merhaba kızlar trabzon da 1 aşılama 3 tüp bebek yaptırdım 2009 ve 2010 yılında toplamda 1 yıl içinde
aşılama ve ilk 2 tüp bebeği özel karadeniz de dr şafak beye yaptırdım o zaman sadece orda vardı tüp bebek merkezi 2. denememde hamile kaldım ama bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim sonra şafak bey clinart ı açınca 3. denememi orda yine şafak beye yaptırdım olmadı ama ben özellikle şafak beyden ve çoğu çalışandan memnundum her konuda çok çok yardımcı olmuştur sağolsun
neyse sonra 4. deneme için istanbula memoriale gittik tedaiye başladık ama yalnış ilaçlar yüzünden yarım kaldı ilaçlar çok yanetki yaptı 8 ay sürdü düzelmem 5. denemem, de sırf dosyam memorialde diğe orda yaptırdım olmadı ama memorialden hiç memnun kalmadım çok soğuk bir yer sıcaklığı yok ama trabzondan memnundum
6. deneme için bu sefer ankaraya gidecekken 1 ay öncesi doğal hamile kaldığımı öğrendim mucizem gelmişti ve şimdi küçük mucizem oğlum doğdu ve 7.5 aylık oldu çok şükür allahım inşallah hepinize nasip etsin
ben bu arada artvinin bir ilçesindeyim ve tedaviler kontroller olumsuz durumlar testler derken 1.5 yıl içinde abartmıyorum tam 32 kez trabzona gittik kalmamız gerken zamanlarda arkadaşlarda akrabamızda kaldık diğer yerleri saymıyorum sağlıkçıyım nöbetlerimi işimi ayarlamak çok zor oluyordu ama bebeğimiz için herşeye değerdi
ve ben 37 yaşındayım şimdi ve bebeğimiz bizi burda evimizde bekliyormuş dmek ki tüm zorlukların yaşanması lazımmış allah sonunda sabrımızın mükafatını verdi
inşallah sizlerde kavuşursunuz hayırlısıyla yavrularınıza
Canim ben. Yapptirdigimda imsi yeni gelmisti metkeze toplamda ilac haric 3000 vermisik..ayrica asi yoktu ozmanve malesef dondurulmusumda kalmadi hic ikidenemedede tek embriyo transfer edildi ve sorunerkekinfertilitesi idi...sizde sorunneydi canim..ilalar standartir clinartta degismez..bast vitaminverir erkeklere one a day proxed..bayanlara folik asit bebe aspirini.sonrra rulid ve gonal f ve cetroide..sonrada ovitrelle..benim ikiside kisa protokoldu....transferden sonrada kansulandirci igneve kalcadan igne..simdikiaklim olsa kalcadan igne yerine hapini alirdim..cunku 3 ay sonra gecti igne yerleri...
Canim ben. Yapptirdigimda imsi yeni gelmisti metkeze toplamda ilac haric 3000 vermisik..ayrica asi yoktu ozmanve malesef dondurulmusumda kalmadi hic ikidenemedede tek embriyo transfer edildi ve sorunerkekinfertilitesi idi...sizde sorunneydi canim..ilalar standartir clinartta degismez..bast vitaminverir erkeklere one a day proxed..bayanlara folik asit bebe aspirini.sonrra rulid ve gonal f ve cetroide..sonrada ovitrelle..benim ikiside kisa protokoldu....transferden sonrada kansulandirci igneve kalcadan igne..simdikiaklim olsa kalcadan igne yerine hapini alirdim..cunku 3 ay sonra gecti igne yerleri...
merhaba kızlar trabzon da 1 aşılama 3 tüp bebek yaptırdım 2009 ve 2010 yılında toplamda 1 yıl içinde
aşılama ve ilk 2 tüp bebeği özel karadeniz de dr şafak beye yaptırdım o zaman sadece orda vardı tüp bebek merkezi 2. denememde hamile kaldım ama bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim sonra şafak bey clinart ı açınca 3. denememi orda yine şafak beye yaptırdım olmadı ama ben özellikle şafak beyden ve çoğu çalışandan memnundum her konuda çok çok yardımcı olmuştur sağolsun
neyse sonra 4. deneme için istanbula memoriale gittik tedaiye başladık ama yalnış ilaçlar yüzünden yarım kaldı ilaçlar çok yanetki yaptı 8 ay sürdü düzelmem 5. denemem, de sırf dosyam memorialde diğe orda yaptırdım olmadı ama memorialden hiç memnun kalmadım çok soğuk bir yer sıcaklığı yok ama trabzondan memnundum
6. deneme için bu sefer ankaraya gidecekken 1 ay öncesi doğal hamile kaldığımı öğrendim mucizem gelmişti ve şimdi küçük mucizem oğlum doğdu ve 7.5 aylık oldu çok şükür allahım inşallah hepinize nasip etsin
ben bu arada artvinin bir ilçesindeyim ve tedaviler kontroller olumsuz durumlar testler derken 1.5 yıl içinde abartmıyorum tam 32 kez trabzona gittik kalmamız gerken zamanlarda arkadaşlarda akrabamızda kaldık diğer yerleri saymıyorum sağlıkçıyım nöbetlerimi işimi ayarlamak çok zor oluyordu ama bebeğimiz için herşeye değerdi
ve ben 37 yaşındayım şimdi ve bebeğimiz bizi burda evimizde bekliyormuş dmek ki tüm zorlukların yaşanması lazımmış allah sonunda sabrımızın mükafatını verdi
inşallah sizlerde kavuşursunuz hayırlısıyla yavrularınıza
Tugenyu canim insallah hep birlikte aliriz pozitifi.Rabbim kimseyi evlatsizlik ile sinamasin..
Ben yaptirdigim zaman 2.300 tupbebek ucretiidi..ve 700 de imsi idi. Yani imsi icin ayri ucret odedik malesef..clinartta kalcadan igne veriyor canim jelde veriyor ve bantta veriyor..ilac baya fazla veriyoryani...aslinda ignenin hapida var ama ben daha yararli olacagini dusunup igne olmustum aciyi icime ceke ceke....ahhh simdiki aklim olsa igneyi asla kabul etmezdim...farabide demek igne vermediler.bir cok kisi hatta clinartta pozitif alan miss angel vardi igne yerine hapikullandi...simdiki aklim olsa asla igneyi kullanmazdim..maf ediyor resmenn..
Benim zamanimda gebelik asisi gelmemisti o yuzden hic bir bilgim yok acikcasi...
Ozlemsce senin farabide dokorun kimdi..suleyman guven hakkinda hic iyi seyler duymadim ve okumadm ama cavit beydaha ilimli diye duydum...birde farabide her gittiginde farkli doktormu yapiyor muayeneyi...ah keske trabzonda sole cok fazla tup merkezi olsada bizde su iki uc merkez arasinda gidip gelmesek..
Tugenyu canim insallah bitkisellerin faydasi olur...ki bircok kisye faydasida oldu.insallah kurban oldugummevlamhic kimseyi evlatsizlik ile sinamasin.....
ya lütfen şu iğneyi gözümde büyütmeyin tırstım valla bugün toplama işlemi yapıldı eve bi poşet iğne ilaçla döndüm 3 farklı ilaç 2 tane iğne biri göbekten biri kalçadan. jeşde bantta vermedı. ktüde jel vermişlerdi. benim drm sözde süleymandı ama kendısı toplasan 2 kere görmüşümdür.. cavit bey takibimizi yaptı. evet farklı dr oıluyor.
Canimyokbuyutme ya benim bunyem igneye alerjil..o yuzen cok tepki verdi...birde benim cahilligime geldi igne olayii istesenhep alabilirsin yani.jel vebant transferden sonra canim....kac yumurtan oldu canim...hadi gozun aydinnn zor kisimi atlattin..insalllahhhhh pozifi alirsin..kalieli yumoslar olsn insallah ve bebis olarak sna geri donsun
Canimyokbuyutme ya benim bunyem igneye alerjil..o yuzen cok tepki verdi...birde benim cahilligime geldi igne olayii istesenhep alabilirsin yani.jel vebant transferden sonra canim....kac yumurtan oldu canim...hadi gozun aydinnn zor kisimi atlattin..insalllahhhhh pozifi alirsin..kalieli yumoslar olsn insallah ve bebis olarak sna geri donsun
sağol canım benım ya moral verdin.. :)) evet çok şükür atlattım çok ağrım oldu( 10 tane yumoşum var canım.. sAmiin inşaallah drmuz bıze ugurlu gelecek gibi bugünlerde merkezede hep pozitif haberleri geliyomuş darısı bana ve isteyen herkese olur inşaalllahh...
Canim pozitif ol sakin ama sakin olumsuz dusunme..clinart basarili bir merkez ki bir cok dr a gittim ama safak hocamda rahat ettigim gibi hic bir drda edemedim..nasip iste benim orada olmadi..ama drumu asla suclamam Allahin takdiri sonucta oradanmutlu ayrilan yuzlerce kisi var...
Sana neden hap yazmadi bilmiyorum..bizim diger topikte miss angel var onunda igneye alerjisi var hap yaZdi.sen kullan igneyi bir kacgun eger alerji yaparsa hapa cevir..canim yeterki gelsinbebislerde degil hergunbir igne degil on tanede vuruluruz...hic sorun degil....yeteki sonuc pozitif olsun..o zman ne alerji kalir nede can acisi...diliyorumk canim pozitif al..malesef negatif acisini ust uste yasamis biri olarak cokk yiprandim..dliormki kimse benim cektiklermi cekmesin..her isteyenkadin anne olsun insallh..pozitif haberlerini dort gozle bekleyecegim...
Bu arada sayin cok iyi..insallah kaliteleride iyi olur..kac tanesi dollendi...ilk denemende kac tane yumosun olmustu canim..birde senin ilk denemenden hic dondurulmusnkalmadimi?
Canim pozitif ol sakin ama sakin olumsuz dusunme..clinart basarili bir merkez ki bir cok dr a gittim ama safak hocamda rahat ettigim gibi hic bir drda edemedim..nasip iste benim orada olmadi..ama drumu asla suclamam Allahin takdiri sonucta oradanmutlu ayrilan yuzlerce kisi var...
Sana neden hap yazmadi bilmiyorum..bizim diger topikte miss angel var onunda igneye alerjisi var hap yaZdi.sen kullan igneyi bir kacgun eger alerji yaparsa hapa cevir..canim yeterki gelsinbebislerde degil hergunbir igne degil on tanede vuruluruz...hic sorun degil....yeteki sonuc pozitif olsun..o zman ne alerji kalir nede can acisi...diliyorumk canim pozitif al..malesef negatif acisini ust uste yasamis biri olarak cokk yiprandim..dliormki kimse benim cektiklermi cekmesin..her isteyenkadin anne olsun insallh..pozitif haberlerini dort gozle bekleyecegim...
Bu arada sayin cok iyi..insallah kaliteleride iyi olur..kac tanesi dollendi...ilk denemende kac tane yumosun olmustu canim..birde senin ilk denemenden hic dondurulmusnkalmadimi?
pozitifimmmmmmm :)) hemde hiç olmadığım kadar.. neden biliyormusun? bugün merkezden aradılar takiptelermiş bugün itibariyle beş tane embriyom varmış nasıl mutlu oldum gözlerim doldu inanki inşaallah gelişimleri devam eder dondurmayıda çok istiyorum.. canım benim çünkü benim ilk denememde ondört tane yumurtam olmasına rağmen bir tane embriyom vardı ve tutmadı... doktorumdan hemşirelerden çok memnunum allah hepsinden razı olsun.. amelıyathaneye girdiğimde beni hazırladılar sonra anestezi dr geldı.. onlara dedimki lütfen doktorum gelmeden beni uyutmayın... tam o esnada şafak bey geldi elimi tuttu.. sonrasını hatırlamıyorum :))) işlemden çıkınca eşimin yanına gitmiş işlem tamam geçmiş olsun demiş. bunlar bize moral olarak dönüyor elbette..... inşaallah pozitif sonucuda alırım Rabbim herkese nasip etsin.. aratmasın kımseye...
Canimbenimmm safak hoca gordugumen insancil doktordur..benim bir tanidigim farabide suleymana gitmisti..bir operasyon yapalim dedi..kizcagizda sordu..risklimi doktor bey..doktorun cevabi..olursen olursen ne yapalim...birde olursen ailenle kim ugrasacak demisti..dusun yaaaa...safak hoca hep hastanin yanindadir..benim iki tedavimdede beni kirmadi uzmedi...hep olumlu konustu..olmadigindada ya kucaginizi dolduramadim cok uzgunumdedi...o kadar doktor gezdim en rahat ettigim doktor kendisiydi.....
Sanirim sana igneyi yapan pelin hemsire..ben o nun kadar eli hafif bir hemsire daha tanimadim..hic aciymaz o yapinca ve izde kalmaz...eli inanilmaz hafiftir.....birde dedigim gibi alerjik vucutla alakali..insallah senin sorunsuz gececek..sonunda bebisler gelsinde yeterki onlari kucagimiza alalimda igne acilarida unutulurcekilen sikintilardaunutulur...Rabbim bu dunyada hic bir kadini evlatsizlik ile sinamasin..ve kimse benimcektigimi cekmesin..cok zor kardesimmmm kucaginin bos olmasi...insallah 2hafta sonra hamileyim diye yaz buraya....
Allah razı olsun canım.... allah herkese nasip etsin....... yok ben dün akşam hastanede vurdurdum iğneyi vururken hiç acımadı ama sabah yataktan zor kalktım çok acıyor yerleri birazdan yıne gıdıp iğne yaptıracağım..
Ozlmcim aradilarmi transfer nezman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?