Tp Bebek ve Akupunktur

muallim abla kolayliklar diliyorum.bizdede hergun camasir yikaniyor utulenmeye firsat kalmadan yeniden kirleniyor seni dusunemiyorum.oglusta dilinin altinda topluyor saniryorum ki yuttu 5 dk sonra bi bakiyorum hepsi disarida:(( zamanla aliscaklar artik.

Selam arkadaslar
Nasilsiniz bizde coook yogunuz.Giremesemde ara sira okudum bu aralar coook misafirimiz geldi.Oglumu gormeyeye geliyorlar.
Esim gelenlerle latife ediyor.Kolay olay oglumu vermem diyor.
Gercektende kizlar rabbim kimseyi gurbet ellerde yalnioz birakmasin coook zor inanin tazelendim oglumda cook mutlu oldu.
Kuzum benim cook misafir perver annesi gibi:9:Gulucukler atiyor.Simdilik hic yabancilamiyor.
Birazcik duzenimiz bozuldu ama okadarda olacak.
Maasalah kuzuma 8 kilo oldu boyumuz uzadi Rabbim yavrularimiza hayirli uzun ömurler versin inseallah
Eylulcum tedavin hayirli olsun canim bu sefer insallah olacak rabbim buyuk benimde 3 yumurtam vaRDI hER iste hayir vardir biz bilemeyiz.
bence cook iyi onemli olan kalitesi biliyorsun rabbim yardimcin olsun duamdasin canim kizlar herkesi opüyorum ALLAHA EMANET OLUN:71:

Selam arkadaşlar.
Moral sıfır. Nasıl oldu bilmiyorum ama her seferinde 10 civarı çıkan yumurta sayısı bu sefer 4. 4 folikülden ne olur bilemiyorum. Hastaneden çıkar çıkmaz ağlamaya başladım. Bir kaç saattir de ara ara gözlerimden yaş geliyor. 2 ayda bu folikül sayısı 12'den 4'e nasıl inebilir bilemiyorum. İlaç dozum bu sefer 375'le başlamıştı. Şimdi 450 ye çıkarıldı. Cumartesi kontrol var. Bilemiyorum. Olacaksa tekle de olur biliyorum ama sayı azaldıkça şans düşer bu da gerçek. Doktor sayı kaç olursa olsun zaten 2 transfer edilecek, o yüzden kalitesi daha önemli dedi. Tabi haklı ama insan sayıda bir anda ortaya çıkan bu inişle beraber morali nasıl toparlayacağını bilemiyor. İnşallah bu ilaç dozu kaliteye iyi gelir.

eylul 105 tesadüfen yazını okudum hakkında hayırlısı olsun öncelikle benimde tedavim iptal edildi .orada bir bayanla konustum 28 yumurtaı cıkmıs ve hicbiri döllenmemıs onun icin sıkma canını
kaliteli olsunda sayıyı bosver takma kafana bol sans rabbim islerini kolaylastırsın.

Günaydın arkadaşlar. Teşekkür ederim ilginize. Bugün daha iyiyim. En azından sayıyı kabulleniyorum yavaş yavaş. Hala nasıl olabilir kısmına takıldım o başka tabi. Yaş 40 ve 6. deneme geride de kayıplar olunca hissedilenler rahatlatıcı şeyler olmuyor. Ama dediğiniz gibi kaliteli olmaları daha önemli.
Dus senin verdiğin örnek de dikkate değer. Şu an bunun için dua etmekten başka yapacak birşey gelmiyor elden.

hayırlı cumalar olsun kızlar
sabah erken kalktık kızımla artık gündüz fazla uyutmamaya çalışıyorum uykusunu alıyo die ve dün meyvesini aldık gece güzel uyudu kızım:) inş bundan sonra da rahat uyur geceleri

Ya Rab… Ya Rab…

Huzuruna alnı ak geleceğimiz yolları kaybettirme dar eyleme;
korkularımız da bir başımıza yalnız bırakma.

Sevginden,
Sevdiklerini sevmekten,
Sevdiklerinin Sevmelerinden Mahrum Etme.

Sevdiklerimizin sevmelerini,
Sevdiklerimizi hakkı ile
zarar vermeden koruyarak mutlu edebilmeyi nasibimiz eyle.

Herkesin kendi Ceylin kapısına giden yollarını
O kapıdan girebilmeyi kolay eyle;

O Cennetindir ki,
Oraya Sevdiklerimizin elleri ellerimizde,
Sevdiklerimizle el-ele gelebilmeyi nasip eyle.

Doğru bildiğimiz yanlışlarımızdan men,
yanlış zannettiğim doğruları nasibimiz eyle.

Seni unutturmayacak sevgili yürekleri nefes kadar yakın
bizi senden uzaklaştıracak her şeyden de arşın arşın uzak eyle.

“Biz” olmalıları, en güzel renk, tat ve kokular ile “Biz”
o güzellikler bahçesine sürgün - ayrık otları ise
yetişemeyecekleri kadar uzak eyle.

Kul kulun yardımcısıdır,
kötü kulun kötülüğüne bilerek bilmeyerek yardıma,
hayırlarımızın bir başkaya şer ve zarar olmasına müsade etme,
İyi kullarının ve iyiliklerinin yareni eyle Ya Rab.

Şükür ve Sabır ile
hastalıklarımızın, zorluklarımızın, yokluklarımızın, hasretlerimizin,
hürriyetlerimizin haksız esirgenmişliğinin en yakın zaman da sona ermesini,
huzur ile mutlu olmayı nasip eyle.

İçimizde ki yangınların cennetinden serin sularla sönmesini
Cehennemin o çetin alazından muhafazamızı yazdığın kader eyle.

Yaşayanlarımıza ve bize;senin yolunda yürüyen kullardan olmamızı,
sıhhati, huzuru ve yeterince bolluğu, o bolluğa muvafık olmayı ihsan eyle.

Ya Rabbim,
Ebedi dünyaya göçüp gidenlerimize de günahlarını af ile
O dünyanın saadetini rahmetinle nasip eyle.

Başta İblis in ve nefsimin olmak üzere
her türlü bilinen bilinmeyen görünen görünmeyenin
kaza, bela ve şerrinden de emin eyle.

Sana asi olanlara,
senin sevdiğin kullarına ve diğer her şeye,
insanlığın iyiliklerine ve dünya ya zararlı olanlara
nedametle ıslahı nasip,
zalimlere insaf ile vicdan nasip eyle.

Ya Rabbim,
Bizleri her türlü gizli şirk - şirk ve şirk yollarına taşıyacak
Kibir, Küfür ve Gıybet başta olmak üzere
her türlü fitneden muhafaza eyle.

Yoklukla terbiyeye layık gördüğün kullarından eyleme.
Varlıkla azgınlığa gidenlerin gideceklerin yollarını
bizim yürüyemeyeceğimiz kadar dar eyle.

Sevgi ve aşkta bile ben duygusunu aşabilmiş
sana şükürler eden sevgili kullarının yaşadığı
içinde mutluluk dolu bir dünyada yaşamayı nasip eyle.

Bizi iftira ve desiselerin,kötü niyetlilerin zulmunden,
edecekleri de bu günahlardan muhafaza eyle Ya Rab.

Bu Vatana, Türkiye’mize,
Yurdunda ya da yurt ettiği gurbette ki Milletine
Şerefli Ordusu ile zevâl verme Ya Rab.

Nefsimizi terbiye ile tok olduğumuz yerin,
açlarımızın da doyduğu yer olmasını nasip eyle.

Varlıklarımızı hakkı ile hak edenle gönülden
ihtiyaç sahipleri ile paylaşabilecek kadar nefsi ile yücelen kullardan eyle.

Başkalarına ait bizler vesilesi ile gönderdiğin rızkları
hakkı ile sahiplerine tevdi etmemizi rızk eyle Ya Rab.

İnsanların değer ölçülerinin maddeden arınmış,
maneviyatındaki, kulluk ve insanlık olduğu bir dünyayı hediye eyle.

Kavuşma hayali içindekilere vuslatı nasip,
kavuşmuşları ayrılık ateşinden emin eyle YA Rab.

Hayırlı nesiller yetiştirenlerden olmamızı
ve sevincini yaşamayı nasip eyle.
Hayra münasip tüm dünya ve ahiret işlerimizde başarı ile
bizi tüm güzelliklerden payidar eyle.

Bu Niyazlara kalbi samimiyetle âmin diyen kullarını
Mağfiretin ile hediyelendirip
bu dünyasını da, ebedi dünyasını da Cennet Cemalin eyle.
Cumanız mübarek olsun dostlar..
selam ve dua ile..

Canim dostlarim iyiki varsiniz soyle bir gecmise bakayim dedim.
Ve bu cikti okudum ve coook duygulandim.
Aminnnn diyorum tum kalbimle su mubarek cuma gununde eylulcum bluessucum rabbim gonlunuzdeki muradinizi tez aylarda ve gunlerde versin insallah dualarimiz kabul amellerimiz makbul CUMAMIZ MUBAREK OLSUN AMINNNNNNN:16:

selam ...nıl nerden buldun canım ya hatırladım bu yazıyı ..hayırlı cumalar herkese....nıl noluyoo ya erkek cocugunu veremeyen esın kızın olsa napacak bakalım......valla erkek cocugu vermeye kalmıyoo daha onuçunde bı kız buluyoo ahada benımkı bulmıus bı kız üç yıldır delı edıyo benı ....bulup ucacaklar ......hayırlısı ols ınşş eylul ınş canım bebısını getırecek guzel saglıklı bı yum ols gerısını ıstemıyoom ...cok opt ya bu arada aret nerde ınş ıyıdır

Merhaba arkadaşlar ben geçen sene 3 kere micro denemesi yaşadım ve negatif sonuç aldım.Eşimin sperm sayısı az ve morfoloji bozuk.Son deneme altı ay kadar önceydi bugünlerde yeni bir denemeye-inşallah sonuncu olur-niyetleniyoruz.İzmir de tavsiye edebileceğiniz bir merkez yada doktor varmı ve izmride tedaviyle akupunktur yaptıran var mı lütfen paylaşırmısınız?

selam ...nıl nerden buldun canım ya hatırladım bu yazıyı ..hayırlı cumalar herkese....nıl noluyoo ya erkek cocugunu veremeyen esın kızın olsa napacak bakalım......valla erkek cocugu vermeye kalmıyoo daha onuçunde bı kız buluyoo ahada benımkı bulmıus bı kız üç yıldır delı edıyo benı ....bulup ucacaklar ......hayırlısı ols ınşş eylul ınş canım bebısını getırecek guzel saglıklı bı yum ols gerısını ıstemıyoom ...cok opt ya bu arada aret nerde ınş ıyıdır

İyiyim canımm sağoll.İnşallah herkes çok iyidir.:3:

Günaydın arkadaşlar. Teşekkür ederim ilginize. Bugün daha iyiyim. En azından sayıyı kabulleniyorum yavaş yavaş. Hala nasıl olabilir kısmına takıldım o başka tabi. Yaş 40 ve 6. deneme geride de kayıplar olunca hissedilenler rahatlatıcı şeyler olmuyor. Ama dediğiniz gibi kaliteli olmaları daha önemli.
Dus senin verdiğin örnek de dikkate değer. Şu an bunun için dua etmekten başka yapacak birşey gelmiyor elden.

Eylül cüğün benim tedavim sırasında 1 tane kanununa denk gelmiştim pek umudum yoktu ama 6.8mm endometrium olmasına rağmen bir dondurılmuşla tuttu ve inşallah Allah devamını getirir.:nazar:Demek istediğim oluruna bırak çok stres yapma çok çok dua et Allah ol deyince oluyor.Bir tane olsun ama bebek olsun.Benim umudum çok var ve inan güzel haberini almak için çok sabırsızlanıyorum.İnşallah her şey iyi gider ve bebeğini alırsın kucağına bu kadar üzüntüden sonra.Hakediyorsun Sakın bozma moralini lütfen.Sonucu iyi olsun Allah ın izni ile.

slm ben 4 olumsuz denemeden sonra yeni bir çare arayışı içindeyim acaba akapunktura gitsemmi diye düşünüyorum pko olduğumdan dolayı kilom çok olmasada karın ve bel çevremde yağlanma var.normal bir akapunkturcuya gitsek olmazmı kilo vermek için yapılan işlem işe yaramazmı yoksa bu alanda uzman birinimi bulmak gerekir.

Mrb Beysu.Bn de pcoluyum.Benim de çok kilom yok.ve ben de akupunktur işe yaradı ve 3. denemede kızıma hamile kaldım.ben sana akupunkturu tavsiye ederim arkadaşım.tedavi esnasında glukopaj da iç.

Mrb Beysu.Bn de pcoluyum.Benim de çok kilom yok.ve ben de akupunktur işe yaradı ve 3. denemede kızıma hamile kaldım.ben sana akupunkturu tavsiye ederim arkadaşım.tedavi esnasında glukopaj da iç.

çok sevindim hem bebeğine hemde birinin bana cevap vermesine:3:Allah bağışlasın darısıda başımıza olsun.peki sen sadece kilo için normal bir akapunkturamı gitmiştin yoksa tüp bebek için diye daha uzman birisinemi gittin.ben geçen tedavimden nerseyse 8 ay önce belki daha fazladır glukofen kullanmaya başlamıştım tedavim boyuncada kullandım ama negatif sonuç alınca dr bırak dedi bıraktım.sen nerde yaptırmıştın pko konusunda uzman bırısını arıyorumda.görüşmek üzere

gunaydın guzel hatunlar.....herkes nasıl beysu hosgeldın.........akudan fayda bulanlar oldukca var canım bak toprakta anlatmıs ...kılo degılde bu alanda daha uzman olan gerek sorman gerek akucuya ..yapıyorum derse gıdersın ...daha once nerelere gıttın ınş sıfa bulursun sende
eylul ne zaman toplama ıslemı ınşş canım ya moral bozma yok benım en samımı arkadasımın on sene sonra oldu bebegı ıkı yum ve ıkı emrıyo bırı tuttu sımdı oğlu var yıne denedı yırmı yum bı kez otuz yum bı kez donduulmıslar fılan tutmadı hersey kısmet kafan rahat ols o dılerse olucak ınş canım opt sızı....

çok sevindim hem bebeğine hemde birinin bana cevap vermesine:3:Allah bağışlasın darısıda başımıza olsun.peki sen sadece kilo için normal bir akapunkturamı gitmiştin yoksa tüp bebek için diye daha uzman birisinemi gittin.ben geçen tedavimden nerseyse 8 ay önce belki daha fazladır glukofen kullanmaya başlamıştım tedavim boyuncada kullandım ama negatif sonuç alınca dr bırak dedi bıraktım.sen nerde yaptırmıştın pko konusunda uzman bırısını arıyorumda.görüşmek üzere

Beysucum ben umutta denedim.Ve merkezden çok memnun kaldım.4 tane daha dondurulmuşum var 1-2 yıla kadar doğal yollardan hamile kalamzsam 4 dondurulmuşla tekrar deneyeceğim inşallah.
Akupunkturuda tüp bebek üzerine uzman bir dr. da yaptırdım.Beni akupunktur çok rahatlattı .Akupunkturuda bahçecide yaptırmıştım.Aynı gurup hastaneler olduğu için transfer öncesi ve sonrası da akupunktur yapılmıştı.Takıldığın bir şey olursa ben ve diğer arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırız.
Eylülcüm hakkında hayırlııs olsun arkadaşım.Ama biraz rahat olmaya çalış.Nasipte varsa 1 tane ile de oluyor biliyorsun.Dualarımız seninle...

günaydın herkese

el-muallim, toprak ben 2 kere ank ünide,1 kere genart,1kerede zübeyde hnmda denedim genelde dr seçerek gittim.bu sefer merkz de seçmek istiyorum ve sanrım merkezi seçip akapunktura orda başlamak lazım ama ben ist da oturmuyorum.bulunduğum ildede 1 tane akapunktur uzmn var onunda bu alanda tecrübesi olduğunu hiç sanmıyorum. ankarada bu alanda uzman bildiğiniz kimse varmı?giden-deneyen-duyan vs.?

gunaydın herlese....nasılsınız yagmurlu ıstanbul sabahından....
bensu ınş ıyı bı merkez sec canım ve kısmet hersey gelır saglıkla bebegın...ankarayı belemıcem bılen varsa yazar sanırım....ama gelebılırsen ıst gel kalabılecegın bı yer olsa bı ıkı ay ıyı olurdu ..ınş orda bıulursun

Beysu ankarada mayaya gidenler çok memnunlar.Orada osman hoca varmış sanırım.Babytwin diye bir arkadaşımız vardı ankardan.O mayaya gitmişti.Onun yazıları UMUTLU BEKLEYİŞİM BEBEĞİMLE DEVAM EDİYOR başlığında.Bir orayı 1.sayfadan itibaren okumaya başla.Çok keyifli yazmıştı orada ki macerasını.İnşallah bu sefer bebişine kavuşursun.

Hayirli gunler Arkadaslar
Beysu hg canim Allahim hayirli guzel ahlakli bebikler versin insallah
Kizlar iyisinis ins Toprakcim ne gzel caNIMYA IKINCIYE KARAR ALMAN bende cook isterdim kuzuma kardes ama rabbim hayirlisini nasip etsin ins
Önce olmayanlara tabiki Arkadaslar oglumun yuzu iyicene kotulesti cook caresizim ne yapacagimi sasirdim.
DR KREM VERIYOR: FAYDA ETMEDI GENE DEGISTIRDI NAFILE surekli kasiyip kanatiyor.Kimiside temre kimiside nazar diyor.Sasirdim kaldim cocugum aci cekiyor.Bugun cilt dr goturucem bakalim temre icin dua buldum onu okuyorum netten arapcasini sifa ALLAHTAN
Gökcecim kizin nasil canim umarim gaz problemi gecmistir.Benim kuzu artik kendi cikartiyor gazini Allahim yavrularimiza saglik versin aminnnn

gunaydinlarrr..
beysu bende pkoluyum bende toprak gibi glikofaj kullandim+aku..insallah sende faydasini gorur,bebisine kavusursun.
eylul durumun nedir?habersiz birakma.
nil benim oglumunda vucudunda ozellikle yuzunde kizariklar oldu.kasiyor kanatiyor du.doktorumuz bebek egzemasi dedi.damla ve krem verdi bize iyi geldi 1 haftada gecti.istersen isimlerini veririm doktoruna danisirsin.
muallim abla.toprak sizin h.sonunuz nasildi prenseslerle..
6.ay kontrolumuzu asilarimizi olduk.kahvalti,meyve,yogurt,corba(kiyma),kasik mamasi+kuru incir, kayisi.pekmez.var mi icinde rahatsiz edecek gidalar bilgilendirirseniz sevinirim.

Back
X