Tp Bebek ve Akupunktur

nereye gittin sen ?
gülsüm anne bahsettimiz forum burada deüğil buradan bagımsız

kıslar be yatmaya gıdıyorum malum sabah erken kalkıcam dualarınızı esırgemeyın olurmu kıslar ıyı geceler hepınızehihoyyyt

oyy maşalallahh sus sus kimseye deme yumurta sayını bişzim öteki forumdaad nazar değiyor gerçekten ben öyle düşünüğyorum herkez iyi niyetli olabilir ama içinden ne gecirini bilemezsin benim ilk tedavimde seninde forumdakilerinden çok sevdi biri ne dedi biliyomusun inanamıyorum dedi benim kocaman 150 milyon spermi var 2 tane bozuk kalite embriyomuz oldu siizn bi tane bile yokken zar zor buldularda nası 1 .kalite embriyonuz oldu
düşünsene çok korkunç Allah hepimizi korusun
ayyy valla allah kötü insanların serrinden korusun.allah hepimizi iyi insanlarla karıştırsın arkadaslar.gülaycım sende acık diline hakim ol.bak ne güzel söledin nazar deydiriyosun.herkes herseyi bilmek zorunda deil.cok rica eden olursa sölede herseyini dökme ortalara bebişim.
kıslar be yatmaya gıdıyorum malum sabah erken kalkıcam dualarınızı esırgemeyın olurmu kıslar ıyı geceler hepınızehihoyyyt

nazcım hadi hayırlısı olsun canım ii haberlerle bekliyoruz.

tamam anladım................hadı nazcım ıyı geceler...........dua edlım evet bırbırımıze.............inş canım..........herşey guzel gececekkk...........rahat ol...................gulen kız sende uyudun mu........hadu bebişiler ıyı geceler

kıs gülay napim seni şimdi ben bide uzmana doktora caktırmadan fazla doz mu vursam falan demiş kötükedihüso:oklava: ya.güzel azarlamış seni uzman ama.cok biliyosan niye doktora gidiyosun.bide 5. gün transferi die tutturdun güzelim ya 5.gün hayırlı deilse.genelde 3. gün koyuyolar ve cok da ii oluyo.bak benim 3. gün koymuşlardı ve tutmuştu ilkinde gayette güzel tutunmuştu.o yüzden diretme bence onlara bırak.herseyi oluruna bırak canım inan bölesi daha iyi sende daha huzurlu olursun.bu kadar didikleme herseyi gülüm benim.kendini yıpratma.tamam hepimiz arastırıyoruz ediyoruz ama fazla abartıyorsun abla sözü dinle acık.kendini yıpratma kusum.HERSEYı OLURUNA BIRAAAAKKK

kızlar bazı şeyleri çok kurcalamamak lazım.. bizler doktor değiliz hekim değiliz bizlere karar veremeyiz böyle şeylere.. ben hep diyorum Allahım ne yoldan sonuc alacaksam beni o yollara yönelt diyroum.. bende 5.gün transferi istiyorum benim sorun eşimde. benim yaşımda çok küçük ben bahceci haricinde kendi kadın dogumcum herman bey florence nightingalede oda tüp bebek doktoru ama beni o bilerek bahceciye gönderiyor oranıan lab. alaetleri ileri teknolojide olduğunu söylüyor ayrıca ben eurofertil hakan özörnek ile görüştüm.. oda klinik değiştirmemem gerektini söyledi neysee.. zaten herkez memnun oldu yerde yaptırıyor bende bahceciye inanıyorum bu konuda.. gelelim ko-kulture konusuan bi arkadaşım 2 defa tüp bi kerede dondurulmuşlarla denedi olmadı üstelik bi sorunuda yoktu acıbademde , memoriale gecti orada ko-kulture yapmak için ama semra hanım biz karar veriyoruz buna demiş eger bundada olmazsa o zaman yaparızdemiş sen işi didikleme bize bırak demiş.. 5.güne ilk defa embriyoları bırakıldı ve arkadaşım şuanda 4 aylık gebe..
tamam biliyorum negatif almak çok kötü insan illlaki bişiler öğreniyor ama bu kadar didik didik yapmak başarıya götürmez diye düşünüyorum.. doktor diyorsa ımcı gerek o zaman okoey ama siz ımcı yapılan yere giderseniz illaki size ımcı önerecek sonucta çark başka türlü dönmüyor..

canım yukarıdaki satırları sen yazmıştın hatırladın mı? ben de biraz önce aykırı deryayi okudum ve dudağım uçukladı. öncelikle doktor sana hiç gelişen yumurta yok veya 2-3 tane var demedi ki ağlıyorsun adam seni teselliye uğraşıyor? bak allahın sopası yok ki derler iyiyken herşey kötü olacak bu kadar takarsan. hem e2 falan ne diye soruyorsun? benim tedavim oldu bitti 1 kere bile sormadım. 2. yi olayım yine sormayacağım. bazı şeyleri sorup didiklememek lazım. keni sinirlerimi bozmamak için sayı dışında birşey sormak istemiyordum. onu bile öylemek istemiyorlar. çünkü sonuç çok dah iyi veya kötü olabiliyor. 4 tane yumurtası olup hepi güzel öllenen gördüm 10 tane yumurtası toplanıp hiçbiri döllenmeyen de. hem ne demek fazla doz yapayım mı? bak kendi tedavini kendin mahvedeceksin. ya aşırı büyürse yumurtalar? ya küçükler büyüklere yetişemezse? 11 tane diye üzülürken 4 tane kalırsa eline ve onlarda kaliteli olmazsa? lütfen saçma sapan şeyler yapma ve gerçekten bu kadar didikleme. hemen bu yazıyı okur okumaz bir şükür listesi yap. sağlıklıyım ailemin sağlığı yerinde beni seven bir eşim var evim arabam vs var elim yüzüm düzgün güzelim bir sakatlığım yok tatile gittim ve gideceğim bu tedavimi karşılayack parayı buldum eşimde sperm bulundu gerekirse yine bulunur vs vs vs gerçekten dene. sana iyi gelecek. umarım kızmamışsındır bana. ablan olarak bu kdar takıp üzülmene üzüldüğüm için :teselli:

Son düzenleme:
fıgencuım denızcım ..ıyı yaptınız kızlar...........bu kızı bıraz haşlamak lazım...........aklı başına gelsın dımı...........ama daha kuçuk ablaları....aklllancak ınş..bebeişi onu akıllandırır..................inş hepımız guzel gunler yaşarız............inş guzel gunler yakındır kızlarrrrrrrrrrrrrrrr..sonra buluşucaz sızde varmısınız..............

günaydın aman el muallimcim evdesin uyusana. ben mecbur kalktım işe geldim. her sabah köpeği gezdiriyordum bu sabah kalkamadım. artık bir tek akşam dolaşacak napalım

üstüne cumartesi biraz uyuyordum yarın sabah 9 da doktor kontrolüm var. 730 gibi kalkıp köpeği gezdirip duş alıp gitmem gerek. allahtan konum itibariyle ist cerrahi memorial alman falan hepsine yakınım. bir de iş yakın olaydı :1rolleyes:

kızlar gunaydıııııııınnnnnn. hepinize hayırlı gunler ve bol bebisler diliyorum muaallimcim msjın icinde tesekkurleralkisalkisalkis

evet canım......ama stresten uyunmuyooo................kopeğın cınsı ne valla ben korkar oldum buyuk kopeklerden .....bıçok haber çıktıya sahıbını olduren saldıran kopekler...........neyse ben kedıcıyımdır..............eğer bebişim olmazsa karar aldım eşim istemesede kedı alcemmmmmmm..............inş kontrolun ıyı gecer...........sen ne iş yapıyodun ya..........gunun guzel geçsın.................

Back
X