Tp Bebek ve Akupunktur

yarın güzellik yarışmasına gidicem bakalım kaç kişi takılıcakmış

kızlar bizim ev dükkanla dubleks dükkana b yaşlı kadın gelmiş fa bakıyomuş kliniği aradım bi tane içebilirsin dedi şekerli
:) gelince anlatırımm

nerelerdesın gulen...................arkadaşlar nerde................sera hamileymış ne guzel................gulen bak kendını yoracak bışeyler buluyonn......iğneler nasıl gıdıyoo..bu ayın sonunda yum toplamnmış olcek ınşşş.............bede az sonra gıyınıp çıkıcam sıkıldım ...koçişimle azcık dolaşım ....nasılsa bı hafta geçtı .......belırtım neyın yokkk..............neysem bana ıyı gezmeler..................opuyorumnanaktan

ne ayın sonu bee kız çatlak haziran 2 bugün haftaya toplanacak yumoşlarım :) deli :)

seraya çok sevindim yaa maşallahhh

hem ben delı değılımm.....................çok akıllıyım bı keremmmm....senın suçun tam anlatmadın ....delikafadulden

çabuk gıt doktora .................bak bakım bence erken ................yum ne kader buyumuş.............nazlıdır şimdi onlarrrrrrrrr.............

kıs gecen tedavide pazartesi gitmiştim puregona başlamıştım
haftaya salısı toplanmıştı :)

muallim yok galiba senayk senin hislerin nasıl ümitsizlik çok korkunç sende de oluyomu

Canım ümtsizlik olmuyor değil, ama yenmemiz lazım.
Benim ilk tüp bebeğime başladım ama içimde "zaten olmayacak ki" hissi hep vardı. Bir tarafım olcak diyor ama olmayacak duygusu ağır basyordu. Ki negatif oldu... Ama insan içgüdesel olarak kendini olumsuzluğa hazırlıyor herhalde, çok üzülmesin diye. Vucudumuz bizden habersiz yapıyor bunu :jeyyar:
Ama bu sefer çok umutluyum ben, akupunktura gidiyorum, bunun etkisi çok fazla sanırım. burda birbirini anlayan insanlarla paylaşıyoruz yaşadıklarımızı, birbirimize umut veriyoruz, destek oluyoruz. Ve inşallah da neticesini alacağız.
Ve sende sakın umutsuzluğa kapılma lütfen. Bu sefer olcak, eminim....
Görüşmek üzere, öptüm

senayk sağol canım
inşallah olumlu sonuçlar alırız hep birlikte
ben iyiydim de bugün bozdum sizde yaparmısınız bilmiyorum Allahım olumlu sonuçlanacaksa şimdi kulağım çınlasın veya hapşurayım diye kendi kendime tuhaf testler yapıyorum delikafadulden

bende yapardım canikommm ,
muallim yasinini okuyacağım ama adına bagışlamam lazım adını bilmiyorum

senaycım inşş canım...............rabbım mahcup etmesın bızlerı....bakalım..............
gulen ıyı kız.............benım yumoşlar ongun onıkı gunde buyuduydu....sen genç hatunsun tabıı fark varrrr.................hadı o zanman daha ıyı ............sonunda değıl ortalarında beklıcennnn.................çokkk ıyı

evet .canım ya..........çok ıyı olur sevınırım sen beklerkende ben okurum hepınıze................adım gülsüm..........................

haa anca sonuna dopru alırım sonucu hadi ismini verde okuyacağım seni bekliyorum

jupıter ılgınçsın canımya................ıyı ama ıyı hoıssetmenın bı yolu.............inş rabbım ıyı etsın daıma...olmazsa bıle ne yapalım takdır onun............ ınş ıyısını o bılır............zaten baksanıza dunyanın çıvısı çıkmış ..ya...........ailesını olduren komsu çocuğu lduren...........insan korkar oldu herşeyden rabbım guzel kaderler yazsın hepımıze

senay ıştesın dımı......tıoprak gırmedı bugun ya....................ben şimdi gıyındım.......gezmeye gıdıyooommmmmmmmmmmmm

Back
X