Tp Bebek ve Akupunktur

kızlar selam.....nasılsınız?hepiniz iyisiniz umarım.......bugün benim moralim çok bozuk...akşam lekelenmem oldu..... sonra bugün durdu...çok şükür yok oldu derken 2 saat önce yine başladı...hasdi belki idrarada çıkarda moral olur diye eşime test aldıdım ondada kocaman bir negatif ve bugün 9.cu günüm......olsaydı çıkardı herhalde silikte olsa......ama kısmetten öte gidilmiyor...ümilerim yok oluyor bu lekelenmeler çoğaldıkça......dr.uma masaj attım..tamamen kanama aktifleşmeden üzülmeyin yarın kanda bakarız dedi.....ama çoookkk moralim bozuk...çünkü bu olayı 4.cü kez yaşıyorum...lekelerden sonra kanamaya çeviriyor ve herşey bitiuyor.....ALLAH kısmet etmediyse zaten göremeceğim pozitifi...herşey ALLAHTAN....

Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin insalllah canim.Ne olur moralini bozma benimde lekelenmem olmustu.
Hemen dr aradim kirmizi gelmedigi muddetce korkma demisti ve hemen coraspirini kestirmisti.
Hatta ben sevindimdi bile buradaki arkadaslardan duyuyordum yerlesme tutunma lekesi diye cunku okadar denememe ragmen adetim gelmezdi.
Sanirim kan testini yaptirmissindir Allahim guzel haberler almayi nasip etsin insallah

kızlar merhaba...bugün kan testimi yaptırdım.sonucum 10.cü gün değeri 97 çok şükür....ama lekelenmeler biraz kanamaya dönmeye başladı...dr.um proluton vurun dedi...vurundum eve geldim ve yatıyorum şu an....benden dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar...innşş... herşey güzel olur...ALLAH kısmet ettiyse olucak..ama hayırlısı ALLAHTAN inşallah......

kızlar merhaba...bugün kan testimi yaptırdım.sonucum 10.cü gün değeri 97 çok şükür....ama lekelenmeler biraz kanamaya dönmeye başladı...dr.um proluton vurun dedi...vurundum eve geldim ve yatıyorum şu an....benden dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar...innşş... herşey güzel olur...ALLAH kısmet ettiyse olucak..ama hayırlısı ALLAHTAN inşallah......

:nazar::nazar::nazar:
çok güzel bi haber bu...inşallah bebişin kucagına alacaksın cnm

Sukrolsun canim cooooooooooookkkkkkkkkkkk sevindim inanki pcem acik kaldi hayirli haberini bekliyordum.
Dinlen bak moralin iyi olsun:20:her sey iyi olacak insallah rabbim buyuk Allahim sonuna kadar getirsin aminnnnnnnn öptum canim:71:Duamdasin

çok se

TEBRİKLERRR canım çook sevindim.Dinlen bol bol.Sıra şimdi Eylül'de inşallahhh:nazar::21:

bluesuu canım benim çok sevindim. bankadayken habire girip baktım, senden ses çıkmayınca açıkçası endişelenmeye başlamıştım. Değerin çok güzel canım. İnşallah katlanacak. Moralini yüksek tutmaya çalış. Kanamayı görmeye rağmen zor biliyorum ama kanama olması herşey demek değil sen de biliyorsun. Yat dinlen canım bol bol. Dualarım seninle.

oh .......ne guzel bak dedım sana bellı olmaz ınşşşşşş ıyı olucak hersey ama bu gosterıyırkı belkıde hamılelık böle gecebılır olsun dıkkat et yat dınlen valla ben o yatıp uyudugum gunlerı arıyorum deger cok guzel ya .........gercı rahat yatamıyoruzda ama olsun sonu ıyı olsun hadı bakalım sımdıde beklemek her hafta gun saymak dr a gıtmek ıçın .........ınş ardından gelır yenı hamıleler .........cok sevındım ya yenı yıla guzel gırıcez ınşşş

Canım çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.İnşallah bu güzel haberin devamı gelsin hamilelerimiz çoğalsın...Sonra bebikleri kucaklarına alsınlar.Sonra biz tekrar hamile kalalım, bizim 2. ler gelsin doğal yollardan.(Anlayacağınız bugünlerde ben hamileliği özledim)

selam kızlar..............toprak demek ozledın ..ozlenıyoo gercekten .......ıns meydanı bos bırak belıkım gelı bı melek daha veya pasa....hadı hayırlısı
nıl ne dedın neeeeeee.........kızım ya ben kırk ıkıye gırmısemm gelırsem yolarım senı kız....daha gencız guzelız havamız var sen bos verr........saglık olsun saka bı yana....opt sızı:52:

merhabalar..
bluesu dun sana yazmak istedim ama hesabim dondurulmus bugun acildi..sonuca sevindim..Allahim devamini getirip,saglikla kucagina almayi nasil etsin...benimde 10.gun degerim 84 du..yakin arkadasiminda senin gibi olmustu 9.gun gelen kanama (onun yogundu) olmadi derken 12.gunu testte gebelik cikti..5 ay kanamalari devam etti.simdi doguma gun sayiyor..insallah hamileligin sorunsuz devam eder.darisi isteyen herkese..ilk sirada Eylul var sanirim..eylulcum heyecanla tedaviye basliycagin gunu bekliyorum..insallah topigimiz annelerle,anne adaylariyla dolacak..
toprak gozunaydin hala oluyormussun..yegen sevgisi cok ayri.Allah tamamina erdirsin..
bende senin gibi dusunuyorum ara ara sonra kendine gel diyorum..
gebeligim sorunlu gecti,oglum erken dogdu ilk aylari gaz sorunu,yorguluk,uykusuzluk derken ne gebeligimden ne bebegimin ilk zamanlarindan birsey anlamadim..o zorlu donemlerin ardindan 2.olmaz derken.ozlemimde oluyor...guzel bi hamilelik.guzel bi dogum,bebisimin ilk anlari :97:nasip bakalim zaman ne gostercek..
nil,muallim abla sizlerin ruhu genc kim der 40 yaslarinda..evlatlarimiz akran demekki ayni statudeyiz..

kızlar selam...iyi dilekleriniz için çok teşekküredeiyorum.....ben evde dün sonucumu aldığımdan beri yatıp dinleniyorum .....pc yi hiç açmıyorum..şimdi bir bakpı sizlere haber vereyim dedim...inşşş...yarınki sonunucumda güzel olur...... hepinizi öpüyorum...iyiki varsınız.....:nazar::nazar::nazar:

merhaba arkadaşlar,
uzun süredir giremiyordum, işyeri çok müsait olmuyordu, evden zaten mümkün değil...

bluesu, hayırlı olsun canım, çok sevindim, Allah tamamına erdirsin.....

Çorluda kar yağışı başlamış, bu akşam ist.kalcam,, bebişlerimi göremiycem bugün:43:

Herkesi çok öptüm...

kızlar selam...iyi dilekleriniz için çok teşekküredeiyorum.....ben evde dün sonucumu aldığımdan beri yatıp dinleniyorum .....pc yi hiç açmıyorum..şimdi bir bakpı sizlere haber vereyim dedim...inşşş...yarınki sonunucumda güzel olur...... hepinizi öpüyorum...iyiki varsınız.....:nazar::nazar::nazar:

selam sonucun çok güzel inşllah yarına katlanır. kanama yaşayan çok var bol bol dinlen. umarım kanama uzun sürüp seni korkutmaz

Aretçim, Bebek İstiyoruzz canım inşallah sıradaki şanslı da pozitif sonucu görür :) Önümüzdeki hafta adet olmayı bekliyorum.
Bluesuu canım yat dinlen. Güzel haberi ver yeter bize. Ne zaman sıkılsan buradayız canım. Hadi, yarın da sevinelim.
Toprakçım senin aklın kaldı dondurulmuşlarında. Yakında seni de göreceğiz sanırım tedavidekiler arasında.

Back
X