Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Çok şükür böyle bı yorum gorebildim.. yani gozlerimizle görmesek bana ekipce yasattiklari travmayı bilmesem inanicam melek gibi bir Cavit hoca olduğuna.. buraya gelip kesinlikle tavsiye ediyorum diyenlere sasiriyorum.

Ne yaptınız acaba şimdi, bizimle 2 yılımızı kaybettirdi, tüp bebek yaptı tutmadı Hasan hocadan memnun değilim , Ktu Cavit beye gideceğim
cavit hocayla devam ettim tüp bebekle oglum dogdu 2.5 yasinda oldu. sonrasinda dogal gebelik oldu o da 2 aylik suan. rabbim isteyen herkese nasip etsin. cavit hoca iyi bir hekim muhakkak görüşü alinmali

Çok şükür böyle bı yorum gorebildim.. yani gozlerimizle görmesek bana ekipce yasattiklari travmayı bilmesem inanicam melek gibi bir Cavit hoca olduğuna.. buraya gelip kesinlikle tavsiye ediyorum diyenlere sasiriyorum.
Genel olarak ilgisiz buldum ben. Sonuçta güzel sonuc veya daha çok hasta onların başarı yüzdesini arttırıyor ama o kadar ilgisizler ki o soğutuyor insanları. Çoğu insan uzaktan hastaneye kaç km yol çekerek gidiyor ve bunun karşılığı iletişim kuramamak. Cavit hoca iyi yine onunla bir problemim olmadı benim

Cavit hocaya bn 1 seneden beri gdiyorum ben 1 senenin için 3 ameliyat gcirdim ve hepside guzeldi allah ondan razı olsum hersey için bni sağlığıma kavuşturdu her dr dan ilgi görmediğimi cavit hocada gördüm iyiki de gelmişim diyorum kötülüorsunuz bnce hiç kötülemeyin çok ilgili bi hoca alanında cok iyi bi hoca allah onu basımızdan eksik etmesin inş

cavit hocayla devam ettim tüp bebekle oglum dogdu 2.5 yasinda oldu. sonrasinda dogal gebelik oldu o da 2 aylik suan. rabbim isteyen herkese nasip etsin. cavit hoca iyi bir hekim muhakkak görüşü alinmali
Ben de kendiisne gidicem herhangi bi gün randevu alinmadan gidiliyomu bn bayburttan gidicem. Kendisine bir de 18 aylık evliyiz bize tüp bebek yapilir mi devlet hastanesi mi ücretli mi

Randevu almadan giidliyomş galba bnde gidebilir mym kendisne 18 aylık evliyiz çock düşünüyoruz olmadi bakar mi bana da tüp benek yapar mü acaba

Bi git bakalım sabah erkenden fiş alıorsun güvenlikten kadın poliklinikte kayıt açtırıorsun 10 dan sonra bakıo kadın poliklinige ilk tüp bebek yerine bakıo

Merhaba Hsg filmini nerd eçekildiniz peki

Ben de kendiisne gidicem herhangi bi gün randevu alinmadan gidiliyomu bn bayburttan gidicem. Kendisine bir de 18 aylık evliyiz bize tüp bebek yapilir mi devlet hastanesi mi ücretli mi
merhaba sali gunu ameliyat gunu cuma gunude onceligi gebe hastalarina veriyor diger hastalari gebelerden snra bakiyor bu iki gun haricinde gidebilirsin. cumada gidersinde cok beklersin. tedavi surecine o karar verecek senin eljnde nekadar tahlil varsa yaninda getir onlarada bakiyo kendi zaten sil bastan yapacaktir. muayene ucreti var 400 civaridir belkide

cok cok teşekkür ederim canimmn

merhaba bende salı günü yumurtaları toplattım 23 tane .. iki ay rahim dinlendiricek.. Dr ufuk yılmaza gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…