Tp Bebek ve Akupunktur

Açalım bari el muallim.Gülen arada Mart annelerine takılıyor ama oraya da çok sık gelmiyor.
tamam sen acarsın artıkın yarın............delikafadulden............kustük ona öle söle...........zemuszemus
kızlar.....merhabalar........hepiniz iyisiniz inşallah.........elmuallim........senin nasıl gidiyor,zümmin nasıl.......hepinizi öpüyorum..........kendinize iyi bakın.......
nerdesın canım ya..............arasıra gır ya merak ettırmeopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile annammm kimlerr kızmışşşş banaaaa
kızlar yani çok sık gelemiyrum zaten geldimde mart anneleirne bakıyorum okuyorummm ama yazamıyorum bazılarını tanımıyorum sizlerle karşılaşamıyorum arıtkın kızmayın bana

benim tedavimdeki aku toplam 1600 lira tuttu.
öyle heryere yaptırmayın bence sonucta vucut dengesiyle oynanıyor buarada yanlış bişiler olmasın acıkcası 27 lira çok komik bi rakam

muallim, toprak, gülen siz tecrubelisiniz size sorcam, benim şimdiye kadar Allaha Şükür kanamam filan olmadı biliyorsunuz, bu sabah çamaşırımda açık kahve gibi, kına rengimi desem, kiremit rengimi desem öyle bir lekelenme vardı, sabah yoktu işe gelince saat 10:30 gibi farkettim. Ama devam etmedi çok şükür, progestan jeli geçen hafta kesmişti doktorum, kalıntıları biteli de 2-3 gün oluyor. Biraz endişelendim ama devam etmedi diye doktoru da aramadım, sorun yoktur dimi?
şenay gecmiş olsun , İnşallah hiç olmaz bir daha.. bende olmadı hiç ama olanları okudum dr araman lazım jelide kesmiş daha çok erken ikişz gebelik için belki progesteron eksikliği sinyal veriyor .. yakın bi dr gidersen o lekenein nereden geldini söyleyebilir canım

oooooooooooooooooooooooo kımler tesrıf etmışşşşşşşşşşşşşş............................hayırsız arkadasımız...............duydun toprakla dava accaz korktun dımı......................unuttun bızı gulen hanım.............pıpılyı buldun ya.................senı senı..............bundan sonra hergun yoklama alıcam..........gelmeyen cezalı olcek...............:dance::kızgın:delikafadulden

senaycım eger devam etmedıyse muhım degıl ama yınede sor.................dınlen yat bıraz...........ve takıp et gecmış olscanım

CANIM MUALLıMCıĞıM SENıDEMı UYKU TUTMADI BEBıŞLER RAHATSIZMI ETTı SENı YOKSA arkadaşım yeni açtığım başlıktaki konuyu okuyup cevap verirmisin sen bu konularda hdaha bilgilisin oruç hakkında

artık düşünmemeyim diyorum bir yerden başka bir sorun çıkıyor bu gecede uykularım o yüzden kaçtı uyuyamıyıorum ...rabbim yardımcımız olsun ... az önce herşey anlamsız geliyor diye başlık açmıştım içimden gellenleri yazdım oraya biraz rahatladım..sizlerde olmasanız ne yaparım .beni anlayacak kimsem yok en yakınımdakiler bile anlamıyor hep acıyan gözlerle bakıyor..ben acınacak durumda değilim hiç birimiz bizimki sadece rabbimin bir sınavı bizlerde bu sınavı kazanacağız inşallah. sonunda yavrularımıza kavuşacağız...

gulencim bu dediğim hastane akupuntura 5 ay önce başlanmış ondan... yüzde elli indirimli anlayacagın..tedavileride zayıflama,sigara bırakma vede agrı için seansları varmış..strest vede bebek tedavisi için başlanmamış..buda yılbaşından sonra faaliyete geçecekmiş..ama benim için çok geç..

zaten ben tedavilerimi alman has ve memorilde yaptırdım.. orda yaptıranlar bilirler ne kadar temiz ve saglıklı hijyenik bir ortam oldugunu doktorların pozitif olduğunu.. ama biz nerde yaptırırsak yaptıralım verecek olan RABBıMDıR ...inşallah bu güzel ayda dualarımızın kabulu..iyi geceler

serapcım akun hayırlı olsun canım inş tedavin ile birlikte bebeğinde sana gelir canım inş
slm kk hatunları hamişler ve benim gibi hamiş olmak isteyenler nasılsınız

Günaydınnnn güzel anneler ve anne adayları

Özgülcüm sağol bitanem başladık bakalım hayırlısı olsun
dün vücut ölçümü yapıldı bu gün de ilk seansım yapılacak

canım dediğim hastaneyi aradım konuştum..akupunturu sigara bırakmak,zayıflamak vede agrılar için seasları olduğunu sölediler..strest ve bebek tedavisi için seaslarının başlamadıgını söylediler..çok moralim bozuk.senağlama
yine arastırma peşindeyim ..canım vücut ölçümünü doktor mu önerdi ..ona gerek varmı ki..canım sen nerde yaptırıyosun..seansı ne kadar..inşalllah bizim için hayırlı olur aku..:teytey:

Bensunazcım ben ankarada gidiyorum akuya sen istanbuldasın ve daha şanslısı çünkü orada daha yaygın bulursun araştır. Vücut ölçümü denilen şeyi doktor kendisi ilk gelen hastaya mutlaka uyguluyormuş onunla bilgisayar ekranında vücudunun neresi rahatsızsa o bölgeyi siyah renkte gösteriyor yani tedavi ihtiyacı olan bölgeleri görüp akuyu ona göre yapıyor seansı 70 oldu 160tl de ölçüm için verdim 1000 tl toplam 12 seans
canım mutlaka araştır ve git bence çok faydasını göreceğiz allahın izniyle

CANIM MUALLİMCİĞİM SENİDEMİ UYKU TUTMADI BEBİŞLER RAHATSIZMI ETTİ SENİ YOKSA arkadaşım yeni açtığım başlıktaki konuyu okuyup cevap verirmisin sen bu konularda hdaha bilgilisin oruç hakkında

artık düşünmemeyim diyorum bir yerden başka bir sorun çıkıyor bu gecede uykularım o yüzden kaçtı uyuyamıyıorum ...rabbim yardımcımız olsun ... az önce herşey anlamsız geliyor diye başlık açmıştım içimden gellenleri yazdım oraya biraz rahatladım..sizlerde olmasanız ne yaparım .beni anlayacak kimsem yok en yakınımdakiler bile anlamıyor hep acıyan gözlerle bakıyor..ben acınacak durumda değilim hiç birimiz bizimki sadece rabbimin bir sınavı bizlerde bu sınavı kazanacağız inşallah. sonunda yavrularımıza kavuşacağız...

evet canım uyku tutmadı gezınıyom her odayı ................ınş rabbım sızıde böle gezdırsın..................okumadım okuyayım yazarım sana canım............
canım bu ımtıhan gercekten zor herseyın anlamsız gelmesı normal çok haklısın o donemlerden bende gectım..........ama ınan rabbım verecek............senı toparlıcak seylerle ılgılen bıraz dagıt kafanı ...........kımse anlamaz canım ...........derdı yasayan anlar rabbım ınşşşşşşşş tum ısteyenlerı sevındırsın ınş ol der ınşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gunaydın tprakcım...............buyuyoruz ınşşşşşşşşş................hersey ıyı gıder ınlşş..............senay ınş ıyıdır sanmam onemlı degıldır umarım..................

Merhaba canlar.....
Ben iyiyim çok şükür, merak etmeyin.... Lekelenme de o kadarla kaldı şükürler olsun...
ışler biraz yoğun bugünlerde, sık giremiyorum, eve gittiğimde de, o kadar yorgun ve halsiz kalıyorum ki sormayın.... dünakşam eşim ezanla birlikte eve girdi, ben daha sofrayı hazırlamamıştım, içim geçmiş koltukta.... Bulantılarla başetmeyi öğrendim derken şimdi bu halsizlik çıktı, sanki taş taşımışım veya 100 km yol yürümüşüm gibi... her anımız olay.... Hamilelik ne zor şeymiş ya, Allah sabır versin hepimize.....

Okuduğum kadarıyla herkes iyi sanırım, muallim, toprak, gülay, serap, naz, özgül, elif unuttuklarım varsa affedin öpüyorum hepinizi.... Allah daha da iyi etsin inşallah....

Back
X