Tp Bebek ve Akupunktur

offffffffff canım ya ıste en zor kısım o.............ınş gonlunce olur...............banada doktorum bırını ındırgemeyo teklıf ettı kabul etmedım hala soruyo yok dedım yola devam rabbım uç dıledı tutun ınş devam ama senın dort o zaman hepsını tasıman guç ama bır arkadaş var dorduzlerı oldu...................yanı rabbım dıleyon ce olur ama cok zor bı karar...............ındırgemedede yuzde beş duşuk rıskı var ama bazı arkadaşlar ındırgedı ve sağlıklı ılerlıyo............sımdı takma kafanma hele kaLP ATIŞLARI BI GIORULSIUN INŞ YETRLI SAYIDA SAĞLIKLI OLUR DA YOLA DEVAM DERSIN.............ınş canım............uç bıle olsa yıne ıyı............ben daha once acı tecrubem var ındırgemeden dolayı ıkızlerımı kaybettım onun ıçın yok dıyorum ınşşşşşş rabbım kucagımıza nasıp etsın o ol derse olur ınşşşşşşşşşşş

Sağol arkadaşım.İnşallah rabbim beni bir seçim yapmak zorunda bırakmazzzz:Saruboceq:

Burgecim senin cuma kontrolün yok muydu?Bakmadılar mı ayrıntılı olarak?Bir de kafana her şeyi takma , biraz oluruna bırak.

ınş ırem sımdı ıcını ferah tut..................hele bı gorulsun kalp atışları.................bol dua ınşşşşşşşş

mamba
elmuallım
gulen
toprak
burge
zummın
naz
ooooooooooooooooo bu ne ya..............unutuyorum ısımlerı artıkın .................çogalınca karışcek..............bu lısteyı her gıren tektrarlasın barım...........unutmatız..........ama cok guzel arkadaşlkar............bı ıkı ay once ortada bı sey yoktu heyecanlı ve ne olacağını bılemıyoduk hamıle olurmuyuz dıye hayal kuruyoduk................rabbım nasıp ettıuı ınş tamamınada nasıp eder................

aaaaaaaa bu ne ya..........bırını beklıyoz oh bıttı hamış derken dıgerı sıraya gırıyo.............artıkın bıtecek buluesuyla dımı.............................ah bıde fıgencım hamış olsaydı.............canım ya o zaman tam olurdu

haklısın toprakçım ama elimde değil. kendimi ne kadar telkin etmeye çalışsamda hakim olamıyorum..bir de farklı şehirde yaşıyor olmamın dezavantajı galiba..aslında cuma gideceketim.burdaki dr. dan randevu almıştım..değer yüksek çıkınca levent beyi aradım...çoğul gebelik old. içindir dedi.ben de dayanamayıp dün gittim. dr. tek kese gördü..internetten hızlı değer artışı için mol gebelikten bahsediyo..değer birden yükseldi tek kese var kafam karıştı.burdaki doktorda hiç aydınlatıcı yaklaşmadı...benim için dua edin lütfen...siz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz.. vajinal mi karından mı..

kızım burge tedırgınlık yok ..............benım yedıncı hafta alttan bakıldı karından baksaydı ıkısını kesın goremezdı............sen kendı dıoktoruna gıt..........kafanı karıştırma..............gorbak çogul mutlaka

canım hayırlı olsun rabbim sağlıklı akıllı iffetli evlatlar nasip etsin sana inş dualarımız seninle.

canım inş hamilesindir diğer topiğinde 7 çıktı die yazmışsın yanlış hatırlamıyorsam inş değrin yükselir canım hayırlısı ile meleklerin sana tutunmuştur

teşekkür ederim özgülcüm.....duan çok güzel .....ALLAH isteyen herkese nasip etsin......:1hug:

haklısın toprakçım ama elimde değil. kendimi ne kadar telkin etmeye çalışsamda hakim olamıyorum..bir de farklı şehirde yaşıyor olmamın dezavantajı galiba..aslında cuma gideceketim.burdaki dr. dan randevu almıştım..değer yüksek çıkınca levent beyi aradım...çoğul gebelik old. içindir dedi.ben de dayanamayıp dün gittim. dr. tek kese gördü..internetten hızlı değer artışı için mol gebelikten bahsediyo..değer birden yükseldi tek kese var kafam karıştı.burdaki doktorda hiç aydınlatıcı yaklaşmadı...benim için dua edin lütfen...siz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz.. vajinal mi karından mı..

burge sen kaç haftalıksınki......benim dr.12 hafta boyunca vajinal muayene taraftarı.....çünkü karından ultrasondan hiç birşey netlik kazanmaz......sağlıklı gelişip gelişmediği vajinaldan belli olur diyor.......ne olur kendini şimdiden yıpratma........sen kendi dr.una gitsene......

burge kızım ya daha beş haftalık yapma ne olur ya rahat bırak bebişlerı...............sabredın azcık ya.......ancak ıkı hafta sonra tam gorulıur oda vajınal ultrasonla.............bekle tamammı.........ne olur ya......................

teşekkür ederim kızlar.. ben bugün evdeyim izinliyim.. şimdi hepimiz için yasin okuyacağım..toprakçım sana şimdiden iyi tatiller..bebişinle birlikte güzelce dinlenip iyi vakit geçir...

Back
X