ekten zaman gecırme vucut alışmızken yenıden dene ınş gelecek melegın
bulesu ıyıyız canım napalım benım hergun yogun bı tempo ınş darısı sızee ....sen naptın ya tedavı noldu ....herkes ıyıdır umarım bensu neredsın kuka nerdesın

Selam arkadaslar
Cook yogun ve yorgundum.Dun akdam sole bir bakayim dedim.Gecmisi okudum yorgun gözlerle daha yeni kalkti.
Eylulcun canim kardesim inan ne diyecegimi bilmiyorum.Ama coook metanetli ve azimli gordum seni:nazar:Masallah canim bundada vardir bir hayir bilemeyiz.Rabbim en kisa zamanda tekrar hamile kalip kucagina almayi nasip etsin inseallah
Eylulcum Rabbim her olumsuzluklara karsi dahada guc veriyor degilmi Dualarim sizlerle kendine iyi bak Rabbim her daim yar ve yard imcin olsun inseallahhhh

Selam arkadaslar
Cook yogun ve yorgundum.Dun akdam sole bir bakayim dedim.Gecmisi okudum yorgun gözlerle daha yeni kalkti.
Eylulcun canim kardesim inan ne diyecegimi bilmiyorum.Ama coook metanetli ve azimli gordum seni:nazar:Masallah canim bundada vardir bir hayir bilemeyiz.Rabbim en kisa zamanda tekrar hamile kalip kucagina almayi nasip etsin inseallah
Eylulcum Rabbim her olumsuzluklara karsi dahada guc veriyor degilmi Dualarim sizlerle kendine iyi bak Rabbim her daim yar ve yard imcin olsun inseallahhhh

Eylül
Kısa bir süre sonra tekrar deneyeceğin için çok sevindim:)Gerçekten çok güçlüsün canım:)
Bu kadar azimliysen Allah'ın izni ile en kısa zamanda bebeğini kucağına alacağına inanıyorum ben:)

gunaydın...........
eylul canım ne guzel dusunuyosun gerc ekten zaman gecırme vucut alışmızken yenıden dene ınş gelecek melegın
bulesu ıyıyız canım napalım benım hergun yogun bı tempo ınş darısı sızee ....sen naptın ya tedavı noldu ....herkes ıyıdır umarım bensu neredsın kuka nerdesın

canım ......bayramdan sonra co culture için parça alıcak rahimimden dr.....ardından adetimle beraber ilaçlarımı kullanmaya başlicam.....yani aralık ayındaki adetimle tedavim başlamış olacak inşşşşş.....:13:

canım ......bayramdan sonra co culture için parça alıcak rahimimden dr.....ardından adetimle beraber ilaçlarımı kullanmaya başlicam.....yani aralık ayındaki adetimle tedavim başlamış olacak inşşşşş.....:13:

bluessu insellah canim insellah hakkinda hayirlisi olsun Rabbim gonlune gore versin.
cifter cifter kucaklariniz dolsun Aminnnnnnn:emir_bebek::emir_bebek:

Nilcim sağol canım. İnşallah canım iyi sonuçlar alır tüm isteyenler.
Evet arkadaşlar, maddi manevi gücüm olduğu sürece denemeliyiz.
Dün doktorumun söylediği bazı şeyler moral verdi bana.
Geçen yılki çok erken düşükle ilgi kurup tekrarlayan düşük olabilir mi dedim. Orada kimyasal gebelik var, düşük olarak algılamıyoruz. İlgisi yok dedi.
Oğlumun kaybıyla ilgisi olabilir mi, yani her iki düşük ve bir kayıp vücut kabul etmiyor gibi birşeyler olabilir mi dedim. Vücudun kabul etmemesi durumunda tutunma olmaz, sizde tutunma var dedi.
Ben de o hale madem hepsi birbirinden alakasız şeyler, o zaman yeni deneme yapabiliriz diye düşündüm. Eşim zaten Allah razı olsun ne desem, ne istesem ona destek veriyor. Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen diyor.
İnşallah sorunlar olmaz bu sefer, sonuçlar iyi olur. Dua etmekten ve iyiyi dilemekten başka birşey gelmiyor elden.

eylul ne ılgınç aynı soruyu bende sormustum erken dogum yapmısttım yınre olurmu alakası olurmu varmı guıbı.........yok elbette ve ınş tutunma olduysa cok guzel ınşş canım ya elımızden gelenı yapıyoruz gerısı rabbımın takdırı olucak ınşş canım dıyorum ya coook nazlı bu bebekler cokkkkkk nazlı nazlı gelıyolar...........

mrb kızlar
eyülcüm kendini toplamana çk sevindim dualarım seninle rabbim anne olmayı nasip eder inşşş bebek istiyoruz ilacın adını kaydediyorum ondand a alalım in bizdede işe yarar sagolasın

ınş bu yılın son gunlerı de ınşş umutlu olur ve yenı yıl umutlarla dolu gelır kısmetlı olur ınşşşşşşş

muallimcimbu sözü gecen yılda demiştin bende içimden ama aralıkta birlikte olucazda -ocakta hamile kalıcam demiştim olmaz demiştim ama ocakta hamileydim allah ım çok büyük ummarım son aylar isteeyen herkes hamiş olur yeni yıla hamiş girerler inşşşş

Gunaydin herkese
Kizlar nasilsiniz benimde bugun baya bi sancim var.Sanirim adet olucam:81:insellahh dun klinige gittim ve moralim cook bozuldu.
Seker yüklemesi yapildi kontrol amacli fakat normalin baya bi ustunde cikti.DR zayiflaman lazim dedi.
Bakalim hayirlisi olsun ogluma mevlit yaptik tzeyzeleri cook guzel oldu.Uzaktan misafirlerimiz vardi yavas yavas kendime geliyorum.
Umut yavrum coook hastalandi o gece cocugumun nerdeyse nefesi kesilmisti nasil korktuk yavrum elimizde kaldi oglumu nazar ettiler.
Gercekten kizlar ALLAH YAVRULARIMIZI KORUSUN INSELLAHHH hepinizi öpüyorum

gokce gercekten dımı rabbım dıleyınce engel yok umutlar bıtmesın ınş..........
nıl gecmıs ols ya oğlusuna cok tatlı tabı yakısıklı olcak masallah bol bol oku .........dıkkat cekıyo bazen bebekler ...mevlıdını de yaptın oh masallah cok ıyı olmus........kac kılosun ya benımde vermem gerek artık alışkın degılm rahatsız edıyoo bu kılo verelım ınşş baslayalım azda olsa baslayalım ınşş
herkese gunaydın benımkıler cok erkencı bugun dıslerden sanırım

Back
X