- Konu Sahibi el-muallim
- #5.281
sımcık yemek vaktı........ben gıdıom.....ıyı bakın bebışlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbım ınş sevındırecek canım yetrkı bızler umutsuz olmayalım zor ımtıhan bu ama rabbım sevdıklerıne verırmış bu ımtıhanı...........ınş bırbırımıze guzel dualarla destek olucaz duadan baska kımsenın elınden bısey gelmez o dılerse olur ............ama moral çok onemlı ...........duaların ıçın cok sagol rabbım sanada cıfter versınde arama bı daha...............tanımasak bırbırımızın yuzunu gormesekde ne ılgınç sevıyoruz bırbırımızı............çok guzel..................cunku yureklerımızde aynı dert aynı heyecan aynı korku aynı umut var....................kımse anlamaz burdakılerı ama bız anlarız bırbırımızı.............ıyı bak kkendıne...............umut eksılmesın yuregınızden............rabbım hamışlere hayırlı tatlı akıllı evlartlar versın hamış olmak ısteyenlerı kısa zamanda hamış eylesın ve bu kervana katsın...............bol dua......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.....
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim...Nasılsınız bakim?Bana tatil çok iyi geldi , gayet güzel dinlendim , hamişliğin tadını çıkardım...Herkese 1 kaç gün de olsa tatile gitmesini tavsiye ederim.El muallimcim valla müvekkiller beni tatilde de boş bırakmadılar maşallah , ama olsun iş olsunda...Sen de haftaya yiğenleri görmeye gidiyormuşsun , artık yaramazlar cinsiyetlerini de gösterirler inşallah...Gülencim senin oğlunda senin gibi yaramaz , utanmadan göstermiş pipiyi...Benim de cuma kontrolüm var , ikili testim yapılacak .Benimki de belli eder inşallah cinsiyetini.Gerçi benim içime kızım olacak gibi geliyor.Ama hiçte önemi yok sağlıklı ve hayırlı olsunda...Burgecim kahverengi lekelenme benimde olmuştu hatırlarsan dr. normal demişti , kırmızıya dönmediği sürece problem yokmuş , allaha şükür sonradan da olmadı ve nerdeyse 3. ayı bitireceğiz .Bulesuucum hakkında hayırlısı olsun arkadaşım , ama bencede bebeklerin düşmesininin kimyasal gebeliğin sebebini mutlaka araştırıp öyle tüp bebek yaptırın tekrar.Serappp , Özgül, Deniz ve diğer arkadaşlar hep pozitif olun çünkü bebişler pozitif annelere sımsıkı tutunuyorlar, kendine stres yapan anneleri sevmiyor bizim nazlı bebişler.Şenaycım senin de inşallah 1 kaç haftaya kadar bulantıların geçer , benim hiç bulantım kalmadı allaha şükür sadece soğan sarımsak kokusuna halen dayanamıyorum...Benden şimdilik bu kadar fıstıklar...