Tp Bebek ve Akupunktur

yok canım cumaya gel sonraki hafta pazartesi perşembe gelicem senin sırtınada bi iğne ben batırcam :D
reyhan iğneden neyinden korkuyonmu sen

yok canım ıgne ye ye nefret ettım bı de yrın yaklasıyo valla korku sardı benı gıt gıde canım bıde baksana ne sorcam sana ılk yaptıgında herseyınle mustafa bey ıllgılendı degılmı transfer yumurta toplama bıde kontroller falan oyle degılmı bıde bahcecıdemı oluyo konroller yoksa otekı yerdemı canım

yok ben ilkini kafasızlıktan burcak hanıma yaptırdım ama o zaman dosyaya yazdırmıştım transferi mustafa bey yapmıcaksa atın gitsin yaptırmam transferi diye benim transferim için gelmişti beni transfer edip gitmişti diğer hastaları süleyman bey yaptı sanırım .. bu tedavide komple musatfa beye gectim ilk muay mustafa bey yapıyor ama sonrakileri asistanı yapıyor ama ilacları ve bilgiyi mustafa bey veriyor cnaım..kontorller bahcecide oluyor opu ve transfer almanda oluyor hayatım

yarın o yumurtalığa girme olayında kasma kendini kasınca acıyormuş sonra hemen nete gir ve lütfen nasıl oldu kolaymı oldu acıdımı anlat bende korkuyorum :d al beni vur sana :d

ablacım resimdeki benim bebekte elamelin bebeği kapadokyaya gitmiştim gecen hafta oarada yakaladım birini :D 22 mayısta iğneye başlıcam ablacım

selam kızlar muallimcim özel mesajın kapalı seni zor buluyorum niye açmıyosun tatlım
ben çok iyiyim seni sormalı neler yapıyosun nasıl gidiyor tedavi hayırlar göstersin mevlam pozitif sonuçlar alalım inşş
kukayla görüşüyomusun paris ide merak ediyorum nasıllar acaba?

canım benım hoşgeldın.............ozledım sızı..kukayı.........ben ozelı kapatmışım farkında değilim bugun bı arkadaş dıyınce anladım..........açtım canım kukayla mesajlaşıyoruz ..tezıyle uğraşıyo ..sağlığı ıyı inş rabbım ona ve sana kısa zamanda versın canım hep dua edıyorum parısı bılemıcem ınş ıyıdır rabbım herkesın yardımcısı ols canım sen ne yaptın ben başladım son kez bı denım dedım hayırlısı inş ama hep sızlerın bı tancıkde olsa dıye dua edıyorum rabbım sevıındrsın canım benım sızı.............çok sevındım

canım gulencım az kalımışşşşşşşş..başla canım inş o bebek senın olur.........resmını koyarsın....

ınşallah canımm :d senin ne zaman toplanıcak kaç yumoş var yarın için heycanlımısın

bakalım yarın evet ya............heyecan değıl ağrı olur mu bakalım......
toprakcım nerdesın.............bu akşam çıkmadı sesın...........

Merhaba kızlar.Nasılsınız?Ben Yeni geldim işten.Kaç gündür çok yoğun çalışıyorum , şaftım kaydı resmen.El muallimcim yarın büyük gün.ınşallah rabbim yarın sana sağlıklı ve kaliteli yumoşlar ve embriyolar verir arkadaşım...

toprakcım yarın hıstroskopı yapıcak....çarşamba heralde toplanır yum ...canım sen nasılsın......yorma kendını ama inan bende öleyım işlerım çok bakalım hayırlısı

el muallim nasılsın canım yaa
yarın histereskopi günün
inşallah güzel geçecek
birde bakalım nasıl bir şeymiş
ayrıntılı anlatırsın değilmiiiii

Back
X