Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Farklı merkezler de oluşmayan embriyom hasan hocanin dogru tedavisiyle oluştu çok şükür isini çok.iyi yapan bi hekim i
Başka bir yerde denedimizmi daha önce , bende tüp bebek demiycem kaş üstüne gitmiştim fakat folükül görülmedi vitamin biesteron verdi bi 2 ay sonra tekrar gidicem ama folükül oluşması için de bi ilaç vermedi kafam karıştı başka ywrlemi devam etmem gwrek diye

Başka merkezler de denedim ama embriyo oluşmadı hasan tahsini tavsiye ederim anladığım.kadariyla rezervin çok az ve sanırım sen bu işte daha yenisin

Evet rezerv az fsh yüksek kaş üstüne gitmiştim hiç başlamadan bitti gibi yani folükül görmediği için 3 aylık vitamin takviye falan önerdi eğer olmazsa prp kök hücre deneyebilirsin dedi folükül olmadan tüp olmuyor ama folkül oluşmasıniçinde bir ilaç takviye vermedi , bklm 2 ay sonra ne olur ona göre bir plan yapıcam başka ywrle devam etmek için

Kasustu bizim gibi rezervi az olanlar için yetersiz bi yer bence bi.hasan tahsine git bi de yumurtası hiç olmayanlara ototplantasyon yapan merkez var goklap öner yapio hatta menapozda olan kadından 3 yumurta aldı bi araştır istersen fiyatı 30 bindi kok hücre çok pahalı bana 100 bin denmişti prp hepsinden daha ucuz yaş gencse denenebilir tabiki Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yeni yeni araştırmalara başladım , hasan tahsini bende düşünmüştüm istanbul daki bahçeciyide araştırıyorum ,yumurta ototplantasyon ilk defa duydum araştıracam çok sağol inşalh allah hepimize tez zamanda kolaylıkla hayırlısını versin inşallh

Hayır canım ben eskiden takipteydim bu konuyu tüp bebege sıra gelmedi normal oldu ama o doktoru cokda öven var ondan merak ettim
Gözünüz aydın ben de tedaviye başlamayı düşünüyorum ondan sordum. Kaşüstü benim tedaviden yapmıyor pgt li tüp bebek tedavisi yaptırmam lazım. Karadenizde ufuk beye en son karar kıldım yine fikrim değişmezse cidden karar vermek çok zor

Sizde tüp bebek mi düşünüyorsunz
Hayır canım ben eskiden takipteydim bu konuyu tüp bebege sıra gelmedi normal oldu ama o doktoru cokda öven var ondan
Çok iyi anlıyorum sizi Rabbim hakkınızda hayırlısını versin ben de çok mücadele verdim zorlu yollar

Evet gerçekten zor bir süreç 3 ay önce kürtaj oldum şimdi düştüm araştırmalara ben de kromozom bozukluğu var çocuk oluyor ama sağlıklı olma ihtimali %25 o yüzden risk almak istemiyorum

Merhaba yaptirdniz mi

Merhaba yaptirdniz mi
Merhaba Karadenizde Ufuk beyde başladım. Şimdi transfer hazırlık sürecindeyim. Rahimde şekil bozukluğu vardı histeroskopi ameliyatı oldum derken süreç uzadı. Cuma günü gitcem transfer sürecine başlıcaz bugün adet oldum ameliyattan sonra

İnşallah güzel sonuclar alirsniz ben ce hasan tahsine gitmeyi düşünüyorum araştirmalarim sonucu onda karar kildim ufuk beyi de duydum ama hasan tahsin için çok iyi şeyler yazıldı burda

İnşallah güzel sonuclar alirsniz ben ce hasan tahsine gitmeyi düşünüyorum araştirmalarim sonucu onda karar kildim ufuk beyi de duydum ama hasan tahsin için çok iyi şeyler yazıldı burda
Ben de Ufuk beyde yaptırıp çocuğu olan çok kişi duydum araştırmalarım sonucunda o yüzden ona karar verdim. Hatta benden önce bir arkadaşım Ufuk beyde ikizleri oldu yine eşimin arkadaşı aynı şekilde çocuğu oldu. Ben memnun kaldım şimdiye kadarki süreçte Ufuk beyden biraz ciddi bir doktor ama o güveni bana verdi

A yeni mi peki bu olanlar bnde yanıt alamadık yazan arkadşalari gördm ama işinde ii oldğnu da biliyorm tabi hastadan hastyaa depğişir bn bayburttan gelicem şuan istanbuldyim taşinicaz orya p sebeple burayı buldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…