Tp Bebek ve Akupunktur

bazen bazı doktorlar dondurulmuşu istemıyoo bıle taze tercıh edenler bıle var................inş hepınızın tutacakkkk..............inşşşşşşşşşşşşşş..bu yaz koca gubuşlerınızı gurcemmmmm

gecen tedavide herşley daha güzelken tutmadı diyom sayı anlamında yarıya düşmüşüm hatta yarındanda 1 tane daha az..
orgalutranmı ?
bana vermiceklerki onu verceklermi yoksa lucrin vuruluyom ben gecen sene kullandımmı bilmiyom .. off.. 2.kontrol cumartesi almanda olacak anestezi altında esra hanım yapacakmış omuş nöbetci..
lucrin baskılamıyormu acaba ? artarmı diyosunuz 15 çıksa ne güzel olur

deniz ınşallah tutucak .. Ben bu tedavşde çok istikrarlıydım hiç salamıyodum beklemeyodum böyle bişi tamam az olur diyodum doz daha az bi kere zaten gecen tedaviue göre ama insan ister istemez karşılaştırma yapıyo öteki tedaviye 15 çıkar diyodum..

emel hanımı gördüm sonra ağladımı gördü nee olduu dedi bana ceviz verdi şaşkın şaşkkın aldımda hi. teşekkür bile etmedim kadına şimdi fark ediyom..
gayet iyi dedi.. dedi ama .. deli gönül

denızcım haklısın....................kaç arkadaş bı tek dondurulmuşla hamış kalıyo kaç kışı uç beş yum transfer edıldığı halde tutmuyoo...bu iş takdır işi arkadaşlar..............kısmette ne varsa o olur...............onun için bence gayet ıyı.....denızcım sen neyaptın ya nereye karar verdın..........

el muallimcim ben deli çıktım karar vermedim delikafaduldenkafamçokkarıştı
cumartesi sabah 9 da ist cerrahi sami beyle öğlen 12 ist tüp bebek aret beyle 14 de memorial hale hn ile randevum var. brüksel tüp yücel bey ile görüşüp onu eledim tek. bir yandan da acaba aynı hastane olsun ama hastane kısmına ve halit beye mi geçsem diyorum? :roflol:tüp bebekten gecikmezsa 1 sonraki hafta sonu adet olacağım ondan sonraki haftada histeroskopi yi olmam gerekli. yani ya karar verecem ye verecem delikafadulden

ya canım karar ver..........bılıyosun en kotu karar kararsızlıktan ıyıdır....demışler............inş karar ver............ama bence halıt beyı çok metheduyolar bıde onula konuş bence.........ama karar ver.....inş ıyı olıurrr..................zamanı geçırme...............inş canım bebişine kavuşurrr herkes.............inşşşşşşşşşşş..tatlı bebışler ..........

canım o zaman yaşarlar inşşşşşşşşşşşşşş..................benım 24 haftalıktı...erken doğdu ..bı hafta yaşadı kuvezde...........ama ınş bunlar yaşar ..rabbım yardımcısı olsunnnnnnnn

bazen bana gelıp gıdıyolar...........ama bekleme stresı ..bakalım rabbım ne demışşşş..canım sen keselerı gööödun mu anlattttt

Back
X