Tp Bebek ve Akupunktur

deniizcim yumoşların bayagı büyümeye başlamışlar maşallah canım ohh hepsi sana bebiş olara gelsin yapışsın daha bırakmasın inşallahhhhhhhhhh eşinlede herşey yolunda gider onada geçmiş olsun canım rabbim şifa versin eşine ve size de hayırlı ömürler geçirmek nasip etsin
kızlar naber nasıl gidiyo
toprakcım seninde daha belli deilmiş ama rabbim sana hayırl evlat nasip etsin sağlıklı olsun
serapcım sen nasılsın nasıl gidiyo aku canım

deniizcim yumoşların bayagı büyümeye başlamışlar maşallah canım ohh hepsi sana bebiş olara gelsin yapışsın daha bırakmasın inşallahhhhhhhhhh eşinlede herşey yolunda gider onada geçmiş olsun canım rabbim şifa versin eşine ve size de hayırlı ömürler geçirmek nasip etsin
kızlar naber nasıl gidiyo
toprakcım seninde daha belli deilmiş ama rabbim sana hayırl evlat nasip etsin sağlıklı olsun
serapcım sen nasılsın nasıl gidiyo aku canım

canım inşşş hep birlikte kucaklayacağız bebişlerimizi sen ne zaman başlayacaksın beklemek daha zor valla:1rolleyes:

ozgul nerdesın bakım.............sen ne zaman baslıcan tedavıye ................su an denız var galıba
fıstık buralardayım da bugün annemlere gittim arada bi saat var feribotla geçiyoz biraz zaman alıyo gitmek iftarıda orda yaptık geldik benim adetim yarın olursam pazartesi gitcem dr bakcak galiba ilk önce yumurta baskılayıcı felan yapıyo bide histeroskopiyi sorcam yapsın senin nasıl gidiyo bakim
canım inşşş hep birlikte kucaklayacağız bebişlerimizi sen ne zaman başlayacaksın beklemek daha zor valla:1rolleyes:

canım inş rabbim büyük hayırlısı ile bizde anne olucaz inş benim yarın adet günüm olursam inş adet olmamda hamileyimdir:) sanmıyorum ama neyse pazarteside giderim tahlil felan yapar ekimdeede asıl tedavi başlar bişey ters gitmez ise inş seninde hayırlısı ile herşey yolunda gider inş
slm hatunlar naber

ınşşşşşşşşş ıyı dusun ıyı olsssssssssss.............bak bu kez burdakıler hep pozıtıf duşunduk ...............akuda bızı relaks yaptı ve dua ettık ve rabbım ol dedı............ınşşşşşşşş sıra sızlerde.......................ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş artsın sayımız

ınşşşşşşşşş ıyı dusun ıyı olsssssssssss.............bak bu kez burdakıler hep pozıtıf duşunduk ...............akuda bızı relaks yaptı ve dua ettık ve rabbım ol dedı............ınşşşşşşşş sıra sızlerde.......................ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş artsın sayımız
merhaba canım
nasılsın bebişlerin nasıl
cinsiyetleri bellimi üçüzlerin?
ben dondurulmuşlara başlıcam aku düşünüyorum sen kaç seansa gitmiştin bilgi verebilirmisin?

bilmiyorum ki bende hep pozitif olmak istiyorum da bazen işte insan yaşanmışlıklarla düşünüyo neyse inş rabbim bizede anne olmayı nasip eder sizde dua edin hamişlerin duası kabul olur bende artık kötü düşünmüyücem olucak inş hep diyorumda genede devam edeyim inş olucak birgün bende anne olucammmmmmmmm

merhaba canım
nasılsın bebişlerin nasıl
cinsiyetleri bellimi üçüzlerin?
ben dondurulmuşlara başlıcam aku düşünüyorum sen kaç seansa gitmiştin bilgi verebilirmisin?

canım hoşgeldın...........bız ıyıyız cok şukur.........ıkısı kız bırı bellı degıl canım.................
ınş sende bu kez yakalarsın ınşşşşşşşşşşş..........................ıyı duşun ıyı olssssssssssss..................akuya gıdersen ıyı fıkır...........gecmış sayfaları okursan arkadaslarla aku seanslarını hep paylasmıştık gorursun................en az tedavıden bı ay once baslamak ıyı.........haftada bıgun gıttım ben..........ve transferden bıgun once..........ve en guzelı sakınleştırıyo...........ınş hersey guzel olur canımmmmmmmmmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq:

kız gulen burayaaaaaaaa gel kız ......................sabırsız kuşum benım...................ben dovcemmmmmmmm senı.....................öle dedım dıye banamı kızdın...................rahat bırak bebışı............bak aklın daha cok karısıyooooooooooooo........................

canım pınkkkkkkkk ıyıyız cok sukur.............senın nasıl gıdıyo mutlaka yaz gelışmelerı..............ınşşşşşşşş ınşşşşşşş bu yıl guzel olur ..........bebışın arrtık gelsın canım ınşşşşşşşş
kız ozgul nıkı degıştırdın bende bu kım dıyodum hayırlı ols...........sen ne zaman baslıcan tedavıye............serappppppppp yok ..........bensunaz ne zaman baslıcak.............ınş hepınız hamış olursunuz.....................
zummın nasılsın ...............gulen toprak senay naz burge.............ayyyyyyyyyy unuttum var mı...........ıyı bakın kendınıze

selam kıslar nasılsınız herkes ıyıdır umarım
ozgulcum yenı nıkın hayırlı olsun bende degıstırmek ıstıyorum nasıl yaptın

saol muallimcim valla benim kocişten dolayı değiştirdim artık gokce rana olduk bakalım
nazcım saol canım yaa sağ üst köşede reklam ve ilteişim varya oraya tıkla sayfa açılıyo diğerleri die bi şecenek var onu işaretle yanındaki kutuya nick değiştirmek istiyom die yaz alttaki kutuya da yeni istediğin niciki en az 2 yada 3 tane yaz canım gönder

ya bide ben dün adet oldum:(((( yarın dr gitcem bakalım kısmet olursa başlıyıcaz ama tüp e hemen başlanmaz önce histereskopi felan yapılır ekimde başlarım tüp için inş
serapta ortalarda yok valla oda benim gibi ekimde tüp yapıcaktı

Back
X