Tp Bebek ve Akupunktur

gunaydın tatlı hatunlar.......................bu sabah yagmur var ıstanbulda................bundan onyedı sene once hava coook guzeldı................ben evlenmıştım.............bu gun onyedı yılımız doldu onsekıze gırdık..............rabbım herkesede bana hayırlı guzel yuvamın devamını nasıp etsın guzel gunler versın ınşşşşşşşşşşşşşş........................herkese hayırlı bı pazar

elmuallimcim......evlilik yıl dönümün kutlu olsun......ALLAH yavrularınla,eşinle sağlıklı,hayırlı,uzun ömürler geçirmeyi nasip etsin canım.........:nazar::nazar:a.s.

sagol canım................ıyı bak kendıne..........ınş sende yenı bebışle şenlendırırsın yuvanı

muallimcim, evlilik yıldönümün kutlu olsun.... çoook uzun seneler mutlu ve huzurlu bir şekilde beraber olun inşallah, yavruların ve inşallah torunlarınla birlikte :)

iyi akşamlar herkese............

gökçecim dr'a gitcektin, yazmamışsın canım merak ettim....

serapçım, yarın sabah bebişlerini almaya gidiyorsun dimi.... hadi hayırlısı canım... Allah yardımcın olsun....

senaycım sagol canım nasıl gıdıyoo............serap yarın transferımı var ya.............hadı ınş tutunurlar ınşşşşşşşşşş..................herkes nasıl..................

canım nice mutlu senelere...evlilik yıldönümün kutlu olsun...rabbim eşinle, çoçuklarınla ve tüm sevdiklerinle beraber bir ömür boyu huzurlu mutlu günler geçirmeyi nasip etsin....

toprakcım bulutcum cok sagolun ınşş amın darısı sızlere ınş.....................hayırlı geceler herkese..............

kızlar mrb nasılsınız merak ettirmişim sizi kusura bakmayın
sabah gittim öğlen geldim eve sonrada dügün vardı arkadaşımın ona hazırlandım gittim
sabah kan verdim e2 normal gidiyo ii dedi yumoşlarda 21 mm lik olmuş en büyügü rahim kalınlıgı geçen gittigimde 10 du busefer sormadım yarın tekrar gidicem bugün iki igne daha vur dedi yarın sabah gitem bakalım çarşamba yumurta toplama dedi drum hayırlısı ile...
dualarınız bekliyorum bende
ellmualimim evlilik yıldönümünmüş rabbbim saglık mutluluk ve huzurla bi ömür geçirmenizi nasp etsin size inş nice senelere canım .

günaydın arkadaşlar.... iyi haftalar herkese...

hamiş bayanlar tecrubelerinize ihtiyacım var, daha 2 gün önce konuşuyorduk ya çabuk yorulmayı filan.. günden güne değişiyor durumumuz çok ilginç.. bu sabah farkettim ki yürürken yorulmaya başlamışım, işyerime 5 dk yürüyorum sadece ama sağ kulağıma yakın bir damar pıt pıt atmaya başladı.. birde cuma sabaha karşı sağ bacağıma kramp girmişti, ağrısı hala geçmedi, zor merdiven iniyorum.. dr'a sorcam bugün kas gevşetici filan sürsem zararı olurmu diye, bu kramplar da hamileliktenmiş ve sanırım artacakmış... 2-2,5 ay daha rahat çalışırım diyordum ama belirtiler öyle demiyor, Allah yardımcımız olsun...

Günaydın Kızlar,,
Şirketten girdiğim için çok fazla kalamıcam...
bebişleriniz ve siz iyi olun inşallah...tedavidekiler olumlu haberler içinduacıyız.
cumartesi doktora gitmiştik...bebeğimin kız olduğunu öğrendik..
daha önce erkek olabilir demişti. bu sefer %95 kız dedi.:)) hayırlısı inşallah. sizlerle paylaşmak istedim.. ben arasıra girip şirketten sizleri takip ediyorum..ama bağlantı kurmak yasak old. için yazamıyorum.. bu arada 16 haftalık olduk.. ama henüz hareket hissetmedim.. siz hareketlerini ne zaman hissetmiştiniz. bi de nasıl bişey neye benziyor.?*
hepinizi çok öpüyorum...sevgiler....

gunaydın kızlar
gokçe hadı canım cok guzel ınşşş hersey daha ıyı olur ınşşşşşşşşşşşşşş...............
senaycım artık zorlanırsın ........calsıyum eksıklıgı yapar kırampları dra öle........bol sut muz yoğurt ye............ve uzan dsınlen zaman buldukca.
burge ya merak ettırıyosubn ...........ıyı olmana sevuındım ay senındemı kız masallah..........ınş kızlar kulubu kurucaz...................bı gulen erkek ..................ıyı bak kendıne................hareketler ıçın erken senın bıde ılk gebelık 19 20...........haftaları bekle.............zaten anlkıcan merak etme pıt pıt yapar seyırme gıbı olur bazen ..................
herkese guzel bı gun

Günaydın kızlar...Burgecim gözün aydın kızımız geliyormuş , Allah sağlıkla kucağına aldırsın...Kız bebeğe annenin uğuru bereketi denirmiş bu arada...Ben 18-19. haftada hissettim kızımın hareketlerini çok güzel bir duygu, içinde bir şey pıt pıt yapıyor , göz seyrimesi gibi , bir yerin atması gibi...Ben de Babamızız kızımızın hareketlerini ne zaman hissedeceğini merak ediyorum...Şenaycım ben de kramp olmadı allaha şükür ama dr. kasılmalara karşı ve kramp girmemesi için suda eriyen magnezyum verdi , onu kullanıyorum bir de her gün soda içiyorum...Çalışma konusunda da sanırım ben gittiği yere kadar çalışacağım , doğum 3 mart gözüküyor ben halen 15 şubata kadar duruşma alıyorum...Kendimi iyi hissediyorum ya , sonra da böyle olucak zannediyorum...

burgecim gözün aydın canım, minişin kızmış, sağlıkla hayırla gelsin inşallah....

kramplar kötü muallimcim, inşallah sık tekrarlamaz, dediklerini daha sık tüketcem, dr'a da sorayım belki toprak'a verdikleri magnezyumu önerir...

toprakçım çok cesursun, doğumdan 15 gün öncesine iş alıyorsun, ya kızın erken gelmeye kalkarsa, mahkemeyi hastaneye taşırlar artık:)

serap transfere gitmiştir herhalde, 3-5 gün giremem demişti sanırım... inşallah herşey yolunda gider...

masallah herkesin bebisi belli olmus....benim 4 gün sonra belli olcak bakalim ufaklik kizmi erkekmi.....besigini kurduk...kizim bi kendi yataginda bi kardesinin yataginda yatiyor......iki yatakta ona ait...nevresimleri yesil beyaz almis esim...ördekli...cok tatli gözükiyor...

Kizlar selam ben geldim.Nasilsiniz ne guzel bebisler kipir kipir inseallah bizde tadariz.
O duyguyu bende hastaneden ciktim. Sukur biraz kanamam ve sancim var.ALLAHIM IZNIYLE hersey yoluna girecek.Esim biletleri almis iki hafta icinde duzelirim inseallah.
Bir sorun yasamazda baslariz artik BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIYM DUAYLA VEDE DUANIZLA

Back
X