Tp Bebek ve Akupunktur

El muallimcim çooooooooooooooooooooooooooooooook güzel haberlerle gelmişsin canım yaaaaaaaaa.Bu Sefer allahın izniyle kızımız geliyor gibi geliyor bana...Özellikle de 5. gün transferi olursa...Akupunkturun etkisi var mı ne?Transfer gününü ne zaman bildircekler?Sen şimdiden ananas, kivi yemeye başla.Başka neler vardı.Gülen olsa hemen yazardı...

Olmuyo seninde sonucun hayırlı olsun...ınşallah bebişini sağlıcakla kucağına alırsın, darısı başımıza...

toprakcım..........çok sağol.............inş kızımız olcak inş...........dımı rabbım hayırlısın versın inş canımmmmmmmmmm........................yarın haber verecekler canım...........inş hepsı ıyı gelışır......ama akupuntura bu hafta gıdemedın ya.............işim vardı ve uzktı..........eğer pazartesı geç olursa erken akuya gıderım............bakalım canım

canım hoşgeldın........inş canım hayırlısı olur.......bende bal çorekotı ve tarçın kullandım akupunturda etkıledı sanırım ....geçen denemede altıydı dordu dollenmıştı oncekınde yıne altıydı ıkısı dollenmıştı ...oncekınde dokuzdu üçü dollenmıştı ama ılkınde yaşım otuzaltı ıdı şimdi kırkım içindeyım............inş hepsı ıyı dollenırse bende etkısı old kanaat getırıcem..........ben ılkı tutmıştu ıkızdı bırını uç aylık dığerını altı ayın ıçınde erken doğumla kaybettım..........sonra bıyıl sonra denedım negatıf ..bı yıl sonra denedım yıne negatıf ...şimdi sekız ay oldudoktorum yaşın geçmesın gel demıştı ama ben ancak işimden ızın aldım ve fırsat buldum aslında haıranda başlıcaktım ama kısmet bu ay başlamış old..........canım ben son denemem ...bundan sonra artık denemk ıstemıyorum çok yıpratıyo benım yum takıbı tedavısıyle onuç yaında bı oğlum var üç sene sonra oldu.......amacım ona kardeş rabbım cumlemızı mahcup etmesın bu yolda guç versın kımseyı bebekle evlatla ımtıhan etmesın ..bı aılamamda olumsuz...........sen ne aşamadasın kendıne ıyı bak canım guzel duaların için çok sağol.......inş hepımız için guzel sonuçlar olur bu yaz

döllenen sayısı çok güzel. inşallah allahın izniyle bu sefer olacak hatta ikiz bile olabilir diyeceğim ama zaten ikizlerini kaybetmişsin riskli gebelik oluyor o hayırlısı olsun. senin akupunkturcun neredeydi? sen almana gitmiyordun da sanki bahçelievler civarı mı birine gidiyordun? ben çalışıyorum ve almanın akupunkturçusuna haftada 1 veya 2 gün gitmem olanaksız. blki çalışıyorsa cumartesileri ama o bile zor. belki seninki işime yakındır diye soruyorum. inşallah iyi haberlerini alacağız.

El muallimcim yarın güzel haberlerini bende merakla bekleyeceğim.Akupunkturu transfer öncesi ve sonrası da tavsiye ediyorlar, en azından transfer öncesi yaptırabilsen iyi olur.Ben de akupunktura ve nörale başladım...5 güne kadarda inşallah adet olup tedaviye başlayacağım...Bende son zamanlarda sabırsızlanmaya başladım.Bir taraftan da korkmaya başladım.Bekleme sürecini nasıl geçircem diye...Ve tabi ki sonuçtan...ınşallah bu haziran bizimde çiçek açma zamanımız gelmiştir el muallimcim...

canım toprakcım inş...............çıçek acarız bırlıkte...........evet ya sanada az kaldı............sonra senı merakla beklerız........valla bende o beklemeyı nasıl yapıcam sıkılıcam.........ama ben bu kez beş gun evde kalıcam inş sonra çıkar gezerım dıyorum baklım.........yarın haber gelınce yazarım

döllenen sayısı çok güzel. inşallah allahın izniyle bu sefer olacak hatta ikiz bile olabilir diyeceğim ama zaten ikizlerini kaybetmişsin riskli gebelik oluyor o hayırlısı olsun. senin akupunkturcun neredeydi? sen almana gitmiyordun da sanki bahçelievler civarı mı birine gidiyordun? ben çalışıyorum ve almanın akupunkturçusuna haftada 1 veya 2 gün gitmem olanaksız. blki çalışıyorsa cumartesileri ama o bile zor. belki seninki işime yakındır diye soruyorum. inşallah iyi haberlerini alacağız.
canım denızcım ben anadolu yakasındayım çamlıca medıcanaya gıdıorum.......akupunturda onunyanındakı polıkılınıkte.........haftada bı gun gıdıyorum ama senın ayarlamana bağlıda oluyo..........bende cumartesleru gıttım bugun gıdemedım ama............canım guzel temennılerın için çok sağol............hayırlısı inş canım.......

tüh daha da uzak. ne yapalım ben de 2. tüpe başlayınca en azından hafta sonu ya da kontrol günleri almanınkine birkaç kere giderim. hiç yoktan iyidir.

aslında bıraz bıle gıtsen faydası olur canım........sana yakın hastane veya klınık araştırsana canım...

bende genlde hep evde kalıyorum insan sıkılıyo bıde eşler çoook daha pipirıklı.......aman dıkkat et dıye peşımde gezıyo kahvaltımı hazırlıyo oğlum bu sefer bılmıyo ama sankı şıuphelenıyo geçen ığneyı görmuş koşarak geldı anne başlıcan mı tedavıye deddı yok ya dedım onlar demır iğnesı.............sonuç negatıf olunca çok uzuluyo onu uzmek ıstemıyorum..........

ağır iş yapmadıkça gezelım bakalım ne olcak rabbım ol derse olacak ınş................
gulencım gezıyoooooo............stres atıyoo..........
reyhan gırmıyo artık acaba ne yaptı
senayk cım nerde.........
seranında transferı vardı heralde yatar bugun...inş tutunur bebişler

el muallım ınsallah cok guzel sonuclar alırsın merak edıyom sen akupuntur yaptırıyosun acaba bundan once kac yumurtan cıktı acaba akupuntur fazlalastırdımı dıye merak edıyom ve kalıteler nasıl bı farklılık oldumu

canım sarol hoşgeldın....inş canım..........daha once ıkı kez altı yum olmuştı ve bırı ık bırı dört tane dollenmıştı ama şimdi yaşım o zamana gore bıkaçyıl ılerdığı halde doktorum çok ıyı buldu bu sonucu....şu an hepsı doollenmış ama bakalım çok ıyı ne kadar kalacak en azından dondurıulmuşum olsa sevınecem..........sanırım etkısı var akupunturun....transferden de once gıtmeye çaışıcam bakalım canım rabbım ne demış........sen tedavıdemısın.........daha once pek karşılaşmadık sanırım.........senın durumun ne.........bence akupunturu denemekte fayda var sonuçta zararı yooookk....kendıne ıyı bak canım gelışmelerı yazıcam bakalım bende merak edıyorum

EMBıRYO YERLEŞTıKTEN SONRA NE KADAR YATMALIYIM
Sonra tekrar seni bir odaya alip bu sefer 40 dakika ile 2 saat arasinda bir odadada dinlendirecekler. Bundan sonraki 12 gunun dinlenme ve yavas hareketli olacak gerekirse bir hafta izin al. eve git yat. . Soranlarada gribim gelmeyin dersin annene babana mesela. . Yumurtalarin vucuduna adepte olması doktorlar her ne kadar olursa iki saatte olur deselerde bir-iki gunden aşağı degil. Onca yoldan gelmis uzun işlemler geçirmiş kucucuk bir embiryonun şap diye ana rahimine yuvalanacağına nasil inanirsinız. Ona imkan taniyın. uzanın dinlenin. huzurlu olun ve elinizi karninıza koyun ve onunla icinizden konusun . Beslenmenize tabiki cok dikkat edin ve bu islem basladigindan itibaren sut icmeye ve balik yemege baslayın embiryonun rahime tutunmaya baslamasindan itibaren beyninin gelismeye basladigini biliyormuydunuz.

guzel bı yazı.....internetten buldum işimize yarıcak emınım

şimdi aradılar.........gelışımlerı ıyıymış beşıncı gun taransferı olacakmış çarşambayı beklıcemmmmmmm...............

Back
X