Tp Bebek ve Akupunktur

toprak benımkıde öle baska hatunlaruı aılelerı gorunce sarılıyo bana kıymetını anlıyorum doyıoo .................rabbım daım etsın mutlulukları ınş...............evet bencede tedbırlı olun yınede ama hersey ıyıyse kı tek gebelık bıde cok sakınca yok sızde ama yınede azcık sabırlı ols dımı ve ozlesınler

Allah cümlemizin mutluluğunu daim etsin , bir de sanırım karnım şişmeye başladıkça daha bir adapte oluyor babalığa, daha bir bağlanıyor bize benim koçiş...Bugün saat 3 de dr. kontrolümüz var belki bebişimin cinsiyetini artık kesin olarak öğreniriz...Ve en önemlisi inşallah sağlıklıdır bebişim bu korkular sanırım hiç bitmeyecek...

korkular bıter mı bıtmez dogana kadar ınş ıyıler bebbışlerımız..............ınş ıyı gecer kontrol veeeeeeee artık bellı eder senınkı ne nazlı cıktı yaaaaaaaaaaaaaa kız bu kız

sevgili deniz bebeğin sana tutunmak için bayağı bir mücadele veriyor çarşamba inşallah değerlerin 2 katından fazla artar beklemek işinin çok zor olduğu doğru ama yapacak başka birşey olmadığına göre sabırla ve duayla beklemek lazım bak burda herkes senin için dua ediyor ve güzel dileklerde bulunuyor inşallah kabul olur

Eşimle bizde kızım diye seviyoruz bebişi artık...Hayallerimiz kızımız olduğu yönünde saçını şöyle bağlarız , etekler elbiseler giydiririz altından bezi çıkar tombul bacaklarını severiz , kızım inşallah dr. olur diyorum bana umut olanlar gibi olsun diye ; eşim kendi karar versin diyor...Hayal ediyoruz , rabbim inşallah sağ salim kucağımıza aldırır, sağsalim büyütmeyi nasip eder...Ve inşallah tüm kardeşlerimizin de kısa zaman da hamile haberlerini alırız buradan....

herkese hayirli günler....Allah hepinize hayirli saglikli bi gün nasip etsin....benim bu aralar cok basim agriyor...normalmis dediklerine göre....

sevgili deniz bebeğin sana tutunmak için bayağı bir mücadele veriyor çarşamba inşallah değerlerin 2 katından fazla artar beklemek işinin çok zor olduğu doğru ama yapacak başka birşey olmadığına göre sabırla ve duayla beklemek lazım bak burda herkes senin için dua ediyor ve güzel dileklerde bulunuyor inşallah kabul olur

eylul haklısın ınşşşşşşşş tutunuyooo bebışı ınş duamız onunla

inşallah kızlar benim yumurtalar da yavaş gelişti bebiş de yavaş gelişiyor. sonu hayırlı gelsin inşşş :Saruboceq::Saruboceq:

Eşimle bizde kızım diye seviyoruz bebişi artık...Hayallerimiz kızımız olduğu yönünde saçını şöyle bağlarız , etekler elbiseler giydiririz altından bezi çıkar tombul bacaklarını severiz , kızım inşallah dr. olur diyorum bana umut olanlar gibi olsun diye ; eşim kendi karar versin diyor...Hayal ediyoruz , rabbim inşallah sağ salim kucağımıza aldırır, sağsalim büyütmeyi nasip eder...Ve inşallah tüm kardeşlerimizin de kısa zaman da hamile haberlerini alırız buradan....

inşşş canım. allah gönlünüze göre verir.opuyorumnanaktan

Denizcim ne guzel haber yaaaaa nye uzuluyorsunki ALLAH KERIM inseallahhh bak hersey guzel olacak daha yeni geldim seni merak ettim sana cok dua ediyorum canim kardesim seni oyle guzel anliyorumki hic kendini uzme stres yapmaki bebis sim SIKI tutnsun ALLAHIM BU YOLDA KIMSENIN EMEKLERINI BOSA CIKARMA rabbim aminnnnn:dance:

el mullamimcim selam gercekten cok pozitif birisiniz ne guzel herkese burda moral oluyorsunuz rabbim sizlerden binlerce kez hosnut ve razi olsun inseallahhh EVET ben cok sabirliyim ama bazende tukendigimi hisstiyorum inseallah bu zoru RABBIMIN YARDIMIYLA ASACAGIZ BENDE IKI SENE ONCE BEYTULLAHIN ONUNDE cok agladim cok gozyaslari doktum cok dua ettim orda sirf kendim icin degil inanin bu yolada ugrasanlar icin bende orda yarabbim velevki bize evlat verip nasip edersen buyada getirmeyi yavrumunda bu guzellikleri gormesini nasip rt yarabbim diye cok dua etmistim esimde ayni duayi etmis rabbim inseallah kabul eder arafatta edilen dualar goz yaslarimiz inseallah bos degil canim esimle cok konusuyoruz olunca onuda goturecez inseallahhhhhh ALLAHIM INSEALLAHHHH Rabbim herkesin gonlune gore versin bizi o guzelliklerden ayimasin aminnnn:Saruboceq:

Denizcim ne guzel haber yaaaaa nye uzuluyorsunki ALLAH KERIM inseallahhh bak hersey guzel olacak daha yeni geldim seni merak ettim sana cok dua ediyorum canim kardesim seni oyle guzel anliyorumki hic kendini uzme stres yapmaki bebis sim SIKI tutnsun ALLAHIM BU YOLDA KIMSENIN EMEKLERINI BOSA CIKARMA rabbim aminnnnn:dance:

canım sağol. dr um aradı. cuma test yaptır. cumaya belli olur dedi. bakalım inşşş cumaya kadar sabrederim. allah büyük :Saruboceq:

nılcım ınş duan makbuldur ınşşşşşşşşşş.......................rabbım sıkıntıları gıdersın.................hayırlı evlatlar versın ..........sabrın karsılığını kat kat versın ınşşşşşşşşşşşşşş

ınşşşşşşşşşş cuma daha cok katlıcak ınş senın bebış tembel ve nazlı ...............moralını yuksek tut etkıleme onu

kızlar mrb bugün yogun bi gün geçirdim dün yazmayı unuttum ya:( dr gittim kan ve idrar vrdim tahlil yaptı sabah ögleden sonra 4 te de sonuç çıktı dr herşey normal dedi dogum kontrol hapına devam etcem adet olana kadar ayrıca göbekten yumurtaları baskılayıcı igne lucrin verdi onu vurcam bakalıma det olunca gitcez bismillah dedik tedaviye bakalım hayırlısı ilee ..bollll boll dua ilee...

Kızlar biz geldik...Benim bebiş KIZMIŞ.Bugün artık bacakları açtı minnoşum benim.Önce yine bir nazlandı dr. ablasını uğraştırdı dr. KIZ dedi bizim ki bacakları tamamen açtı , dr.ablası, bu bebişin zoru banaymış dedi sonunda malum 5 haftadır uğraştırdık doktoru.Bunun dışında allaha şükürler olsun gayet iyi çıktı ölçümlerimiz, 200 gr olmuşuz.

deniz eminim çarşambaya kadar senin değerin yükselecek........bak kıss üzüzlmeee ..kendini bu kadar harab etme.....bebişimizide üzme.......................deniz benimde yumurta rezervim az.......inanki bizler için birer moral kaynagı oluyosun......bak sen moralini yüksek tutki bebişin sıkı sıkı sana tutunsun...................artık bizlerde arkandan geliyoruz...............gökçe, ben,,v.s.............darısı bizlere inşaaalllllllllllaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....................dualarımız senle canım.........

toprak kız dımı....................yuppıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yasasın kızların fendı oğlanları yendıııııııııııııiiiiiiiiiiiiii..................................su an gulen net oğlan annesı ...........tek kaldı ...............krallık onda kralıceler bızde............senayınkılerde net degıl belkı ıkı kız onunkılerde................zummın burge var bıde hadı kızlar bastırın:lepi:

Benim de içime kız doğuyordu ve biliyorsunuz gönlümden %51 ile kız geçiyordu , doğrusu eşimde bende çok sevindik...Evet akupunkturcular genelde kız bekliyor. Artık yavaş yavaş alışverişe de başlayabilirim yaşasın...Bensunazcım bulesucum inşallah sırayla ve çok yakında gelecek nazlı bebişler, sadece sabır, dua ve inancı ekrsik etmeyin...Her şey rabbimin ol demesine bağlı unutmayın...

Back
X