Tp Bebek ve Akupunktur

canım ya...................ınş ıyı olucak ınş.........sabrını katkat versın rabbım............sen sımdı yurtdışındamısın nerdesın tedavı ıçın ıst mı gelıcen nerde kalıcan..............evet zor baska yerde kalmak ne olursa ols kendı evı ınsanın ama ınş azcık da sabret ................rabbım yar ve yard ols...........cok zor tedavıler ınsanı yıpratuıyo..............rahatcacık hamılş olanlaruıı kıskanmışımdır............bunada cok şukur .............canım uzme kendını sakın tedavıye baslıyosun cok rahat olmaya calış ınşşşşşşşşşş

AMIN AMINNN::canim evet ben almanyadayim sirf tedavi icin gelecem istanbula orda bu 3. tedavim olacak memorialde ne kadar akrabanda olsa ben cok cekingen biriyim yani cok hassasim hem cekiniyorum hemde korkularim cok gerci burda psikolijik destek aliyorum 1 senedir rahatim zaten dr bana bu yasadiklarimin normal dedi bana anti depresif hap verdi bende kullanmiyorum bir zarari olur diye artik ne yapim rabbime sigindim okadar doluyumki anlatamam bugun cok kotuyum :emir_bebek:rabbimden sabir diliyorum basaka carem yokkkk:teselli:

Canım nil, Allah sabırlar versin inşallah..... Ama sen inan öncelikle, tabiiki bu kadar olumsuzluktan sonra ister istemez böyle düşünüyorsun.... Ama inşallah bu defa Allah istediğini verecek canım, bol bol dua, elimizden başka bişey gelmez....

Guzel dileklerin icin allah razi olsun senay sizinde rabbim hayirlisiyla bebislerini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin canim Beni cok duygulandirdin canim kardesim inseallah rabbim bu sefer istedigimzi verir evet rabbime sigindim 19 senedir cokkkkkkkkk zorrrrrrrrrr ama cok umutluyum sukur o inancimi hic bir zaman kaybetmedim :çok üzgünüm:opuyorumnanaktan

nil bende yurt disindan istanbula tedavi icin geldim....bende senin gibi korkuyla geldim...cünkü minik kizimi burda birakarak geldim...kizimi hastane kapisindan ayirliriken duygularimi kimseye anlatamam.daha o minik ben onu birakip gittim..onu birakip bi umutla geldim istanbula...2 defa ayrildim kizimdan...Rabbime hep yalvardim..hayirlisiyla kavustursun beni yavrularima diye...simdi haftalar gecti...ve Rabbime sükürler olsun güzel bi hamilelik geciyorum...en önemlisi bebegim saglikli...olumlu düsün....Rabbim yardimcin olsun

Rabbı yessır ve la tuassır rabbı temmım bılhayr..................rabbım sıkıntılarımızı gıdersın ınŞ.................unutmayınkı her zorlukla beraber bır kolaylık vardır...............ınŞ bızı bızden daha ıyı bılen yuce mevla her an bızımle................rabbım yardımcımız ol...........kımın ne sıkıntısı varsa gıder ...............kımın ne dılegı varsa nasıp et..........sen herseye kadırsın bız acız kulları bagıŞla rahmetını esırgeme bızden...................amın................................

kızlar nasılsınız.... hamişler sizlerin göbüşler büyümüştür... hele ki ikiz annelerininki dahada....günler geçtikçe bebişlerinize kavuşmaya az kaldı... ne güzel o cennet kokulu meleklerinizi kucaklarınıza alacaksınız...rabbim tez zamandada bizlere o güzellikleri yaşatmayı nasip etsin....bende bu sıralar arkadaşlara yardım ediyorum... hiç omazsa biraz kafam dağılıyor...stresim azalıyor....geçen hafta arkadaşın sünnet kuranı vardı erkekler bizdeydi hocayla beraber...bu haftada diğerinin onada yardımcı olmaya çalışıyorum....bellimi olur kimin duasının kabul olacağı onların bana yapacakları dualar bütün yorgunluklarımı alıyor....kulun kula duası makbul olurmuş ne olur kızlar birbirimize çok dua edelim... hepimizin duaya ihtiyacı var...

ıyi geceler kızlar.....
Yüce Rabbim burada ve gönlünüzde ettiğiniz bütün duaları kabul etsin inşallah.... Allah tüm işlerinizi rast getirsin...
Herkese hayırlı geceler.....
öptüm sizi.....

iii geceler kızlarr tatlı rüyalarrrr.. hepinize ve banaa
nilcim rabbim yardımcın olsun inş bbu son tedavin olur hayırlısı ile zorluklardan sonra mutlu olursun inşş

Heyyttt sayfaninnn erkegiii gelldiiii :) nevinind kızmış :) Nevin dış alıcılardan hep kız bekliyo diye niye acaba anestzi uzmanlarininda erkek olurmuş hepp :))
bende 1 ay sonra odayı bosalticam bbek odası olacak hersyi saticam para lazım :)

oooooooooo erkekımız gelmış..................gulen kolların kabarıyoo demı............belkı burge ve zummınde erkekse senın pabucun dama atılcek...............ne satıyoon ya ..........bı yere koy sonra buyk eve gecersın............gercı oturma odamı benımde cıkarmam gerek bebeklere yapmam ıçın kaynıma verırım belkı da 4 yıl oldu alalı..........neyse ınş gelsınlerde bebışlere yapalım ınş.............
denız nerdesınnnnnnnnnnnnnnn

burdayımmmm. 4 gün önce 90 idi ya değerim. hani en az 360 olması gerekiyordu. 665 olmuş :dance: ay hamile miyim şimdi ben :teytey:delikafadulden:asigim:sositososito:emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

demedım mııııııııııııııı.................pıs kız uzdun hem bızı hem bebışı................ay cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamılesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:lepi::lepi::lepi:Şenizalkisalkisalkis

ınş senınle oldu yenı açılış ınş gokce serapy bulut nıl ........................sıra sızde.................

demedım mııııııııııııııı.................pıs kız uzdun hem bızı hem bebışı................ay cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamılesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:lepi::lepi::lepi:Şenizalkisalkisalkis

ya ne desen haklısın :kedi: insan dayanamıyor ama erken test yapmamak lazımmış :kedi: ben hala inanamıyorum. inşallah sonuna kadar sağlıklı devam eder

tebrik ederim deniz... çok sevindim... Allah tamamına erdirsin inşalalh... :Saruboceq:

sağol canım. gerçekten hala inanamıyorum. en önemlisi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız :Saruboceq:

kızlar hepinizin cuması mübarek olsun....dualarımız rabbim katında kabul olsun....
deniz bulutcuğum bak sana o kadar söylediler üzülme hamilesin diye demekki bazen söz dinlemek gerekiyor.... rabbim tamamına erdirsin....hayırlısıyla yavruna kavuşmayı nasip etsin...cümlemize...

kız sen deniz bulut ben sadece bulut inşallah bu bulutlar banada uğurlu gelirde 40 mız karışır beraber yaşadıklarımızı anlatırız...tüm evlat isteyen herkeslere nasip olur....

Günaydın Herkese......

KIZ DENıZ... BU SONUÇ NE BÖYLE, MAŞALLAH MAŞALLLAH, NAZARLAR DEĞMESıN...... ÇOK MUTLU OLDUM YA.......

kızlar hepinizin cuması mübarek olsun....dualarımız rabbim katında kabul olsun....
deniz bulutcuğum bak sana o kadar söylediler üzülme hamilesin diye demekki bazen söz dinlemek gerekiyor.... rabbim tamamına erdirsin....hayırlısıyla yavruna kavuşmayı nasip etsin...cümlemize...

kız sen deniz bulut ben sadece bulut inşallah bu bulutlar banada uğurlu gelirde 40 mız karışır beraber yaşadıklarımızı anlatırız...tüm evlat isteyen herkeslere nasip olur....

amin canım. en önemlisi sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak. 38 yaş üstündekiler başlığında da 2 tane daha deniz vardı(denizkarayur ve rüzgardeniz) ben de 3. deniz olayım diyordum. oldu
inşallah burada da hamile 2 bulut oluruz :Saruboceq:

Back
X