- Konu Sahibi el-muallim
- #11.581
kızlar selam.....nasılsınız?hepiniz iyisiniz umarım.......bugün benim moralim çok bozuk...akşam lekelenmem oldu..... sonra bugün durdu...çok şükür yok oldu derken 2 saat önce yine başladı...hasdi belki idrarada çıkarda moral olur diye eşime test aldıdım ondada kocaman bir negatif ve bugün 9.cu günüm......olsaydı çıkardı herhalde silikte olsa......ama kısmetten öte gidilmiyor...ümilerim yok oluyor bu lekelenmeler çoğaldıkça......dr.uma masaj attım..tamamen kanama aktifleşmeden üzülmeyin yarın kanda bakarız dedi.....ama çoookkk moralim bozuk...çünkü bu olayı 4.cü kez yaşıyorum...lekelerden sonra kanamaya çeviriyor ve herşey bitiuyor.....ALLAH kısmet etmediyse zaten göremeceğim pozitifi...herşey ALLAHTAN....
Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin insalllah canim.Ne olur moralini bozma benimde lekelenmem olmustu.
Hemen dr aradim kirmizi gelmedigi muddetce korkma demisti ve hemen coraspirini kestirmisti.
Hatta ben sevindimdi bile buradaki arkadaslardan duyuyordum yerlesme tutunma lekesi diye cunku okadar denememe ragmen adetim gelmezdi.
Sanirim kan testini yaptirmissindir Allahim guzel haberler almayi nasip etsin insallah