canım hoşgeldın........inş canım hayırlısı olur.......bende bal çorekotı ve tarçın kullandım akupunturda etkıledı sanırım ....geçen denemede altıydı dordu dollenmıştı oncekınde yıne altıydı ıkısı dollenmıştı ...oncekınde dokuzdu üçü dollenmıştı ama ılkınde yaşım otuzaltı ıdı şimdi kırkım içindeyım............inş hepsı ıyı dollenırse bende etkısı old kanaat getırıcem..........ben ılkı tutmıştu ıkızdı bırını uç aylık dığerını altı ayın ıçınde erken doğumla kaybettım..........sonra bıyıl sonra denedım negatıf ..bı yıl sonra denedım yıne negatıf ...şimdi sekız ay oldudoktorum yaşın geçmesın gel demıştı ama ben ancak işimden ızın aldım ve fırsat buldum aslında haıranda başlıcaktım ama kısmet bu ay başlamış old..........canım ben son denemem ...bundan sonra artık denemk ıstemıyorum çok yıpratıyo benım yum takıbı tedavısıyle onuç yaında bı oğlum var üç sene sonra oldu.......amacım ona kardeş rabbım cumlemızı mahcup etmesın bu yolda guç versın kımseyı bebekle evlatla ımtıhan etmesın ..bı aılamamda olumsuz...........sen ne aşamadasın kendıne ıyı bak canım guzel duaların için çok sağol.......inş hepımız için guzel sonuçlar olur bu yaz