Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Transferin yapıldı mi? Bir sorununuz yoksa Şansın oldukça yüksek umarım güzel sonuçlar alır bizi de sevindirirsin :)

Ben bugün gittim doktora gonal f ve menopura başlandı lucrine de devam günde 4 iğne ama gonal f acıttı biraz daha kalın gibi iğnesi Sonu iyi olsun da acısı umurumda değil...
Benim cildim maalesef hassas hemen morarma falan olur İğne de bazen acıtıyor bazen acıtmıyor anlamadım gitti...
Sen de durumlar nasıl? Yarın büyük gün senin için inşallah hayırlısıyla atlatırsın daha sonra da çoooook güzel haberler verirsin inşallah...
Duaların için de Allah razı olsun sende benim dualarımdasın :)

Ignelerine başladın mi bundan sonrası su gibi akıp geçer... Her aşamada seviniyorum ben belki bebeğime yaklaştım diye ihtimali bile güzel :) Bu gün toplandı benim yumurtalar. 10 taneymisler.Çok kolay bir işlemmiş ya zaten uyudum hiçbirşey hissetmedim hemen uyaniveriyosun da :) sonra birazcıcik ağrı oluyor ama parol kullanmana izin veriyolar.kan sulandirici igne Progestan antibiyotik ve kortizon yazdılar.iğnelere pztesi baslicam.bu arada da arayıp embriyonun gelişme durumu hakkinda bilgi vereceklermis.çok sistemli çalışıyor clinarttakiler hemsiresinden doktoruna tüm çalışanlarını çok sevdim güleryüzlü bi de ilgililer içim çok rahat teknik konuda ama canı verecek olan Rabbim ben elimden geleni yapıyorum geriye tevekkül etmek kalıyor.inşallah dualarimiz kabul olur. Haberleşme devam

Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah her şey onun elinde OL diyecek ki olacak.inşallah OL dedikleri arasında bizim meleklerimiz de olur (amin)
Kortizon ne için ben onu hiç duymamıştım?

Gelişmeler nasıl embriyolar iyi durumdadır inşallah iğnelere başladın mı bugün? bir de transferin ne zaman yapılacak? çok soru sordum demi merak ediyorum da

Son düzenleme:
merhaba transferim yapıldı 17 si cumartesi günü kokulacak birşey yok. toplama sırasındaki anestezide çok hafif sonra size sesleniyorlar ve uyanıyorsunuz. sonrasında kusma olmuyor. sadece adet ağrısı gibi bir ağrı 5. gün transferi oldu. inşallah tutar hepimizin ki

İnşallah tutar senin,bizim....O aşamaya gelelim bakalım zor olsa da sonu güzel olur inşallah o müjdeyi alınca ne zorluk gelir insanın aklına ne acı ::))
Senin sonuç ne zaman belli olucak 3 gün olmus 5.gün mü tahlil yaptıracaksın?

hemşire tahlil günü 12 gün sonra 29 ağustos dedi. ama forumlardan okuduğum 5. gün transferi 10 gün sonra yaptırabiliyor. o kadar kokruyorum ki sanki olmayacakmış gibi nasıl tahlil yaptırıcam çok heyecanlıyım sende durum ne

hiç korkma bu kadar uğraşmışsın son aşama ne güzel Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah..sonucunu yaz mutlaka güzel hbrlerini bekliyorum :)
ben daha ilaç kullanma aşamasındayım perşembe günü kontrolüm var ruh halime gelince ne hissettiğimi bilmiyorum heyecan,umut,korku ortaya karışık bende anlayacağın yumurtam oluşmazsa diye korkuyorum ben inşallah korktuğum gelmez başıma
sen tedaviyi nerde yaptırdın?embriyo dondurma falan yaptın mı?

aslında benim son güne kadar 7 tane embriyom vardı yani 4. güne kadar .dedilerki hepsi çok iyi 5.güne hangisi ulaşırsa onu seçeceğiz kalan olursa dondururuz. 5. gün hastaneye gittim (özel karadeniz) 2 tanesi bu güne ulaştı onlardanda 1. kaliteye en yakın olanı seçtik dediler diğerleri dondurulmaya uygun değilmiş. açıkcası şüphelendim çünkü 11 embriyo ile başladık 2.gün 8 a düştü 1 tanesi fazla büyüdü iptal oldu kalan yedi başabaş 4. güne geldi bana hep 7sininde gelişimi başabaş dediler son gün 2 tane kaldı donduramayız dediler. heralde diyorum tutmazsa tekrar yaptıralım diyemi sonuçta tedavi dondurmadan daha pahalı belki hastane politikası öyledir. neyse çok kurcalamadım. ama hastaneden doktorlar ve hemşirelerden hatta hasta bakıcılardan bile çok memnunum çok titiz ve özenli davranıyorlar. senin durumun ne? ne kadar ödedin?

size verilen randevudan 1 saat önce su içmeye başlayın böbreklerden ancak süzülüyor. ultrasonla bakıyorlar mesane şişmiş mi diye sonra üzerinize ve bacaklarınıza özel örtüler geçiriyorlar vajinayı açıp ilaçlarla temizlik yapıyorlar deneme transferi oluyor sonra asıl transferi yapıp size gösteriyorlar ekranda parlak bir nokta görüyorsunuz işte diyorlar yavrunuz burada:)))

ben 10. ya da 9. gün yaptıracağım yani pazartesi 5. gün erken olmaz mı henüz bir belirtim de yok

İnşallah düşündüğün şeyi yapmamışlardır.Doktorun kim ufuk bey mi,hasan tahsin mi? Ben özelden gidiyorum fakültenin doktoruna rapor cıkarttık doktora 750,ilaçlara 750,hastaneye de 500 vericem yarın, toplam 2000 lira. bakalım baska birsey cıkar mı inşallah cıkmaz.benim doktor muayenesi pahalı 250 lira hoş tüp bebek takibi için 750 aldı hamile kalana kadar para almayacak inşallah kalırız da bunca emek boşa gitmez :) sen ne kadar ödedin toplamda?

Son düzenleme:

hasan bey ile başladım yum toplama ve transferi ufuk bey yaptı. sen süleyman güven'e mi gidiyorsun ? ilaçlara 1000 hastaneye 2900 verdim rapor çıkarmadım çünkü 2 kez aşılama olması lazımmış ben beklemek istemedim. rapor için aşılama yaptırdın mı hemen çıkardılar mı

bende hem çikolata kisti hemde yumurta rezervi az onun için aşılama yaptırmadım hiç raporu direk çıkarttılar yaptırmış gibi görünüyor galiba raporda.evet süleyman güvene gidiyorum dr ufuk'a da gittim ama bana tavrı hoş gelmedi bıraktım onun için

benim asıl doktorum hasan tahsin o izinde olduğu için ufuğa devam eettim biraz alıngan tavrı var ama bana gayet iyi davrandı ne zaman sonuç alacaksın. kontrole gittiğinde sorarmısın özelden gittiğin içinm i rapor çıktoı hemen yoksa senin durumundan mı

Son düzenleme:

Bilmiyorum yrn önce hastaneye gidip kan vericem ordan doktora geçicem bakalım ne diyecek iğneleri kullanıyorum eğer yumurtalarım oluştuysa (ki inşallah vardır yumurtam) 1 hafta 10 gün içinde yumurta toplanır galiba yrn kesin birşey söyler doktor sanırım.benim durumumla alakalı rapor yumurta sayım az olduğu için vakit kaybetmek istemedi doktor ama ben devlet katkısıyla 2 kere aşılama yapmış görünüyorum ilerde yapmak istersem aşılama devlet katkısı alamıycam.sizin problem neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…