bizin herhangi bir sorunumuz yok sadece çok tafaya taktığımız için olmadı. 16 yum toplandı. şimdi aradılar 9 tanesinin gelişimi çok iyiymiş. yarın yada perşembe transfer var. inşallah herkesin yüzü güler. sende durum ne
benim o kadar olmaz diye düşünme bende 7 ile başladım 16 ya kadar çıktı. bir iki gün içinde değişiyor.
İğneyi göbek deliğinin iki parmak yanından yap diğer yerlerden daha az acıyor birde karnını iki parmağınla sıkıştırıp yap ben artık acısını hissetmiyorum :) kızarıklık bende olmuyor senin hassas olabilir.Cumartesi günü yazarım yumurta toplandıktan sonra.Dua ediyorum senin için herşey yolunda gidecek inşallah :)
Ignelerine başladın mi bundan sonrası su gibi akıp geçer... Her aşamada seviniyorum ben belki bebeğime yaklaştım diye ihtimali bile güzel :) Bu gün toplandı benim yumurtalar. 10 taneymisler.Çok kolay bir işlemmiş ya zaten uyudum hiçbirşey hissetmedim hemen uyaniveriyosun da :) sonra birazcıcik ağrı oluyor ama parol kullanmana izin veriyolar.kan sulandirici igne Progestan antibiyotik ve kortizon yazdılar.iğnelere pztesi baslicam.bu arada da arayıp embriyonun gelişme durumu hakkinda bilgi vereceklermis.çok sistemli çalışıyor clinarttakiler hemsiresinden doktoruna tüm çalışanlarını çok sevdim güleryüzlü bi de ilgililer içim çok rahat teknik konuda ama canı verecek olan Rabbim ben elimden geleni yapıyorum geriye tevekkül etmek kalıyor.inşallah dualarimiz kabul olur. Haberleşme devamBen bugün gittim doktora gonal f ve menopura başlandı lucrine de devam günde 4 iğne ama gonal f acıttı biraz daha kalın gibi iğnesiSonu iyi olsun da acısı umurumda değil...
Benim cildim maalesef hassas hemen morarma falan olurİğne de bazen acıtıyor bazen acıtmıyor anlamadım gitti...
Sen de durumlar nasıl? Yarın büyük gün senin için inşallah hayırlısıyla atlatırsın daha sonra da çoooook güzel haberler verirsin inşallah...
Duaların için de Allah razı olsun sende benim dualarımdasın :)
Ignelerine başladın mi bundan sonrası su gibi akıp geçer... Her aşamada seviniyorum ben belki bebeğime yaklaştım diye ihtimali bile güzel :) Bu gün toplandı benim yumurtalar. 10 taneymisler.Çok kolay bir işlemmiş ya zaten uyudum hiçbirşey hissetmedim hemen uyaniveriyosun da :) sonra birazcıcik ağrı oluyor ama parol kullanmana izin veriyolar.kan sulandirici igne Progestan antibiyotik ve kortizon yazdılar.iğnelere pztesi baslicam.bu arada da arayıp embriyonun gelişme durumu hakkinda bilgi vereceklermis.çok sistemli çalışıyor clinarttakiler hemsiresinden doktoruna tüm çalışanlarını çok sevdim güleryüzlü bi de ilgililer içim çok rahat teknik konuda ama canı verecek olan Rabbim ben elimden geleni yapıyorum geriye tevekkül etmek kalıyor.inşallah dualarimiz kabul olur. Haberleşme devam
merhaba transferim yapıldı 17 si cumartesi günü kokulacak birşey yok. toplama sırasındaki anestezide çok hafif sonra size sesleniyorlar ve uyanıyorsunuz. sonrasında kusma olmuyor. sadece adet ağrısı gibi bir ağrı 5. gün transferi oldu. inşallah tutar hepimizin ki
hemşire tahlil günü 12 gün sonra 29 ağustos dedi. ama forumlardan okuduğum 5. gün transferi 10 gün sonra yaptırabiliyor. o kadar kokruyorum ki sanki olmayacakmış gibi nasıl tahlil yaptırıcam çok heyecanlıyım sende durum ne
hiç korkma bu kadar uğraşmışsın son aşama ne güzel Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah..sonucunu yaz mutlaka güzel hbrlerini bekliyorum :)
ben daha ilaç kullanma aşamasındayım perşembe günü kontrolüm var ruh halime gelince ne hissettiğimi bilmiyorum heyecan,umut,korku ortaya karışık bende anlayacağınyumurtam oluşmazsa diye korkuyorum ben inşallah korktuğum gelmez başıma
sen tedaviyi nerde yaptırdın?embriyo dondurma falan yaptın mı?
İnşallah tutunur sana yavrun ilk annemiz sen olursun :) peşinden de biz tabi :) Anesteziden çok etkilendin mi? Transferin ne zaman olacak? Benim bi aksilik olmazsa cumartesi yumurtalar toplanacak.Şİmdilik folik asit kullanıyorum antibiyotiği de kullandım bitti.Transferden sonra bizimle paylaşır mısın yaşadıklarını?
İnşallah tutar senin,bizim....O aşamaya gelelim bakalım zor olsa da sonu güzel olur inşallah o müjdeyi alınca ne zorluk gelir insanın aklına ne acı ::))
Senin sonuç ne zaman belli olucak 3 gün olmus 5.gün mü tahlil yaptıracaksın?
ben 10. ya da 9. gün yaptıracağım yani pazartesi 5. gün erken olmaz mı henüz bir belirtim de yok
İnşallah düşündüğün şeyi yapmamışlardır.Doktorun kim ufuk bey mi,hasan tahsin mi? Ben özelden gidiyorum fakültenin doktoruna rapor cıkarttık doktora 750,ilaçlara 750,hastaneye de 500 vericem yarın, toplam 2000 lira. bakalım baska birsey cıkar mı inşallah cıkmaz.benim doktor muayenesi pahalı 250 lira hoş tüp bebek takibi için 750 aldı hamile kalana kadar para almayacak inşallah kalırız da bunca emek boşa gitmez :) sen ne kadar ödedin toplamda?
hasan bey ile başladım yum toplama ve transferi ufuk bey yaptı. sen süleyman güven'e mi gidiyorsun ? ilaçlara 1000 hastaneye 2900 verdim rapor çıkarmadım çünkü 2 kez aşılama olması lazımmış ben beklemek istemedim. rapor için aşılama yaptırdın mı hemen çıkardılar mı
bende hem çikolata kisti hemde yumurta rezervi az onun için aşılama yaptırmadım hiç raporu direk çıkarttılar yaptırmış gibi görünüyor galiba raporda.evet süleyman güvene gidiyorum dr ufuk'a da gittim ama bana tavrı hoş gelmedi bıraktım onun için
benim asıl doktorum hasan tahsin o izinde olduğu için ufuğa devam eettim biraz alıngan tavrı var ama bana gayet iyi davrandı ne zaman sonuç alacaksın. kontrole gittiğinde sorarmısın özelden gittiğin içinm i rapor çıktoı hemen yoksa senin durumundan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?