cnm karadenizde bir arkadaşım denedi ve ilk denemesinde oldu.hasan tahsin bey iyi diyorlar orda.clinartta 2.yi demicem.ben apar topar ne olduğunu almadan tüp bebekte buldum kendimi
allahım isteyen herkese nasip etsin çok kötü bi durum((
bence karadenize gidip yüz yüze görüş canım.fiyat konusunad bilgi vereceklerdir.fakültede doktorların çok ilgisiz olduğunu duydum sen gitmişsin biliyosundur.benim tedavi clinartta 4.100 e falan geldi.karadenizde hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum.int.araştırma yaptım 18 senedir cocuğu olmayan 1 aile karadenizde hamile kalmış.7.8 denemeleri karadenizde tutan var.hatta karadenizin sitesinde videosuda var.bence bir görüş cnm aklında kalmasın.ben çok pişmanım görüşmediğim için
konuyu ben açtım ortalıktan kayboldum :)) kızlar yenıden merhaba ben aralıkta tüp bebe yaptıracaklar topiğindeydim :))) cevaplarınızı yeni okuyorum... bende clinartta tedaviye basladım... doktorumdan gayet memnunum... 1.denememi ktüde yaptırdım ordaki kasvetli sıkıntılı kontrol günlerinden kalan hala bi tedırgınlık var ağzımızı açıpta bi soru soramıyorduk hemen azarlamalar kızmalar falan berbat günlerdi...sonucuda güzel olmadıneyse burda insan gıbı muamele görüyoruz artı ben raporlu hastayım..
Ozlem hadi hayirli olsn tedain..ktu derken ozel karadeniz degil farabiyi kastettin sanirim..bende bir kere gideyim dedim oraya.aman allahim hemen azarlama...hemen hakaret..baslamamistim orada tedaviye..safak bey cok iyidir..ben oradannegatid aldimama pozitif alanbir cok kisi var. İnsallah seninde pozitif olur..sizde sorunneydi canim...
Ozlemcimmm bana gelmiyorozel mesajlarin..eger topiklerde toplam 100 mesaj atmadiysan eger ozelden gonderemiyorsun..insallah pozitif alirsin ozlemcim...Allah hic kimseyi evlatsizlik ile sinamasin..cok zor cokkk..cekenbilir..
canım evet öyle yazıyor ben sana gönderirken.. ben hep takıp edıyodum burayı fakat üyelik açmamıştım..
Amiiinnnnnnnnnnnnnnnn canım amiin inşaallah.. bende şimdi iğnelerımı yaptım.. bakayım dedim cvp yazdınmı dıye.. siz clinarta ne kadar ücret vermıştınız ve hangi ilaçları yazmıştı dr kısa protokolmuydu,? kaç tane embriyon vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?