merhabalar bende clınartta tedaviye başlayacağım inşallah güzel haberleri alıırsınız...ben şimdiden çok heyecanlıyım sanırım ocak 16 da tedavim başlayacak...
merhaba demet..
tedavin hayırlı olsun.. clinartta herşeyden çok memnun olacaksın inşaallah güzel sonuçlar alırsın... ilk denemenmi ?
hayır canım ikinci ilki karadenizde yaptırdım düşükle sonuçlandı...şimdi bakalım hayırlısı olacak inşallah dualarım sizinle..
canım çok şükür pozitifffffff :)) darısı sana olsun inşaallah..
Hadi gozun aydincaninmmm..ben senin pozitif olacagina cokk inaniyodum zaten.....hep icimde oyle bir his vardi...Allah tamamina erdirsin..degerin kac peki canm.....
İnsallah bende birgun sonucum pozitif diye yazarim..tekrar gozun aydin olsun canimmm..tebrikler....
inşaallah canım benim senınde pozitif haberini bekliyorum...
değerim 424 tek embriyo transfer edilmişti
canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah...darısı bize olsun inşallah..
Aynı temenniyi bende üzerime alıyorum izninle.Tebrikler. Allahım nazarlardan uzak etsin.
Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
canım tebrik ederim çok mutlu oldum senin adına ne güzel bi haberdir bu:)))allahım sağlıklı bi şekilde kucağına aldığının haberlerinide alırız inş.
kızlar clınartta neler yaşıyorsunuz tedavi süreci nasıl geçiyor.yumurta toplama falan o zamanlarda neler yaptınız sizden neler istediler.merkezi değiştirince ilk defa tüpbebek yaptırıyormuşum gibi hissediyorum.
tam olarak neyi soruyosun arkadasım clinartta hersey çok güzel işliyor :))
sen basladınmı tedaviye kısa protokolmü
raporlu hastamısın,özelmi
kısa protokol olacak sanırım raporlu değilim.aşılarımı oldum bu ay 16 sında başlayacağız bakalım korkuyorum ilkinde düşük olunca herşey güzel olsun istiyorum...
korkma Allahın izniyle hersey güzel olacak pozitif düşün.. kısa protokolde en fazla 15 günde her işlemin gercekleşmiş olur bekleyişe geçersin..
inşallah bebeğim inşallah herşey güzel olacak hep buna inanıyorum işte ilkindede herşey güzeldi 6.hafta düşük oldu o yüzden korkuyorum sanırım Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?