10. gün de kesin çıkarmı dedi hoca
Evet canim esim aramisti 10. Gun yaptiralimmi diye yaptirin cikar demsiti..ve zaten 12.gun yaptirmadi tekrar....digeridne 8. Gun yaptirmistim dusun yani...ben anlayamadim acaba yeni sistemmi 13.gun..ama gebelik asisida olmadin sen..ki 5.gun matematiksel olarak daha erken cikmasi lazim...nyse hayirlisi olsn..pozitif olsunda gun hic onemli dil..belirti varmi hic ozlemcim..ilkinden farkli seyler varmi
canım tek belirgin belirti sol kasığımda bi nokta var orada hep aynı yerde ara ara batmalar oluyo böyle inceden inceden :)))) çok acık anlattım değilmi? :))))) bu bi belirtimidir*? ilkinde hep yatıp kasmıştım kendımı çok şişkinliğim vardı zor gecmişti. bunda şükür rahatım şişkinliğimde yok süreklide yatmıyorum..dün bebek mevlidine bile gittim :)) orda çok duygulandım çok dua ettimm.. Allahım hayırlı sonuç versin ben 10.günü yaptırırım o halde hiç bekleyemem okaar..
Ay canim benim yaaa insallah bebis yerlesiyodur canim...insallah Rabbim dualarini kabul etsin.....bencede 10.gun yap..sonuc cikiyo canim kesin onuncu gunde.....ay ozlemcim insallah bebis yerlesiyodur insallahhhhh
amin inşaallah canım benim sağol destegın için allah isteyen herkese nasip etsin
Ozlcim canimmm kac yillik evlisive kac yasindasin? Trabzonda oturuyorsun degilmi
3,5 yıllık.. evet trbznda. bugün merkezden aradılar hemşire bi problem varmı dıye sordu ben gayet ıyıyım ama test tarihi çok uzun değilmi dedim yok transferden 12 gün sonra o tarihe denk geliyor dedi.... embriyonun günüyle alakası olmaz dedi.... hayırlısı bakalım
Bilmemki canim topikler bakiyorum 5.gun hep erken yapiyor test..7.gunde test yapip ogrenen bile var 5. Gun embriyosunda..sen icin nasil rahat edecekse oyle yap..onemli olan senin icinin rahat etmesi.....
Bilmemki canim topikler bakiyorum 5.gun hep erken yapiyor test..7.gunde test yapip ogrenen bile var 5. Gun embriyosunda..sen icin nasil rahat edecekse oyle yap..onemli olan senin icinin rahat etmesi.....
cAnım görüşemedik nasılsınnnn
Canimmm sen nasilsin...bebis nasil annesi...bende tedavi olmayi bekliyorum dort gozle
Nergis, Özlem merhaba..
Özlem sana 24 aralıkta bana da 27 aralıkta transfere yapıldı :)
İlk deneme KTÜ'de yapılmıştı.
Bizim nedenimiz; erkek faktörü.
Bana da 1 embriyo transfer edildi, üçüncü günde. Şimdi ilaç çuvalımla beraberim :)
Bugün (pazartesi) transferin 4., embriyonun 7. günü..Sabırsızlıkla test gününü bekliyorum. 12 değil de 10. gün bakıcam sanırım.
Fakat şu progesteron iğneleri yok mu, sen de ondan çok şikayetçisin sanırım..Mahvediyor beni..
Belki pazartesi hapına geçerler, soracağım..
Şafak Bey bence işinde çok iyi, yıllardır bu işi yapıyor, merkez oturmuş, içerde işlerin saat gibi işlediğini görüyorsun. Ve Şafak Bey hastalara karşı da çok nazik ve pozitif.
Dondurulmuş embriyomuz var fakat olmasaydı da diğer denememi yine Clinart'da yapardım..
Embriyolarımızın yapışması ve miadına kadar sağlıklı gitmesi için dua ediyorum..
Evet canım 24 aralık pazartesi OPU yapıldı. Saat 12 ye doğru OPU yapıldı..Sarışın, kısa saçlı (saçlarımı kestirmiştim), ince yapılı olan benim :)
Ben transefrin 9. günü test yapıcam. Bakalım ne olacak..
:) Canım ben bağırmıyordum. Yanımda bir OPU daha vardı, hatta onunla da şu dönemde telefonla konuşuyoruz. O arkadaşın malesef çok ağrısı olmuştu, bayağı da bağırıyordu. Çok üzüldüm ona da..
Ben 10. gün, sen 12. gün test yapıcaz. Son 2 günHaydi müjdeli haberlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?