- 8 Aralık 2020
- 1.010
- 1.017
- 83
- 32
Sosyal medya ile hiç ilgim yok canım. İstersen burdan özelden de yazabilirsin.Instagram var mı sizin ordan konuşalım aynı kaderi yaşıyoruz
Çok şükür böyle bı yorum gorebildim.. yani gozlerimizle görmesek bana ekipce yasattiklari travmayı bilmesem inanicam melek gibi bir Cavit hoca olduğuna.. buraya gelip kesinlikle tavsiye ediyorum diyenlere sasiriyorum.Merhaba tedaviye başladınız acaba. Farabi çok ilgisiz geldi bana karşında düzgün muhatap bulamıyosun. Herkes birbirine yönlendiriyor. Arıyorsun düzgün cevap vermezler yüzüne bakarak konuşmazlar. Hepsi zorla hastanede tutuluyorlarda çalışıyolar hissiyatı veriyo insana. Bende yeni hastane arıyorum şimdi
cavit hocayla devam ettim tüp bebekle oglum dogdu 2.5 yasinda oldu. sonrasinda dogal gebelik oldu o da 2 aylik suan. rabbim isteyen herkese nasip etsin. cavit hoca iyi bir hekim muhakkak görüşü alinmaliNe yaptınız acaba şimdi, bizimle 2 yılımızı kaybettirdi, tüp bebek yaptı tutmadı Hasan hocadan memnun değilim , Ktu Cavit beye gideceğim
Genel olarak ilgisiz buldum ben. Sonuçta güzel sonuc veya daha çok hasta onların başarı yüzdesini arttırıyor ama o kadar ilgisizler ki o soğutuyor insanları. Çoğu insan uzaktan hastaneye kaç km yol çekerek gidiyor ve bunun karşılığı iletişim kuramamak. Cavit hoca iyi yine onunla bir problemim olmadı benimÇok şükür böyle bı yorum gorebildim.. yani gozlerimizle görmesek bana ekipce yasattiklari travmayı bilmesem inanicam melek gibi bir Cavit hoca olduğuna.. buraya gelip kesinlikle tavsiye ediyorum diyenlere sasiriyorum.
Ben de kendiisne gidicem herhangi bi gün randevu alinmadan gidiliyomu bn bayburttan gidicem. Kendisine bir de 18 aylık evliyiz bize tüp bebek yapilir mi devlet hastanesi mi ücretli micavit hocayla devam ettim tüp bebekle oglum dogdu 2.5 yasinda oldu. sonrasinda dogal gebelik oldu o da 2 aylik suan. rabbim isteyen herkese nasip etsin. cavit hoca iyi bir hekim muhakkak görüşü alinmali
Randevu almadan giidliyomş galba bnde gidebilir mym kendisne 18 aylık evliyiz çock düşünüyoruz olmadi bakar mi bana da tüp benek yapar mü acabaCavit hocaya bn 1 seneden beri gdiyorum ben 1 senenin için 3 ameliyat gcirdim ve hepside guzeldi allah ondan razı olsum hersey için bni sağlığıma kavuşturdu her dr dan ilgi görmediğimi cavit hocada gördüm iyiki de gelmişim diyorum kötülüorsunuz bnce hiç kötülemeyin çok ilgili bi hoca alanında cok iyi bi hoca allah onu basımızdan eksik etmesin inş
Merhaba Hsg filmini nerd eçekildiniz pekiMerhaba Karadenizde Ufuk beyde başladım. Şimdi transfer hazırlık sürecindeyim. Rahimde şekil bozukluğu vardı histeroskopi ameliyatı oldum derken süreç uzadı. Cuma günü gitcem transfer sürecine başlıcaz bugün adet oldum ameliyattan sonra
2 kere çekildim ikisinde Karadeniz hastanesinde çekildim.Merhaba Hsg filmini nerd eçekildiniz peki
merhaba sali gunu ameliyat gunu cuma gunude onceligi gebe hastalarina veriyor diger hastalari gebelerden snra bakiyor bu iki gun haricinde gidebilirsin. cumada gidersinde cok beklersin. tedavi surecine o karar verecek senin eljnde nekadar tahlil varsa yaninda getir onlarada bakiyo kendi zaten sil bastan yapacaktir. muayene ucreti var 400 civaridir belkideBen de kendiisne gidicem herhangi bi gün randevu alinmadan gidiliyomu bn bayburttan gidicem. Kendisine bir de 18 aylık evliyiz bize tüp bebek yapilir mi devlet hastanesi mi ücretli mi
cok cok teşekkür ederim canimmnmerhaba sali gunu ameliyat gunu cuma gunude onceligi gebe hastalarina veriyor diger hastalari gebelerden snra bakiyor bu iki gun haricinde gidebilirsin. cumada gidersinde cok beklersin. tedavi surecine o karar verecek senin eljnde nekadar tahlil varsa yaninda getir onlarada bakiyo kendi zaten sil bastan yapacaktir. muayene ucreti var 400 civaridir belkide
Gayet iyi benim 13 yumurtam olmuştu 7 tane 5. Güne geldi pgtden de 2 tane sağlıklı gelmiştimerhaba bende salı günü yumurtaları toplattım 23 tane .. iki ay rahim dinlendiricek.. Dr ufuk yılmaza gidiyorum
benimde 7 tane 5. güne geldi bakalım transfer günü için arayacaklar :)Gayet iyi benim 13 yumurtam olmuştu 7 tane 5. Güne geldi pgtden de 2 tane sağlıklı gelmişti
Çok iyi benimde 7 tane gitmişti ama pgt den iki tane sağlıklı geldi diğer 5 taneyi imha ettilerbenimde 7 tane 5. güne geldi bakalım transfer günü için arayacaklar :)
Rahim dinlendirme olacağı için 2. Adetinin ilk günü aramanı isterler büyük ihtimalle canımbenimde 7 tane 5. güne geldi bakalım transfer günü için arayacaklar :)
pgt dediğiniz ne oluyor o konuda bilgi verilmedi bana ...Çok iyi benimde 7 tane gitmişti ama pgt den iki tane sağlıklı geldi diğer 5 taneyi imha ettiler
peki o sırada ilaç vs birşey kullanacak mıyım acaba canımRahim dinlendirme olacağı için 2. Adetinin ilk günü aramanı isterler büyük ihtimalle canım
Embriyolarım genetik incelemeye gitti canım kromozomlarında Bi problem hastalık var mı diye bakıldıpgt dediğiniz ne oluyor o konuda bilgi verilmedi bana ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?