- Konu Sahibi el-muallim
inşş......ıyı olurrrrrr...............sen nasılsın toprakcımmm adet oldunmuuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 hazırannnn...............................
canım mambacım inş ıyı olur.................bakalımmm dayanamazsamm yaparım ama sonuçtanda korkuyorummmmm.......canım sen nasılsuın bebiş buyudu artık bellı edıyoo dı mı annesı............oynamaya başladımı...
canımm hoşgeldıın...........kıvı özellıklıe ananass..........demır ıhtıva ettığı için tutunmatya yardımcı oluyoooo..............onun ıçın yemek tavsıye edılıyo.........sen nezaman başlıyosun canım.......
Kızlar merhaba nasılsınız?Ben iyiyim allaha şükür.Mamba , el muallim ve şenay sizler nasılsınız.El muallimcim sana test için 12 gün sonrayı vermişler ancak senin 5. gün transferi olduğu için 10 gün sonra test yapman gerekmiyor mu?Bence bir ara sor merkezi.
Bu arada kızlar benim transferi sormuşsunuz ; sanırım 15 haziran gibi benim transferde olmuş olur.
haklısın canım rahat hareketı gerınmeyı ozluyoo insan inş gecıcı..hadı canım senınde az kalımmış....ya..........neredeyse toprakla aynı olcak galıba beklemenız................çok teşekkür ederim muallimcim, nasıl gidiyor bugün, sıkıntın yok inşallah... İnsan bu surumdayken şöyle bacaklarını uzatıp yatmayı ve gerinmeyi özlüyor dimi Bana öyle olmuştu, bacaklarımı uzatınca işlemden kalan hafif ağrı nedeniyle, gerilme hissettiğim için bişey olcak diye korkuyordum. Ve merkezden yüksekliği en az raf'a bile uzanmayacaksın demişlerdi ilk günleri için...
Benim tedavi başlangıcım 9-10 haziran sanırım. 7-8 haziran gibi regl bekliyorum.
Öptüm canım
haklısın canım rahat hareketı gerınmeyı ozluyoo insan inş gecıcı..hadı canım senınde az kalımmış....ya..........neredeyse toprakla aynı olcak galıba beklemenız................
günaydın arkadaşlar,
nasılsınız?
inş. hepimiz mamba arkadaş gibi mutlu sonra erişiriz. Mambacım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah, maşallah sorunsuz geçiyor sanırım hamileliğin. Çok güzel, nazarlar değmesin....
muallimcim, toprakcım bişey sorcam size, kivi ve ananastan bahsediyorsunuz bazen, bu iki meyveyi tüketiyoruz ama çok sık değil, heleki ananas çok nadir. Özellikle farklı bir etkisi mi var tedavi döneminde?
Herkese iyi günler olsun....
sagol canim. darisi basina insallah.
ananas'i yumurtlamadan sonra (tup durumunda yumurta toplamadan sonra tabii) hergun yemeyi tevsiye ediyorlar. ananas bromelin denen bir madde iceriyor. bu maddenin yerlesmeye yardimci oldugu dusunuluyor ama bilimsel bir kaniti yok bunun. ben yine de yemistim bol bol. zarari olmaz.