Tp Bebek ve Akupunktur

Günaydın arkadaşlar,
burge'cim endişelenme canım, testi erken yaptın belki ondandır artışın azlığı, doktorunla görüştünmü ne dedi?

kızlar gunaydın guzel hayırlı bereketlı bı gun ols ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.............moraller guzel ols.............bebişler saglıklı ols...............

senaycım doktoruma ilk değeri söylediğimde tekrar yaptırmana gerek yok demişti o yüzden aramadım..ama yarın tekrarlicam..birde 2 test farklı hastanelerde yapıldı.belki de laboratuarlar arasındaki farktan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum..Allahım korktuklarımızdan emin kılsın hepimizi...

Evet muallimcim, sıcaktan kimse bilg. başına gelmiyor sanırım, bende zümmini merak ediyorum, ama akşam üzeriydi dimi testi onun.... ınşallah çok çok güzel çıkar.....

selam kızlar..ben şimdi işten geldim...izin aldım..sabahtan beri sol kasıkta sızı şeklinde bir ağrım var..yarın kan testini tekrarlayacağım.inşallah güzel sonuç alırım..bugün idrar testi yaptım çıkmadı..Aslında çok endişeliyim..bakalım yarını beklicez..

burge idrar testinde çıkıyor muydu? öyleyse çıkmaması can sıkıcı. herşeyin hayırlısı canım. dua edelim. geri kalan herkes de iyidir umarım....

Burgecim rahat ol , farklı merkezlerde farklı rakamlar çıkabiliyor demişti işyerinde ki hastane.O yüzden ben 2. testimi ilk testimi yaptırdığım yerde yaptırdım.ıdrar testi nasıl çıkmadı anlamadım?Daha önce çıkmıştı değil mi.Belki de idrar ancak bhcg salgılanıyordur.

canım normal idrar testinde 7. gün çıkmamıştı. 8. gün erken test yaptım çok silik çıktı. bugün yine normal idrar testlerinden yaptım. çıkmadı...

toprakçım ben çok endişeleniyorum..olumsuz bişey düşünmek istemiyorum aslında.. endişeleniyorum derken bile korkuyorum..doktoruma lk değeri söylediğimde tekrarlama 10 12 gün sonra keseyi görelim demişti...inşallah keseyi kalp atışını görünce biraz daha rahat olurum....

burge idrar testinde çıkıyor muydu? öyleyse çıkmaması can sıkıcı. herşeyin hayırlısı canım. dua edelim. geri kalan herkes de iyidir umarım....

Denizcim, ben bulantılarım ve kokular yüzünden yiyecek bişey bulamama dışında iyiyim, bu akşam 7'de bebeklerim kalp atışlarını duyarsam daha da iyi olcam...
Sen nasılsın, sıkıntıların geçmiştir veya hafiflemiştir umarım. Kendine iyi bak canım. Öptüm

Burgecim o endişe korku inan hiç bitmiyor , ben her muayeneye gitmeden önce senaryolar yazıyorum, ya öyleyse ya böyleyse diye...Biz 9 ay boyunca bu endişeleri hep yaşayacağız...

haklısın toprakçım...senin miniş nasıl..ne zaman kontrole gideceksin..nedense bana hep kız gibi geliyor.

:-)Burada ki arkadaşlar kız diyor benim minnoşa , çevremdekiler erkek diyor.Bakalım 4 hafta sonra belki cinsiyetini belli eder.Bana da kız gibi geliyor.Hayırlı sağlıklı olsunda önemli olan o.Dün ki kontrol çok güzeldi, kollar bacaklar oluşmuş , insana benzemiş.Kocaman kafası var.Çok tatlıydı.Darısı tüm isteyenlerin başına.Bir dah ki kontrol ayın 21 inde ama sanırım arada başka dr. baktırırım gibi geliyor.Sürekli özlüyorum ve onu görmek istiyorum...

Back
X