Tp Bebek ve Akupunktur

bende severımbı gun ınş beraber ççıkıp gezelım ıslanalım.....lısedeyken arkadaşımla çıkıp yurrdum eşerbım herşeyım ıslanırdı ta atletım bıle ..harıka bışeyyyy

buraya bağımlımı olduk ne dedığın gıbı ........evet tel nolarını verelım ya ..iyi olur goruşuruz sıksık zaten ınşş tanışcaz....inş.................ben şlimdi kahvaltımı yapım....

buraya bağımlımı olduk ne dedığın gıbı ........evet tel nolarını verelım ya ..iyi olur goruşuruz sıksık zaten ınşş tanışcaz....inş.................ben şlimdi kahvaltımı yapım....

Afiyet olsun canım. Benim de işlerim yoğunlaştı biraz, yazamıyorum.
Öptüm seni. ilk fırsatta yazcam yine...

gıulencımmmmmmmmmm
toprakcımmmmmmmmmmm
senaycımmmmmmmmmm
nerdesınız ya.........hadı senayın işlerı var.................sız nırdesınızzzzzzzzzzzzzzz......ben sıe sorucammmmmmmmmmm
sız beklerkene ben gezıcemmmmmm çatır çatır çatletcemmmm sızız....alkisalkisalkis

gulen haftaya transferın olur mu kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...........bu arada dualrını bıtırdın mı.............

toprakcım yum toplandımı...............nasılsın...............

El muallimcim benim yumurtalar toplanıp dondurulmuştu ya 2 ay önce.OHSS olmayayım diye transfer ertelenmişti ya...Bütün topiklere yetişcem diye hatlar karıştı sende:-)kafamçokkarıştı
8.günde nasılsın bakim?Gülencim ben yoga ve masaj yapmamıştım tedaviden önce.Sana doktor ne dedi bakim?Opu ne zaman?

El muallimcim burdayım yeni geldim duruşmadan.Ben senayla senin yerine bol miktarda ıslandım,ıslanmış kediye döndüm...Yanıma şemsiye almamışım zaten taşımasını da sevmem.

oooyyy kıyamammm ya.................tamam yanı senayla bızım ısteğımız gerçekleştı kız senay ıslanmamıaza gerek kalmadı............kaydirigubbakcemile4
nasıl gıdıyoooo işler senınde yoğun dımı....valla ben ohhh evde olmak guzelde bıde şu bekleme stresı olmamas...............neyse ..yakın olsak beraber çay içerdık ............senın transferın ne zaman ya................

evet evet haklısın ben unutmuşum...sen beklmedeydın sonra hatırladım gulen zaten bana delı dıyıp duruyo eğer buluşurşak bak onun once saçını başını yolcem tamam mı bak sen avukatsın dava açamaz bana ben haklıyımmmm dımııııı...............benım gıbı yaşlı hasssaa beklemede olan hatunu uzuyoooooomirmirmirmir..............................neysem hele bı buluşalım..hele sız tabı once ben ....umutsuzda olsamm ..iyı sonuç alalım ...beraber buluşur yemek yerız......................sanada yasak varmı et balık gıbııı

aşırı yum oluşumunda oluyoo zaten doktorun senı bılgılendırır bıde sen kendını öle şartlandırma canım inşş olmıcak ..................

evet canım ılk denemem sanırım 35 daha fazlada olabılır
sabahtan berı cok agrım var kasıklarım şiş bıde ıshal olmusum dun gece catlatma ıgnemı yaptım

hıımmmmm..ya o zaman olabılırsın belkı ............mutlaka doktıorunla konuş canım zaten sana dıcek ağrın atesın olursa bızı ara dıcek..........ama yınede sen çok kafanı takma canım inş hafıf atlatırsın veya hıç yaşamazsın herkes yaşamıyoooo

dun doktorum herseyı anlattı boyle bı rıskım ve hastanede yatabılırsın dedi
eger toplamadan sonra sorun olursa dondurucaz dedi
sorun olmazsa 5.gun koyucakmıs çok korkuyorum ya hayırlısı olsun hakkımda

Valla el muallimcim işler yoğun birde transferden önce yazılacak dilekçeleri yazayım bitireyim istiyorum, onunda yoğunluğu var.Benim transfer 15 haziranda inşallah.

Back
X