Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Süleyman güven hakkında bilgin var mı?

bizim herhangi bir problemimiz yok 1 senedir olmuyordu ben beklemek istemedim aşılama tıp fak ta yaptırırsan ücretsiz ihtiyacın olursa orada yaptırırsın özeldede 1 milyar sanırım tam blmiyorum ama. süleyman bey de iyi bir doktordur. onada gitmiştim sizin bişeyiniz yok denemeye devam edin demişti. 2 -5-7-9ağustos kontrole gittim 12 ağustos yum toplandı 17 ağustos transfer oldu

Sorunun olmaması da güzel ilaçlarının az tutmasından belliydi benim ilaçlar raporlu oldugu halde 950 tuttu eczacı tanıdık olduğu için geliş fiyatından verdi de 750 oldu.sen hangi ilaçları kullandın ki?
bana 5 kutu gonal f, 4 kutu menopur , 1 kutu lucrin yazdı.bir tane jel,hap ve çatlatma iğnesi de var elbette

sanırım 4 kutu gonalf 2 cetrotite 2 menapur 1 çatlatma iğnesi 1 kutuda antibiyotik şimdi progestoran için jel ve hap kullanıyorum bende tanıdık eczaneden aldın neredeyse yarıyharıya oldu ilaç fiyatı transferin ne zamandı?tüm işlemlerin hastanede mi yapılıyor. çok bekletiyorlar mı doktor dediği saatte orad mı hemşireler titiz ve özenli mi

ben hastaneye 3 kere gittim 1 kere rapor cıkartmaya,bir kere recete yazdırmaya bir kere de kan vermeye.yumurta toplama ve transfer hastane de olacak şimdilik muayenehaneye gidiyorum ben hastanedeki hemşireler de gördüğüm kadarıyla iyiler.transfer ne zaman belli değil bakalım doktor yrn ne diyecek?

transfer yapıldıktan sonra nelere dikkat etmen gerektiğini söyledi doktor? ne yapman ya da ne yapmaman gerekiyormuş.çalışıyor musun bilmiyorum ama benim transfer döneminde işe başlamam gerekecek sanırım tabi doktorun ne diyeceğine bağlı gerekirse rapor alacağım

yarım saatten fazla yatmanın hiç bir faydası yokmuş bana sadece 2 gün dinlen normal hayatına dön ağır iş yapma dediler zaten bilgilendirici not veriyorlar orada herşey yazıyor yemeğini yapabilirsin transferden 2 saat sonra uçağa binen bile var. çok kafan takma sadece kendini kolla

Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin içlerinde bize de inşallah.....

ne alemdesiniz anlatın bakalım benim 6. günüm dinlenmeye devam pazartesi teste gideceğim

Ben dun gittim doktora 6 yumurtam var ama daha kucukler ilaclara devam c.tesi tekrar kontrole gidecegim yani beklemeye devam...
Pazartesi erken degil mi 9.gun belli olur mu acaba?sıkınti falan yok demi yolunda gidiyor her sey?

Ben dun gittim doktora 6 yumurtam var ama daha kucukler ilaclara devam c.tesi tekrar kontrole gidecegim yani beklemeye devam...
Pazartesi erken degil mi 9.gun belli olur mu acaba?sıkınti falan yok demi yolunda gidiyor her sey?

yok çok şükür bir sıkıntı hiç ağrı bulantı da yok. 5. gün transferi olduğu için belli olur kimseye söylemeden gideceğim bakalım. merak etme büyürler toplamadan bir gün önce bile küçük olanlar bir bakmışsın büyümüşler ben en son baktırdığımda 11 di toplama günü 16 tane oldular

İnsallah Rabbim nasip eder o guzel duyguyu bize....
Hadi bakalim hayirlisi umarim her sey yolunda gider saglikli ve hayirli bir evlat getirirsin dunyaya

Bir süredir giremiyorum nete o yüzden uzak kaldım.Ağustosun 22 sinde transferim gerçekleşti:) Beklemedeyim bende... Kızlar ya bu progesteron iğnesi benim canımı okudu kalçam mosmor oldu size bi danışayım dedim siz ne alemdesiniz?

Hayirli olsun insallah guzel hbrler alirsin,aliriz :)))
Ben hala kontrol asamasindayim daha belli degil yumurta ne zaman toplanacak Hayirlisiyla gecse su zaman...

Hayirli olsun insallah guzel hbrler alirsin,aliriz :)))
Ben hala kontrol asamasindayim daha belli degil yumurta ne zaman toplanacak Hayirlisiyla gecse su zaman...
Zaman öyle bir geçiyor ki anlamıyorsun bile :)) Sen yumurtalarına iyi bak gerisini düşünme saç boyama, alışveriş merkezlerindeki dedektörlerden geçme,röntgen çektirme stresten uzak dur.. vs... Biz elimizden geleni yapalım gerisini Allaha bırakalım o ne eylerse güzel eyler :) İnşallah hepimiz güzel haberler vericez buradan:)

Biz cabaliyoruz Rabbim yardimcimiz olur insallah carsamba gunu yumurtallar toplanacak sen de durumlar nasil yolundadir insallah her sey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…