Tp Bebek ve Akupunktur

18 aralik bekliyoruz canim. bugun kalp atislarini gordum. darisi basiniza insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım tam kış bebeği olacak inş.............ne buyuk mutluluk o mınıcık kalbının atışı değil mı....inş darısı tum ıetenlerın başına canım...artık ısım bulmaya başlarız bellı etsın cınsıyetını de.......cuma hayırlı ols canım..

pekı arkadasım sen nerde tup yapmıstın
bıde akupuntura baslamadan once doktoramı sordunmu nasıl basladın yanı yksa kendınmı gıttın dırek merak edıyom

Ben internetten araştırmıştım , bana sorarsan benim en büyük sıkıntım stress.Stresi yenebileceğimi düşünüyorum böylece o yüzden başladım akupunktura.

selam toprakcım nasılsın...herşey yolunda .....hadı bakalım inş beklenen gun gelecek....dun guzel bır haber aldım bı tanıdığım sekız sene sonra bır oğlu olmuştu tedavıyle dun duydum şımdıde ıkızlerı olmuş..........rabbım hayırlı eylesın.............inş guzel gunler yakındır

Sizlere haber vereyim.Benim döllenen 23 embriyodan 22 tanesi 8 hücreli olarak gelişmiş , sayı çok olduğu için 5. güne kadar gözlemleyeceklermiş.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

super bi rakam bu!! donduracak birsuru kaliteli embriyon da olacak yani. bakarsin seneye bebeginin (ya da bebeklerinin tabii) ikiz kardeslerini yerlestirirsin:) ne guzel olur! eminim 5. gune de cok sayida balotosist yetisecek. simdiden hamilelik haberini kutlayayim ben! :CüvCüv:

el muallim sen nasilsin? ne zaman basliyorsun?

selam toprakcım nasılsın...herşey yolunda .....hadı bakalım inş beklenen gun gelecek....dun guzel bır haber aldım bı tanıdığım sekız sene sonra bır oğlu olmuştu tedavıyle dun duydum şımdıde ıkızlerı olmuş..........rabbım hayırlı eylesın.............inş guzel gunler yakındır

İyiym el muallimcim.Sen nasılsın?Benim biraz şişliklerim ve iştahsızlığım var sadece.Allah vakti zamanı gelince çifter çifter veriyor bakalım bizim vaktimiz ne zaman gelcek.Dediğin gibi hepimiz için inşallah güzel günler yakında gelecek...Sevgilerimle...Şeniz

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

super bi rakam bu!! donduracak birsuru kaliteli embriyon da olacak yani. bakarsin seneye bebeginin (ya da bebeklerinin tabii) ikiz kardeslerini yerlestirirsin:) ne guzel olur! eminim 5. gune de cok sayida balotosist yetisecek. simdiden hamilelik haberini kutlayayim ben! :CüvCüv:

el muallim sen nasilsin? ne zaman basliyorsun?

Mambacım ağzından ballar damlıyor...Ne güzel şeyler söylüyosun böyle.İnşallah dediğin gibi bu sefer bebişime kavuşurum.Sende yiğenimize dikkat et.. Malum onlar çok kıymetliler...Sevgilerimle...

selam arkadaşlar.........toprakcım inş şişlıklrın geçer ....zamanın olmasıda dınlenmen için cok ıyı bence...daha ıyı olacaksın boylece....mamba çok guzel yazmış çıfter çıfter gelır bebişlerın.........benım bı arkadaşımın öle oldu oğlu oldu sonra bıryıl sonra gıttı dondurulmışlarını denedı ıkız kızları var çok şekerler..........valla bızı çağrırsın ...gelır severız..rabbım inş o guzel gunlerı nasıp ets bıze..

canım mamba kendıne ıyı bakıyosun dımı..yorulma sakın .....ben inş mayısta gıdıp hısteroskopı olucam bı engel olmazsa hazıranda başlarım ....rabbım kolaylık versın hepımıze senın dondurulmuşların varmı...

selam arkadaşlar.........toprakcım inş şişlıklrın geçer ....zamanın olmasıda dınlenmen için cok ıyı bence...daha ıyı olacaksın boylece....mamba çok guzel yazmış çıfter çıfter gelır bebişlerın.........benım bı arkadaşımın öle oldu oğlu oldu sonra bıryıl sonra gıttı dondurulmışlarını denedı ıkız kızları var çok şekerler..........valla bızı çağrırsın ...gelır severız..rabbım inş o guzel gunlerı nasıp ets bıze..

Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?Ne güzel şeyler söylemişsiniz.allah razı olsun.İnşallah çok daha güzellerini sizler yaşarsınız.Bana bu gün merkezden haber geldi.3 tane blostakis(doğru mu yazdım acaba) aşamasına gelmiş , bugün dondurdular.Diğerlerini de yarın takip edip karar vercekler.Sanki bana sayı çok düşmüş gibi geldi ama bunada şükür.Şişkinliklerin halen var hemen belim ağrıyor ama OHSS değilim diye düşünüyorum.Daha önce OHSS yaşamıştım ben.

canım inş beraber yaşarız tum guzellıklerı...bızı bızden başkası anlamaz.............dualrımız hep bırbırımı için.............bence gelışmeler guzel canım.............sıkma canını.............hep guzel duşun bıtanem

el-muallim benim dondurulmuslar yok canim. zaten sadece 2 tane dollenmisti, onlari yerlestirdik.

toprak bence dondurulmus 3 tane blatosist cok iyi rakam. zaten 3'den fazla yerlestirmezsin seneye. cok guzel olmus. yarina da 2-3 tane super kalite kalir eminim, onlari yerlestirirsiniz, 7-8 gun sonra da hamilelik haberini kutlariz, ondan 2-3 gun sonra da ikiz haberini kutlariz canim

:emir_bebek::emir_bebek:

canım inş beraber yaşarız tum guzellıklerı...bızı bızden başkası anlamaz.............dualrımız hep bırbırımı için.............bence gelışmeler guzel canım.............sıkma canını.............hep guzel duşun bıtanem

Bu tedaviye başlarken kendime söz vermiştim bu sefer kendimi ne olursa olsun üzmeyeceğim diye üzülmüyorum artık.Sadece sayı çok düşünde şoka uğradım ama daha yarında var değil mi?Netice olarak Nasibimizde kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız.Ne diyelim MEVLAM NE EYLERSE GÜZEL EYLER.İnşallah bizim güzelimizde günün birinde gelecek buna tüm gönlümle inanıyorum...

evet canım aynen dedığın gıbı kısmetımızde ne varsa o olacak rabbım ınş guzel gunler nasıp ets çekemeyeceğımız sıkıntılar vermesın............ben ıkı sene oncekı tup bebek tedavım tutmuştu..altıbuçuk aylıkken erken doğdu bır hafta yaşadı kuvezde...kayıp çok zor canım...rabbım asla evlat acısı vermesın .....inş burda guzel dualarımızla bırbırımıze destek verırırz.....booolll dua ile......

canım eşımde vardı problem amelıyat olmuştu sonra yumurta takıbı tedavusıyle evlılığınımn üçüncü yılında oğluma kavuştum ama sonra kı tedavılerde hamıle kalmadım ve doktorum mıkroyu onermıştı ama kısmet olmadı erken doğdu sonrakı tedavılerde tutmadı ve yaşım kırka geldı bakalım canım herşeyoın hayoırlısı....burda inş bırbırımıze guzel haberler verırız.........

gunaydın kızlar.............tatlı anne adayı nerde .....ve tatlı bır anne olacak olan toprakcım nasılsınız....inş yenı bır gun herşey guzel olur....kendınıze ıyı bakın

:-)Ay el-muallimcim o senin tatlılığın.Sizler içinde inşallah her şey güzel olur yeni günde...Ben de güzel haberler var.4 tane daha embriyom blast olarak dondurulmuş.Bunlardan 2 tanesi çok iyi kalitede 2 tanesi orta kalitedeymiş.Bunun dışında hafif şiddetli OHSS oldum,belim çok ağrıdı , karnım 3 aylık gibi şişti.Bu nedenle dr. gittim bugün 1 kaç güne kadar sıkıntılarımın geçeceğini söyledi.Ama onun dışında iyiyim.Anneme getirdi koçiş beni annem beni besiye çeksin iyileştirsin diye:-)

ohhh canım çok guzel ya ..........bak kıskandım annen yanında ..dahada guzellllllllllll.............onun bolbol duasını al canım......onların duası çok makbuldur.............haberlerıne çok sevındım hadı hayırlısı ....artık guzel haberlerın vaktı yaklaşıyoo canımmmm

Back
X