evet canım bugün aradılar. yarın sabah transferim var.. bana dua et
Ozlemcim sanirim tek embriyo transferi olacak..keske 2 tane yapilse yaa..bana iki denememdede tek embriyo transferi yapildi malesef.....insallah canim snucun pozitif olue..dilerim bir kadin daha anne olur..ve diliyorum birimizn sikintisi daha son bulur....
evet canım bugün aradılar. yarın sabah transferim var.. bana dua et
canım inş güzel haberlerini alırız kendine hiç stres yapma.
evet canım biliyorum 1 tane embriyo transfer ediliyor 35 yaş altı oldugumuz için.. ama olsun dondurabilmeyıde çok istiyorum.. yarın belli olur hersey.. sende tekrardan clinart ta başla bence doktorun senı tanıdı sende ortamı biliyosun yıne en rahat edecegın yer orası olur. doktor değiştirme.. yeni bi merkezde hersey sil baştan baslıyor yenı ilaçlar yenı bi mekan zor.. inşaalah ben pozitifi alırsam:)) ilaçlarımı sana hedıye ederim ben fazla almıştım yarısı duruyor sana veırırm canım..
Canim cok inecesin tesekkur ediyorum..benim daha ne zmanbqslayacagimve hangi dokor olacagi ve hangi ilaclar olacagida daha belli degil..safak hocamvasitasiyla gebe kalmayi cok cok isterdim..bunu onada defalarca demisimdir..ki safak hocamda beni coks ever....artik hasta dokordanziyade degil arkadas gibi olduk kendisyle...ama iste ikikez negatif alinca insan ayni yere tekrar gitmek istemiyor...bakalimnasip...
İnsallah senin pozitif olur....bugun tranzfer gunndu sanirim...bebisin sana simsikii tutunsun seni hiccc biakmasin insallahhhhh
teşekkürler.. canım transfer güzel gecti. hayırlısı olur inş.
Ozlemcimmmm hayirli olsun insallah tarnsferin..kac hucreliydi kalitesi nasildi? Geri bunlar bahane RAbbim ol desinher sekilde olur...dondurulmusn kaldimi canim? Bol bol dinlen ve cokkk pozitif ol.igneni sanirim hastanede yaptiracaksin...boylece hergunde disari cikmis olursun degisiklik olur hem senin icinde..cunku o 12 gun evde gecmesi cokk zor...insallah gecsin gunler bir an oncese bebisin al kucagina canimmm
amiiin inşaaallah.... yatıp dinlenmeye çalışıyorum evet az önce iğnemi yaptırdım geldim insan hareket ettikçe tedirgin oluyor iki tane iğne 1hap birde jel kullanıyorum.. en kaliteli olan 1tanesini transfer ettiler. diğerleri dondurma kalitesinde değilmiş. oyuzden donduramadık.hayırlısı inşşallah Allah herkese nasip etsin..
Hayirlisi canim..5.gun transferi oldun sansin daha yuksek..safak hoca beni iki denemedede uyardi..normalhayatina dondiye..amaiste kipirdamaya korkuyordum.....bize hap vermiyordu...bant vermisti..insallah pozitif olur ozlemcim..insallah bir kez daha denemek zorunda kalmassin canim
amin inşaallah otarafını düşünmek istemıyorum şimdi Allah hayırlısını versin inş.. diğerinde hep yatmıştım. bunda o kadar kasmıyorum kendimi.. hep yat demıyolar zaten dikkatli ol ani hareket yapma ve ağır kaldırma dediler akşam yürüyüşe çıkabilirsin dediler bende aynen öyle yapıyorum .. zaten hareketsız yatmak imkansız iğne vurdurmaya gitmek zorundayım.. öyle olsa onu vermezlerdi.. Rabbim onu bana nasip ettiyse eger izniylede olur..
İnsallah canim hayirlisi olsun...banada demislerdi hasta degilsin hergun yatmana gerek yok normal hayatina don ama dikkatli ol diye..hayirlisi olsun canim ya..ozlembirsey soracamsana..bizdede erkek infertiltesi var..esinde sayi ve morfoloji kac?
canım bizim o durum bıraz karışık mesaj hakkım açılsın detaylıca anlatırım
Tamam canim....nasil gidiyor canim? Kendini nasil hissediyorsun.
canım bunda cok iyiyim çok rahatım şükürler olsun..
Canim test gunun ne zaman
5 ocak canımmm..
5 ocak ama 13. gün oluyor yaa çok uzun değilmi
Aaneden o kadar uzattilarki hemde 5.gun embriyosu..ben 3.gun embriyosuna 10.gun yapmistim..ikincisine 8.gun yapmistim..normalde12.gun demisti safak hoca ama 10.gund kesin sonucu alirsin demisti...canim 10.gunde yapsan cikar sonuc..helede 5.gune cok daha erken cikar...ay insallah hamissindir canim yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?