- Konu Sahibi el-muallim
- #11.121
denizcim....ah ne güzel canım...2 hafta kaldı mis kokulu yavruna kavuşmaya.......darısı bizlere inş.......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaslar
Cook yogun ve yorgundum.Dun akdam sole bir bakayim dedim.Gecmisi okudum yorgun gözlerle daha yeni kalkti.
Eylulcun canim kardesim inan ne diyecegimi bilmiyorum.Ama coook metanetli ve azimli gordum seniMasallah canim bundada vardir bir hayir bilemeyiz.Rabbim en kisa zamanda tekrar hamile kalip kucagina almayi nasip etsin inseallah
Eylulcum Rabbim her olumsuzluklara karsi dahada guc veriyor degilmi Dualarim sizlerle kendine iyi bak Rabbim her daim yar ve yard imcin olsun inseallahhhh
gunaydın...........
eylul canım ne guzel dusunuyosun gerc ekten zaman gecırme vucut alışmızken yenıden dene ınş gelecek melegın
bulesu ıyıyız canım napalım benım hergun yogun bı tempo ınş darısı sızee ....sen naptın ya tedavı noldu ....herkes ıyıdır umarım bensu neredsın kuka nerdesın
canım ......bayramdan sonra co culture için parça alıcak rahimimden dr.....ardından adetimle beraber ilaçlarımı kullanmaya başlicam.....yani aralık ayındaki adetimle tedavim başlamış olacak inşşşşş.....:13:
bluessu insellah canim insellah hakkinda hayirlisi olsun Rabbim gonlune gore versin.
cifter cifter kucaklariniz dolsun Aminnnnnnn![]()
canım ......bayramdan sonra co culture için parça alıcak rahimimden dr.....ardından adetimle beraber ilaçlarımı kullanmaya başlicam.....yani aralık ayındaki adetimle tedavim başlamış olacak inşşşşş.....:13:
2011'e bereketli giricez inşallahhhhh![]()