Tp Bebek ve Akupunktur

Merhaba kızlar.Bluseuu canım hadi bakalım inşallah güzel haberlere seninle başlayacağız.Senin hamile haberinle ve doğum haberinle sevineceğiz burada.
Dün dikkatimi bir şey çekti.2005 de eşimle tanıştım.2010 da kızım doğdu.5 yıla bir hayatıma birisi giriyor.Belki dedim 2015 de de Allah kızıma bir kardeş nasip eder.Kısmet.
inşşş..canım güzel haberi ben veririmda arkamdanda,bensu,eylül,kuka,strauze,yeni arkadaş merye de gelir.....toprakçım...bencede neden olmaSIN....ne güzel olur 2015 tede kardeş.....bence çok uzatma derim.....

hayirli cumalar..
toprakcim muallim abla sagolun..bugun daha iyiyiz..iyilesince sunnet isimiz var.cerrah muayne etti.olmasi gerek darlik yapisikli var dedi..hayirlsi ile bunuda bi atlatsak.kullanici adimi degistirmek istiyorum ama nasil bilmiyorum ki..en kisa zamanda degistircem..( bu kullanici adimda cokkk umutlarim sakliydi ayrilmasi zor olacak)
bluesu hayirli olsun..dualarim seninle isteyen herkesle..stres yok tamam mi?
senayk gecen sene topikten hatirliyorum geri donmene iyi olmaniza sevindim..ben o zamanlar umutla sizleri takip ediyordum..darisi umutla bekleyenlere.
canım sağolasın .....evet artık adını değiştirme zamanı....bebeğin kollarında..... maaşallah size....

selam kızlar. el muallim kızlarının göz muayenesi iyi geçmiş maşallah hep böyle gitsinler inşallah. valla ben de düşünüyorum da 10 seneden vazgeçtim ama 5 sene önce yapsaymışım şu çocuğu harika olacakmış. aman buna da şükür

bluesuu hayırlı olsun tedavin son olsun

eylül ben senin araştırmalarının bir kısmını yapabilmiştim ve 3-4 ay uygulamıştım. tebrikler gerçekten. ocakta yapacaktın değil mi diğer tedavini? ümidini sakın kesme benim de yaşa göre şansımm % 5 di. her zaman bir umut vardır.

herkese iyi dilekleri için tşk. biz iyiyiz. sadece sütüm olmadığı gerçeğini kabulenmem gerek. bol su içiyorum+kompoto+humana still tea+rezene+boza+bulgur pilavı+yeşil soğan+tahin helvası+dua ediyorum. benim de elimden gelen bu. ne yapayım. şükür oğlumun sağlığı yerinde ve şimdi güzel mamalar var. ben de 2 ay biraz meme emebilmişim. 43 yıl öncenin pirinç unu ve inek sütü karışımıyla büyümüşüm maşallahım var. olsa harika olacaktı da allah başka dert vermesin.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,
Muallimcim doktor kontrolünüz iyi geçmiş gözün aydın. Geçen sene bu zamanlar ne zordu senin için gerçekten. Her gün dua ediyordum sana. Eve çıktığınız haberinde nasıl mutlu olmuştum. Zorluklar yerini mutluluğa bıraktı çok şükür.
Bluesuu canım hayılı olsun, inşallah olacak bu sefer. Moralini yüksek tut.
Denizcim, doğru söylyorsun pirinç unu ve sütle besleniyorduk eskiden. Şimdiki mamalar çok çok daha besleyici. Anneliğin keyfini çıkar canım. Sana gelemedim ya nasıl üzüldüm. Doğumundan bir gün önce histereskopim vardı, işe gidemedim. Böyle olunca da ertesi günlere işten izin alamadım. Aklım fikrim hep seninleydi. Sağlıklı olsun da sonra da görürüm. Canım evet canım tedavim Ocak'ta olacak.
Bensunaz sen neler yapıyorsun canım, tedaviye ne zaman başlayacaksın?

Arkadaşlar biraz uzun yazabilirim, çok soru gelmiş.
Starsuzie femoral masajı acubalance'dan okumuşsundur zaten. Femurlardaki ana damarın üstüne glip ellerinle 30 saniye bastırıyorsun, sonra bırakıyorsun. Bir de youtubeda femoral message diye bak, vidolarıyla gösteriyor diğer bir şeklini. Karında göbek deliğine belli mesafede saat yönünde uygulanan bir el masajı. Ovulasyona kadar yapılıyor unutma. Yoga konusuna eğil bence. Ben de çok aceleci ve sabırsız biriyDİM. Tedaviler bana sabırlı olmayı öğretti ne yazık ki. Zaten yapmaya çalıştığında ilk olarak başaramayacaksın. Yılmayıp hergün devam edersen birşeylerin değiştiğini görüyorsun. Bu arada güzel bir not: Marilyn Glenville isimli çok bilinen bir infertilite uzmanı yazar var. Bir üniversitenin araştırmasında beslenme ve takviyeler %80 başarıyı artırdığını yazmış. Umarım doğrudur.

Hayirli cumalar Arkadaslar
Bu cumanin yuzusuyu hur*****e Rabbim dualarimizi kabul etsin insallahhh bluessucum hayirli olsun Mevlam gonlundeki muradini versin AMINNN
Kizlar dun doktoruma gittim.ultrasahlda yumurta gorundu dr kardes adayi var dedi bebek dusunuyormusunuz dedi vallahi ne diyecegimi sasirdim.ALLAH ISTERSE OLUR: dedim tutuldum kaldim.Neyse dun drda moraim cook bozuldu.
Agzim dudaklarim ucukladi bizim muaqyene bittikten sonra doktoruma hemsire telefonu getirdi acil dedi.Turk bir bayan caresizlik icinde care ariyor.
Bes aylik bebegini yuzu koun yatirmis anne son anda farketmis hastaneye yetistirmisler ama nafile bebegin beyin olumu gerceklesmis cocuk bogulmus beynine oksijen gitmemis coook kotu oldum yaaa
Sakin kizlar yavrularimizi oye yatirsakta yalniz birakmayalim.Sali gunu oglumun doktoruda bana bebegi oyle yatir dedi kafasinda birazcik yamukluk var.Esimlede bir gun oncesi onu konusmustuk hatta yatirdim ama basinida bekledim.Ya ben cok evhamliyimmmmm dun gece cook hastalandim sanirim etkilendim cook rabbim kimseyi caresiz birakmasin Yuce allahim o kadinin yardimcisi olsun.Bir evlat kolay meydana gelmiyor.Ne vadeler atlattik ne cileler cektik
Rabbim yavrularimizi bize bagislasin AMINNNNNNNNNNNNNN

Toprakçım bu aslında tek hareket ama esneme yapmadan tek başına yapmak çok zorlayabilir. Zaten hareketin kendisi zor. Dizlerinin üstüne oturup kendii geriye doğru yatırıyorsun. Ben ilk yapışımda yaklaşık bir santim kadar geri gidebildim :)) Bu ne yaa diye yerimden kalktım. Şimdi ise 45 dereceden fazla geri yatabiliyorum. Bir ay olmadı bile başlayalı. Kolay olması için poponun altına ince bir minder koyabilirsin. Şekli için google vidolarda supta vajrasana diye ara. Orada göreceksin. Bunu yapamam diyorsan sana daha kolay ve pılabilir bir hareket anlatayım. Hem bunu yaptıkça diğerini daha rahat yapabilirsin. İnce bir minderi belinin altına koyarak arkaya uzan, sonra bacaklarını içe kıvırıp, hatta bağdaş kurarak ayaklarını içe çek. Bunu da matsyasana diye bulabilirsin. Google yaz, çıkar. Herbir şekilde 3
0-60 saniye kalıyorsun. Isınma hareketi olarak bir kaç çeşit set var. Ben en kolayını tavsiye edeyim. Tibetin sağlığı diye birşey. LifeEvents.org: 5 Tibetans Energy Rejuvenation Exercises
linkinden ne olduğunu hareketli olarak görebilirsin. Bunu ilk başta azar azar yapmaya başla. 3er kere 5er kere falan. Zaten ısınmak için olacağı için sana yeter. Diğer heryeri de çalıtırıyor. Kolay gelsin canım. Daha detaylı yazarsam çok karışacak.

Muallimcim vallahi boyle soguk gorulmedi .Hissedilen -15 dun disarida resmen yuzum ugusdu soguktan biz burda aliskiniz ama yavrum icin endiseleniyorum
Yeyin icin dua edin soguktan cam pencere acamiyorz koktuk rabbim disaridakilerin yardimcisi olsun Turkiyede lodos varmis istanbulda ablamla konusuyorumda havalar guzel diyor.
Söyle havalar ilisa oglumla yuruyuse cikacazda bekliyoruz bakalim haaa kizlar umut bugun anni dedi anna tos tos oglum cook geveze olacak bu sipa teyzeleri hepinizi öptuk h.k

Yılmadım yazıyorum. Sistem atmasın beni diye önce word’e yazıp oradan kopyalayacağım.
Muallimcim tekrar başlıyorum. Detoks hem karaciğeri, böbreleri ve kanı temizliyor hem de kilo vermeye yardımcı oluyor. İşin mantığında sebzelerdeki tüm besin kaynaklarını alıp sindirimi yormadan kana karıştırmak ve vücudu temizlemek var. Aç kalmıyorsun garanti verebilirim. Ben Mart ayında iki günlük yapmıştım tedavi planlıyorum diye. Hiç acıkmadım. Ama sonra öğrendim ki 2 gün yeterli süre değilmiş. 7 gün iyi bir süre. Bunu yazılı olarak veren merkezler var ama pahalı. Ben bir programda izlemiştim insanlara bir hafta yemek vermeyip ne çok parasını alıyorsunuz diye bir diyloga geçmişti. Özel bir liste yok. Aynı diyetisyen listesi gibi düşün. Aynı malzemeler değişip değişip liste oluyor. Bir kibrit kutusu peynirle başlıyor hepsi 
Detoks yamak için en uygun zaman aslında çünkü detoks, bamyayla bezelyeyle yapılmıyor. Tam mevsimindeyiz sebzelerin. Listemizin başında havuç ve elma var. Alışveriş yaparken miktarın en çok bunlar oluyor. Sonraki sebzeler ise pancar, kereviz (saplarıyla), lahana, salatalık, ıspanak, brokoli. Daha az kullanılanlar da maydanoz, limon, zencefil (ben tadından dolayı kullanamıyorum), balkabağı dilimi. Elma hem kan şekerini ayarladığı için, hem de aldığın besinlerin kanı temizlemesini sağlarken meyve şekeri gerektiği için öneriliyor. Benim favori içeceğim iki küçük pancar, bir havuç, bir elma ve bir avuç ıspanaktan oluşan özsu. Elma yerine ananas, ıspanak yerine pazı veya maydanoz, havuç yerine kereviz olabilir. Sebzelerin neler içerdiğini anlatmayayım, çok uzun sürer ama şu var: Bu sebze ve meyvelerin hepsi içerdiği besin değerleri yönnden çok çok zengin. Örneğin pancar tek başına içilmesi tavsiye edilmeyecek kadar kuvvetli bir temizleyiciymiş. Bir sebzeyle karıştırın mutlaka diyorlar. Yani bu tip sebzelerden elinde hangileri varsa çok farketmez birer tane at katı meyve sıkacağına çıkan suyu iç. Günde 6 kere sabah, kuşluk, öğle, ikindi, akşam ve gece. Günde en az iki litre de su tabii ki. Ve doğal bitki çayları da içebilirsin. İstersen sabah kalktığında aç karnına bir çorba kaşığı elma sirkesi koyduğun suyu da bu listeye ekleyebilirsin. Çok faydalı. Ha bir de bu sebzelerden kereviz ve pancar dışındakilerin kabukları soyulmuyor, iyice yıkanıyor. Elma çekirdekleriyle konuluyor.
Bu sıvı detoksu bittikten sonra da beslenmene dikkat edersen, arada bir ara öğün niyetine bu özsuları içersen, hamur işi, kızartma yemezsen çok faydasını göreceğine inanıyorum.
İşte yeniden yazdım hepsini. Sistem bir daha atarsa hepsini bir daha kopyalarım word dosyasından:)
En kısa şekliyle böyle anlatabildim. Sorun olursa sor canım Seve seve cevaplarım.
Sevgiler

Nilcim gerçekten bu nedir yani. Yazdıım az buz bbirşey de değil. Tam bitti derken hop gitti hepsi. Sizin soğuklar Pazara bizim buradaymış. Bugün öğlen bir iş için dışarı çıktım 10 dakika yürüdüm kan ter içinde kaldım sıcaktan. Sanırım çok arayacağız bu günleri. Kombi yanmıyor ve ev 24 derece.

Bu arada yazdığını ben yazarken görmemişim. Allah o anne babaya sabır versin. Nasıl zor bir olaydır. Sözün bittiği yer. Haklısın başından ayrılmamak lazım. Allah korusun.

Amin toprakçım, inşallah... inaşallah 5 yılı beklemez ece'nin kardeşi... kısa süerede yola çıkar belki de...

benimde eşim hayatıma 2005'te girdi, 2010 da kızlarım doğdu.. ben de kızlarıma kardeş istiyordum ama doktorlar yasak diyor, o yüzden 1 kardeşle idare etcekler artık... İnşallah ece'de kardeşsiz kalmasın...

Nilcim gerçekten bu nedir yani. Yazdıım az buz bbirşey de değil. Tam bitti derken hop gitti hepsi. Sizin soğuklar Pazara bizim buradaymış. Bugün öğlen bir iş için dışarı çıktım 10 dakika yürüdüm kan ter içinde kaldım sıcaktan. Sanırım çok arayacağız bu günleri. Kombi yanmıyor ve ev 24 derece.

:53:24 derecemi inanilmaz ya biz burda soguktan olecez sanirim 32 kisi olmussssss ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

ayy amanın cok soguk ya oralar gelmesın yaaaa buralaraa.........

toprak senay gokce nıl bebıs ıst hepınıze dıyorum ıkıncı ıçın bırakın gelsın valla sonra ugrasmayın bı daha .........bırakın oluyosa olsun ...........yakın buyutmek daha guzel tek cocuk zor oluyo.......
eylul cok sagol okuyorum yazılarını ınş yapayım ama ya tadları cok kotu o sebze sularının yaa..........ama ıyı olur aslında detoks sonucta rabbım emeklerını karsılıgını versın ınşşş burası bu yıl dort bes hamıle ıle dolsun ınşşşşşşşşşş

Selam arkadaşlar,
Muallimcim doktor kontrolünüz iyi geçmiş gözün aydın. Geçen sene bu zamanlar ne zordu senin için gerçekten. Her gün dua ediyordum sana. Eve çıktığınız haberinde nasıl mutlu olmuştum. Zorluklar yerini mutluluğa bıraktı çok şükür.
Bluesuu canım hayılı olsun, inşallah olacak bu sefer. Moralini yüksek tut.
Denizcim, doğru söylyorsun pirinç unu ve sütle besleniyorduk eskiden. Şimdiki mamalar çok çok daha besleyici. Anneliğin keyfini çıkar canım. Sana gelemedim ya nasıl üzüldüm. Doğumundan bir gün önce histereskopim vardı, işe gidemedim. Böyle olunca da ertesi günlere işten izin alamadım. Aklım fikrim hep seninleydi. Sağlıklı olsun da sonra da görürüm. Canım evet canım tedavim Ocak'ta olacak.
Bensunaz sen neler yapıyorsun canım, tedaviye ne zaman başlayacaksın?

canım guzel duaların ıçın sagol rabbım san sıkıntısız versın ınş kuvezdeyken sen ve cok kısı duada bulundu ınsan gormesede sevıyoo derdını anlıyo demekkı cok zorlu gunlerdı dr hıç umut vermedı ılk bı ay ama rabbım ol dedı cok sukur ıyı oldular .............rabbım versın sımdı sanada cok tatlı bebısler ve tum ısteyenlere ..........
denız cok takma canım mama verırsın olmuyosa yapacak bısey yok ama sen sutun gelmesede sık sık emzır yınede bellı olamz bı bakarsın gelır sutun.........saglkla buyusun annesı

muallim.....canım göz muayeneleri için çok sevindim......eylül...bu beslenme tarzın için seni tebrik ediyorum...bravo vallahi......starsuzie......inşşş.....hep beraber bebeklerimize kavuşuruz.....bensu...nerelerdesin canım?...bebekistiyoruz,toprak,gökçe,nil, kuka....sizler den ne haber?...deniz......taze annecik....diğer topikten seni takip ediyorum oğlunla iyisiniz maaşallah......kızlar öpüldünüz.....:1::1::1:
inşallah cnmmm...
kızlar merhaba.....adet oldum ve yarın dr.umdan randevu aldım...inşşş..yarın hayırlısıyla iğnelere başlicam.....kızlar ne olur dua edin...kulun kula duası daha makbulmüş.....inşşşş....bu kez bebeğime kavuşurum.....
inşallah bu son tedavin olur.bize mutlu haberler verirsin..

inşşş..canım güzel haberi ben veririmda arkamdanda,bensu,eylül,kuka,strauze,yeni arkadaş merye de gelir.....toprakçım...bencede neden olmaSIN....ne güzel olur 2015 tede kardeş.....bence çok uzatma derim.....
ayy inşllah
Arkadaşlar biraz uzun yazabilirim, çok soru gelmiş.
Starsuzie femoral masajı acubalance'dan okumuşsundur zaten. Femurlardaki ana damarın üstüne glip ellerinle 30 saniye bastırıyorsun, sonra bırakıyorsun. Bir de youtubeda femoral message diye bak, vidolarıyla gösteriyor diğer bir şeklini. Karında göbek deliğine belli mesafede saat yönünde uygulanan bir el masajı. Ovulasyona kadar yapılıyor unutma. Yoga konusuna eğil bence. Ben de çok aceleci ve sabırsız biriyDİM. Tedaviler bana sabırlı olmayı öğretti ne yazık ki. Zaten yapmaya çalıştığında ilk olarak başaramayacaksın. Yılmayıp hergün devam edersen birşeylerin değiştiğini görüyorsun. Bu arada güzel bir not: Marilyn Glenville isimli çok bilinen bir infertilite uzmanı yazar var. Bir üniversitenin araştırmasında beslenme ve takviyeler %80 başarıyı artırdığını yazmış. Umarım doğrudur.

Eylül senden daha öğrenecegim çook şey oldugunun farkındayım.iyiki buldum seni.2 FMF li aynı ortak kaderi yaşıyoruz..bizim orunumuz erken yumurta yetmezliği...yumurta 1 yada 2 oda gelişmiyor..tedaviye başlamak bile..daha doğruu başlayabilmek içi uğraşıyorum.artık sonuç degil tedaviye başlayıp başlayamamayı düşünür oldum..tedavi nasıl bişey acaba:)

Muallim inglizce bilmek işe yarıyor evet.inşallah sonuç alabilmek için vesile olur..

Back
X