Tp Bebek ve Akupunktur

hayırlısı ınş ya.................bı gunden bısey olmaz cumartesıde olabılır..............sonu guzel ols gec ols...........ınşşşşşşşş dua ıle............

Özgülcüm kesinlikle çektir bende sölicem druma

canım sen akupunktur yaptıracakmısın , ne zaman başlamayı düşünüyorssun
canım dr sölemesede ben söylerim yaptırırım rahim filmi de çektirmediğim için bunu öğrendiğim ii oldu yani
ya canım aku yapamıyıcam ben çünkü ilçedeyim ve burda öyle b i imkan yok canım ekimde tüp yapıcaz kısmet olursa
evet senın masallahın var.............ınşşşşşş sende hamış kalda uykudan acama gozlerını...................gunaydın...............

canım guzel temennılerın ıçın cok sagol amın ınş.................asılamadan once rahım fılmı cekılmemesı çok ılgınç...............yenıden bı tedavıye gırersen hem rahım fılmı hem hısteroskopı ıst sole ...................ınş duyarlı ılgılı bı merkeze gıt..........ınş rabbım bekletmesın...............ıkı ışlemde uzretlı ama cok pahalı degıl merkezden merkeze değışıyo gercı..............ınş hersey guzel olur

canım rahim filmini nie istemedi dr bilmiyorum benim haricimde hastalarından istemiş benim eşimde sorunv ar galiba ondan istemedi ama eylülde gittiğimde rahim fimi veya histerokopi isterim mutlaka öğrendiğim ii oldu histeroskopiyii zaten parsında değilim yeterki herşey yolunda olsun inş

cuma günü doktor cagirdi....o kadar söylendim....tamam....dedi.....doktora yazik....simdi der ne bicim kadin bu....ama napim merak ediyom...7 haftalik olcak..

Canlar konuya tam vakıf olamadım ama, eger akapunkturla gebelik saglanabılıyorsa
benim için de bir sorar mısınız ikiz gebelik saglanabılır belki akapunkturla?
belki çok yumurtlatır,hani olur ya
ben akapunkturun gucune cok ınanırım cunku

ısmarlamA gebelikmi yani ?normal yollami tedaviylemi ?
Benim yumurta sayımda artık oldu 2100 ünite ile 24 yumurta ilk tdavide akusuz,900 unite ile 16 yumurta akuyla oldu .
Zumim iyi dayanmisin haaa geniş kadinsin vesselam :)kızın ins dahada iyi olur

Burgeninde benim gibi tekiz:)))
Gülsüm 3-de erkekmis bide muhaaaa :))
senayida atlamim şimdi onuniki kızı içerde dedikodu yapiyordur

bide Ben hiç rahim filmi çektirmedim

el-muaalim canım inşallah hayırlısıyla bebişlerini kucagınada alırsın.. canım sen akupuntur yaptırdın mı..cidden akupunturla kalınıyormı ..canım cvb verirsen sevinirim..vallaa kafama takıldı öyle bir şey varsa neden doktorumuz demedi..akupurturum cidden faydası varsa hemen bende yaptırım .. el-muallim şimdiden tşk..

Canlar konuya tam vakıf olamadım ama, eger akapunkturla gebelik saglanabılıyorsa
benim için de bir sorar mısınız ikiz gebelik saglanabılır belki akapunkturla?
belki çok yumurtlatır,hani olur ya
ben akapunkturun gucune cok ınanırım cunku
canım hoşgeldın..........akuyla normal olarak doktorum geelık oluyo dedı ama ıkız olurmu zor.......ılac kullanırsan belkı..........yınede en ıyı cevabı gıdeceğın akucu verır.....ınş gonlunce olur hersey canım

İsmarlamA gebelikmi yani ?normal yollami tedaviylemi ?
Benim yumurta sayımda artık oldu 2100 ünite ile 24 yumurta ilk tdavide akusuz,900 unite ile 16 yumurta akuyla oldu .
Zumim iyi dayanmisin haaa geniş kadinsin vesselam :)kızın ins dahada iyi olur

Burgeninde benim gibi tekiz:)))
Gülsüm 3-de erkekmis bide muhaaaa :))
senayida atlamim şimdi onuniki kızı içerde dedikodu yapiyordur

bide Ben hiç rahim filmi çektirmedim
kız ne dıyooooooooooon ya üçü erkek ......sen benı bakırkoyemı yollıcan..........pis kız............ınş hayırlısı.......ama ruyamda üçü kızdı bakalım..............ıyıbak kendıne

galiba annemde hamile.....kaydirigubbakcemile3 13 günü gecmis
hadı ya........................hayırlı sı.................ıyı olur beraber buyutursunuz

Günaydınnnnnnnnnnn kızlar
nasılsınız
hepimiz için hayırlı günler olsun inşşş
Muallimcim ben sana bişey sorucam ama
4444 salatı tefrş duasını okurken herdefasında
abdest almak gerekiyormu çünkü ben çalışıyorum
öğlen tatilinde odamda okumak istiyorumda
bitiremem diye işyerindede okumayı düşünüyorum
yardımcı olursan sevinirim.
sevgilerrrrr

el-muaalim canım inşallah hayırlısıyla bebişlerini kucagınada alırsın.. canım sen akupuntur yaptırdın mı..cidden akupunturla kalınıyormı ..canım cvb verirsen sevinirim..vallaa kafama takıldı öyle bir şey varsa neden doktorumuz demedi..akupurturum cidden faydası varsa hemen bende yaptırım .. el-muallim şimdiden tşk..

canım..........yaptırdım............doktoruma sormuştum gerek yok demıştı ama ben yaptırnmak ıstedım ınternette araştırdım çok ıyı old soyleyen yerler var kafama koymuştum ve benım gıbı akuyla tedavısı cevap veren çok arlkadaş oldu en azından stresı azaltıyo...........tavsıye edrım canım ıyı bır merkesze gıt..bıde hersey kısmet.......rabbım bekletmesın canım.............ama denemekte fayda var.........yum kalıtesınıde artıyo..............canım temennın için sagol rabbım sanada cıfter versın ınşşşşşşşşşşşşşşş

zümim ne diyonn yaaa :)
benim yengemde hamile 13 haftalık
bi oğlu var 3 yaşında anneme diyor
ya babaanne sendemi hamilesin
annem evet diyor
senin kızınmı olacak diyor
annemde ya amcan ya gene halan olcak diyor :)

canım..........yaptırdım............doktoruma sormuştum gerek yok demıştı ama ben yaptırnmak ıstedım ınternette araştırdım çok ıyı old soyleyen yerler var kafama koymuştum ve benım gıbı akuyla tedavısı cevap veren çok arlkadaş oldu en azından stresı azaltıyo...........tavsıye edrım canım ıyı bır merkesze gıt..bıde hersey kısmet.......rabbım bekletmesın canım.............ama denemekte fayda var.........yum kalıtesınıde artıyo..............canım temennın için sagol rabbım sanada cıfter versın ınşşşşşşşşşşşşşşş

canım cvbın için çok tşk..birde akupuntur merkez ismini ve yerini söylersen sevinirim..AMİNN canım inşalllh RABBİM tezde yakında nasip eder..a.s.

evet arkadaslar galiba var annemde biseyler....morali cok bozuk...hayirlisi....bugün bizim evlilik yil dönümümüz....kocam unutiiii...galiba...dahalik ses seda yok...neyse ya napalim..hayirlisi...yarin keseyi görcem yuppiiiii

canım cvbın için çok tşk..birde akupuntur merkez ismini ve yerini söylersen sevinirim..AMİNN canım inşalllh RABBİM tezde yakında nasip eder..a.s.
canım alman hastanesınde var bılıyorum ben umranıyede umran polıkılınıgıne gıttım fıyat uygun seansı 40 ıdı sana yakın hastanelere klınıklere sor..........ınş bulursun ama tedavıden bıay once baslamak daha uygun............dua ıle
evet arkadaslar galiba var annemde biseyler....morali cok bozuk...hayirlisi....bugün bizim evlilik yil dönümümüz....kocam unutiiii...galiba...dahalik ses seda yok...neyse ya napalim..hayirlisi...yarin keseyi görcem yuppiiiii

zummın ınş gor bakalım hayırlısı annene sole uzulmesın .........allahın takdırı bak kımısı arıyo bulamıyo kısmet vardır bunda bı hayır..............kacan bebegın sevıncınden unutmuştur keseyı gıorun cıfte kutlama yaparsınız...............

gülencim...pek yapiyom sayilmaz...annem yemegi evi temizliyor...esim camasir yikiyor...babam alisverisi tasiyor...öyle...ben ara sira kizimi kucagima aliyom...altini felan degistiriyorum...yoksa fazla bisey yaptigim yok..

Back
X