Tp Bebek ve Akupunktur

canım mambacım inş ıyı olur.................bakalımmm dayanamazsamm yaparım ama sonuçtanda korkuyorummmmm.......canım sen nasılsuın bebiş buyudu artık bellı edıyoo dı mı annesı............oynamaya başladımı...

canım mambacım inş ıyı olur.................bakalımmm dayanamazsamm yaparım ama sonuçtanda korkuyorummmmm.......canım sen nasılsuın bebiş buyudu artık bellı edıyoo dı mı annesı............oynamaya başladımı...

benim akupunkturcum bana soylemisti hamile oldugumu transferden 9 gun sonra. nabzimi olcup "ne agliyorsun hamilesin" demisti. hemen ertesi sabah test yaptim +yes dedi:) cok guzel bir duygu, insallah sen de yasayacaksin.

benim cuma gunu 11 hafta olacak. bu siralar hareket edermis evet. artik iyice adama benzemeye basladi. pazartesi gunu ikili testim var. onu bekliyorum merakla...

toprakcim sen nasilsin? ne zaman olacak transferin?

canım ...çokk sağol..inş ıklı testınde rahat geçer............sıkıntısızz..............kendıne ve bebişine ıyı bakkk canımmmm.............................

günaydın arkadaşlar,
nasılsınız?
inş. hepimiz mamba arkadaş gibi mutlu sonra erişiriz. Mambacım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah, maşallah sorunsuz geçiyor sanırım hamileliğin. Çok güzel, nazarlar değmesin....
muallimcim, toprakcım bişey sorcam size, kivi ve ananastan bahsediyorsunuz bazen, bu iki meyveyi tüketiyoruz ama çok sık değil, heleki ananas çok nadir. Özellikle farklı bir etkisi mi var tedavi döneminde?
Herkese iyi günler olsun....

canımm hoşgeldıın...........kıvı özellıklıe ananass..........demır ıhtıva ettığı için tutunmatya yardımcı oluyoooo..............onun ıçın yemek tavsıye edılıyo.........sen nezaman başlıyosun canım.......

Kızlar merhaba nasılsınız?Ben iyiyim allaha şükür.Mamba , el muallim ve şenay sizler nasılsınız.El muallimcim sana test için 12 gün sonrayı vermişler ancak senin 5. gün transferi olduğu için 10 gün sonra test yapman gerekmiyor mu?Bence bir ara sor merkezi.
Bu arada kızlar benim transferi sormuşsunuz ; sanırım 15 haziran gibi benim transferde olmuş olur.

canımm hoşgeldıın...........kıvı özellıklıe ananass..........demır ıhtıva ettığı için tutunmatya yardımcı oluyoooo..............onun ıçın yemek tavsıye edılıyo.........sen nezaman başlıyosun canım.......

çok teşekkür ederim muallimcim, nasıl gidiyor bugün, sıkıntın yok inşallah... İnsan bu surumdayken şöyle bacaklarını uzatıp yatmayı ve gerinmeyi özlüyor dimi Bana öyle olmuştu, bacaklarımı uzatınca işlemden kalan hafif ağrı nedeniyle, gerilme hissettiğim için bişey olcak diye korkuyordum. Ve merkezden yüksekliği en az raf'a bile uzanmayacaksın demişlerdi ilk günleri için...
Benim tedavi başlangıcım 9-10 haziran sanırım. 7-8 haziran gibi regl bekliyorum.
Öptüm canım

Kızlar merhaba nasılsınız?Ben iyiyim allaha şükür.Mamba , el muallim ve şenay sizler nasılsınız.El muallimcim sana test için 12 gün sonrayı vermişler ancak senin 5. gün transferi olduğu için 10 gün sonra test yapman gerekmiyor mu?Bence bir ara sor merkezi.
Bu arada kızlar benim transferi sormuşsunuz ; sanırım 15 haziran gibi benim transferde olmuş olur.

toprakcım ben iyiyim teşekkürler, akupunktura devam ediyorum, az öncede yazdığım gibi 10 haziran gibi iğnelere başlarım.
Dün akşam akupunktur doktoruna sordum, akupunktur rahimin kanlanmasını sağlayıp bebeğin tutunmasını filan sağlıyormuş diye, söylediği: ben o noktaları pek kullanmıyorum, doktorunuz özellikle tavsiye ederse yaparım diyor, (hamilelikteki bulantılara karşı da, eğer kadın doğumcu özellikle isterse, tedavi uyguluyormuş kişinin özel isteklerine göre değil) Kötü etki edebilir diye mi çekiniyorsunuz dedim, çok net konuşmadı, farklı bir nedenden kötü birşey olur, bundan sanılır gibilerinden birşeyler söyledi, bende fazla ısrar etmedim, tedaviye başladığımda doktoruma sorcam bakalım ne diyecek...

toprakcım senınde az kalıdı ya.............inş senı beklıcezz...............ya hemsıre 12 dedı ılla...sanırım kesın ols dıye yoksa bebımde aklıma geldı 5. gun olunca farklı olmalı ama bır veya ıkı farketmez canım yeterkı tutunsun hayırlısıyla ama beklemek zor tabı.....ayy sende inşş ........daularım hepımız için inan......sızlerı daha çok ıstıyorum......bırıcık bebışlerınız gelır inş................moralın ıyı dımı bak işte kendını yorma......

çok teşekkür ederim muallimcim, nasıl gidiyor bugün, sıkıntın yok inşallah... İnsan bu surumdayken şöyle bacaklarını uzatıp yatmayı ve gerinmeyi özlüyor dimi Bana öyle olmuştu, bacaklarımı uzatınca işlemden kalan hafif ağrı nedeniyle, gerilme hissettiğim için bişey olcak diye korkuyordum. Ve merkezden yüksekliği en az raf'a bile uzanmayacaksın demişlerdi ilk günleri için...
Benim tedavi başlangıcım 9-10 haziran sanırım. 7-8 haziran gibi regl bekliyorum.
Öptüm canım
haklısın canım rahat hareketı gerınmeyı ozluyoo insan inş gecıcı..hadı canım senınde az kalımmış....ya..........neredeyse toprakla aynı olcak galıba beklemenız................

haklısın canım rahat hareketı gerınmeyı ozluyoo insan inş gecıcı..hadı canım senınde az kalımmış....ya..........neredeyse toprakla aynı olcak galıba beklemenız................

evet canım toprakla tedavi zamanımız yakın, o sonuç alcak aynı günlerde benim transferim olcak. Tabiiki herşey yolunda giderse inşallah.
Reyhan nerelerde acaba, gülen gitti o da bize yazmaz oldu.
Kendine iyi bak canım, bebişlerinle konuş bol bol. Eminim bizim pozitif enerjimizi alıyorlardır....

canımmmmiiiiiiiiiiiiinş.................evet gulen sanırımm gelmedıı daha................reyhanda yokk........ozledımmmmmmmmmmmm

günaydın arkadaşlar,
nasılsınız?
inş. hepimiz mamba arkadaş gibi mutlu sonra erişiriz. Mambacım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah, maşallah sorunsuz geçiyor sanırım hamileliğin. Çok güzel, nazarlar değmesin....
muallimcim, toprakcım bişey sorcam size, kivi ve ananastan bahsediyorsunuz bazen, bu iki meyveyi tüketiyoruz ama çok sık değil, heleki ananas çok nadir. Özellikle farklı bir etkisi mi var tedavi döneminde?
Herkese iyi günler olsun....

sagol canim. darisi basina insallah.

ananas'i yumurtlamadan sonra (tup durumunda yumurta toplamadan sonra tabii) hergun yemeyi tevsiye ediyorlar. ananas bromelin denen bir madde iceriyor. bu maddenin yerlesmeye yardimci oldugu dusunuluyor ama bilimsel bir kaniti yok bunun. ben yine de yemistim bol bol. zarari olmaz.

El muallimcim nasıl gidiyor bekleme sürecin?Güzel dileklerin için çok sağol, inşallah hep beraber bebeklerimizi büyüteceğiz...Ben adet oldum nihayet kaç gündür çok sinirliydim, geçti sinirim.Seni 3-4 gün yanlız bırakacağım.Memlekete kayınvalideleri almaya gideceğiz.P.tesi Salı gelicez inşallah

toprakcımmm.....oh ıy oldun hadı......canımm....başla...zaman azaldı yaklaşıyosunn bebişine........ben sıkılmaya başladımmm.............ama bugu yatım eşım sonra soylenırr....herşeyı hkendı yapıyoo....bıkaç gun sen yokdsun yanı.........ols canı gez bıraz morall depola...........sonra sende evdesın................ama dıkkat et pıknık kene fılannnnnnnnnnnn

toprakcımmm.....oh ıy oldun hadı......canımm....başla...zaman azaldı yaklaşıyosunn bebişine........ben sıkılmaya başladımmm.............ama bugu yatım eşım sonra soylenırr....herşeyı hkendı yapıyoo....bıkaç gun sen yokdsun yanı.........ols canı gez bıraz morall depola...........sonra sende evdesın................ama dıkkat et pıknık kene fılannnnnnnnnnnn

sagol canim. darisi basina insallah.

ananas'i yumurtlamadan sonra (tup durumunda yumurta toplamadan sonra tabii) hergun yemeyi tevsiye ediyorlar. ananas bromelin denen bir madde iceriyor. bu maddenin yerlesmeye yardimci oldugu dusunuluyor ama bilimsel bir kaniti yok bunun. ben yine de yemistim bol bol. zarari olmaz.

tavsiyen için çok teşekkür ederim canım...
sen türkiyede değildin sanırım, biz temmuz gibi görüşme planlıyoruz kızlarla, seni ne zaman görcez bakalım??? Doğum sonrası filan gelme durumun olur mu?
Kendine iyi bak, öpüyorum seni....

Back
X