Tp Bebek ve Akupunktur

karından baktı ama idrar sıkıştık değişldim çok mirmirmirmir

benin 30 taneydi yanlış doz vurmuştum dedim ya 24 topladılar ötekiler cücük kadardı 5-7 mm filan 24 topladılar

bak kız delırme kafana gore yapma .................ıyı olmaz..........hem karnından tam anlaşılmamışstır ...alttan baksın daha çok çıkacak gıor..tedavıyı bozmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:delphin:

zemuszemus benimde en küçük prensesim 7 mm en büyük 12 mm benim gecen sene 21.5 bir sürü yumim vardıı meliss kıs annemi olucan sennn..

meliss baksana toprakı cagrıyo yaa nası olsa o yaşlı bi anne ses etme gebelik falan yoruyo onu başı dönüyo çok yazınca yazmayıncada kendi kendine yazıyo bag böyle

günaydnn..........gln.. tprk... snyk.. nerdsnz.. bklmktn skldm

ay gulaycım ıhsallah canım ıhsallah gelıcek meleklerımız okadar heyecanlıyımkıyaa sabah 9 ada az kaldı:DDD
heheehhe sende doktorunu dınle kısssss yapmaaa döferız bagggg:DDDD

şimdi yarın yumurtalar alıcak ya sonra bunlar benım ohss oldugumu yada olmadıgımı nasıl anlayacak hemen o anda belli oluyormu

onlarmı anlıcak senmi bilmiyom benim çok şişliğim vardı tartıda bi 10 kg yakın fazla çıkıyodum tedvainin başından aradın görüştük su içsin dediler ayak şişmesi varmı dediler yok dedik öyle ben hiç bilmiyom topra bilir oda yok

:dance: hadii bakalımmm sen ne hissediyon ne olacak dersin

bı tarafım negatıf dusunuyor bı tarafım pozıtıf negatıfe okadar alıstımkı hıc olcakmıa gıbı hıssedemıyorum bı turlu

olumlu düşünmeye çalış sen genede ben biliyorum nasıl oldunu bende öyleyim.. ama düşünsene hep yazı tura yapsan üst üste aynı sonuc gelmez .. şansımız dönecek buna inan şimdi pc kapat duş al balkna çık der,n bi nefes al ben bununbaşaracağım de elini yumurtalarıklarına koy iki taraftada eşit dokun sizi çok istiyorum de.. Allahım benimde yüzümü güldür de.. dua oku .. sonrada evini temizle

Back
X