Tp Bebek ve Akupunktur

gülsüm ben bi yerde okudum senin 3 kızının isimlerinii :) ama pek hatırlamıyorum alya vardı galbaa

benimde iştahım acıkk ac kalıyoum bilerek yoksa günde 1.5 ekmek bazen 2 ekmekiyorum ekmeğin üzerine bazen salça bazen ketcap süreüyorum midem agrıyor yemessem

dıkkat et kepeklı ekmek çok yeme arada bugday ye demır eksıklığı yapıyo zaten bıze demır lazım dokt demıştı en gıuzelı tam bugday ekmegı.

dr önerdi ya bana kepekliyi , arada beyazda yiyiom.. ya off o zararlı bu zararlı sanki anneler çok dikkat etrmiş ben ne istersem iyiyorum ama az tadımlık ..

gulen guzel bence raba ve oto kol..........ben napcam ya........mendıl mı acsamm....
kız ye ne ıstersen ohhhhhh şışko guzel anne ol kız....
hadı sıze hayırlı aksamlar.....yarın yıne bu saatee.......

rabbım ınş sevındırecek canım yetrkı bızler umutsuz olmayalım zor ımtıhan bu ama rabbım sevdıklerıne verırmış bu ımtıhanı...........ınş bırbırımıze guzel dualarla destek olucaz duadan baska kımsenın elınden bısey gelmez o dılerse olur ............ama moral çok onemlı ...........duaların ıçın cok sagol rabbım sanada cıfter versınde arama bı daha...............tanımasak bırbırımızın yuzunu gormesekde ne ılgınç sevıyoruz bırbırımızı............çok guzel..................cunku yureklerımızde aynı dert aynı heyecan aynı korku aynı umut var....................kımse anlamaz burdakılerı ama bız anlarız bırbırımızı.............ıyı bak kkendıne...............umut eksılmesın yuregınızden............rabbım hamışlere hayırlı tatlı akıllı evlartlar versın hamış olmak ısteyenlerı kısa zamanda hamış eylesın ve bu kervana katsın...............bol dua......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar:.....

AMİİİNN CANIM İNŞALLLAH... :Saruboceq: .. el-muallim zaten hep dualımdasınız inanki..dediğin gibi birbirimizin birbirimize duası çok önemli..tabiki kabul olması RABBİMİN bileceği..muallim rabbim söle bir :emir_bebek: nasip eder sana hayırlısıyla..:1hug:

kıslarrr yaaa bu ne hız ne kadar yazmıssınız ...vallaaaa oku oku bitmiyooo.. yine de yazdıklarınızdan mahrum kalmmayım diye hepsini zar zor okudum bitmiyo yaa..el-muallim canım ben kasım gibi düşünüyom canım .o zamana kadar aku yaptıracam ..inşalllah faydasını görebilirim..bu arada bol bol duamızıda her namazımda söylüyorum.. RABBıM inaşşalah hamişleride tez yakında dogurmayı nasip eder...

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim...Nasılsınız bakim?Bana tatil çok iyi geldi , gayet güzel dinlendim , hamişliğin tadını çıkardım...Herkese 1 kaç gün de olsa tatile gitmesini tavsiye ederim.El muallimcim valla müvekkiller beni tatilde de boş bırakmadılar maşallah , ama olsun iş olsunda...Sen de haftaya yiğenleri görmeye gidiyormuşsun , artık yaramazlar cinsiyetlerini de gösterirler inşallah...Gülencim senin oğlunda senin gibi yaramaz , utanmadan göstermiş pipiyi...Benim de cuma kontrolüm var , ikili testim yapılacak .Benimki de belli eder inşallah cinsiyetini.Gerçi benim içime kızım olacak gibi geliyor.Ama hiçte önemi yok sağlıklı ve hayırlı olsunda...Burgecim kahverengi lekelenme benimde olmuştu hatırlarsan dr. normal demişti , kırmızıya dönmediği sürece problem yokmuş , allaha şükür sonradan da olmadı ve nerdeyse 3. ayı bitireceğiz .Bulesuucum hakkında hayırlısı olsun arkadaşım , ama bencede bebeklerin düşmesininin kimyasal gebeliğin sebebini mutlaka araştırıp öyle tüp bebek yaptırın tekrar.Serappp , Özgül, Deniz ve diğer arkadaşlar hep pozitif olun çünkü bebişler pozitif annelere sımsıkı tutunuyorlar, kendine stres yapan anneleri sevmiyor bizim nazlı bebişler.Şenaycım senin de inşallah 1 kaç haftaya kadar bulantıların geçer , benim hiç bulantım kalmadı allaha şükür sadece soğan sarımsak kokusuna halen dayanamıyorum...Benden şimdilik bu kadar fıstıklar...

saol canım yaa ben şuaralar maşallah diyim kendime çokkk rahatım önceleri hergün rüyamda bile bebek görürsüm adet olduğumu görürdüm hamileyim felan ama 2 aya yakındır hiç görmez ve düşünmez oldum artık inş da böle kafam rahat olur tedaviye kadar nazlı melekler gelir inş senin nasıl gidiyo hamişlik

bensunaz amın canım........................ınş...............kasımda ha hadı hayırlısı .........akuda sana kısmetlı gelır ınş.................

tüm hamişler ben de birn önce hamiş olup aranıza katılmak istiyorum ben de bebek muhabbeti yapmak istiyorum. bu gidişle ben hamile kaldığımda siz kucağınıza alacaksınız:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ınş denızcı amın.......ols hamış ol da bız dogıurduktan sonra dogur ..........yetr kı ol............hem aramıazda 4 5 ay olur............benımkıler sızınkıler dover..........opuyorumnanaktan............

Back
X