Doğru diyorsun aynı şeyleri yaşayan bu duyguları ve bu durumu anlayabilir ancak... Akupunktur merkezine gelince kaç seans olduğunu soramadım zaten ben derdimi açık açık söyleyemedim doktorla yüzyüze konuşmak istedim tek seans 75 tlymiş 4 seanslık alırsan 200 tl ye geliyomuş Bunları telefonda konuştum haftaya trabzona gidince daha detaylı öğrenirim.Ben Artvindeyim merkezde migros var ama ben ilçede kalıyorum malesef burda imkanlar kısıtlı.Bebek işi için de sürekli sevk alıp trabzona geliyorum memur olduğum için dua ediyom bazen çok rahat izin alabiliyoruz çok şükür.
İkinci tüp bebek deneme ihtimalini düşünmek istemiyorumhiç aklıma getirmiyorum olmazsa diye... olumlu düşünmeye çalışıyorum yine de olmazsa sorun değil Allah çözümsüz dert vermesin sonuna kadar giderim... sakın olumsuz düşünme sen de hamile olduğunu hayal et ya da bebeğin kucağında hayal et ben öyle yapıyorum Allahın izniyle olacak bebişlerimiz :) Ben bu hafta sonu Trabzona geliyorum akupuntura gidince sana yazarım :)
Akupunktur nasıl geçti? senin kullandığın lucrin nasıl ben aldım ilaçları lucrinin içinde bir tane ilaç 14 tane şırınga var nasıl olacak şaşırdım kaldım.senin kullandığında mı bu şekilde acaba?
BU gün kontrolden geliyorum 15 tane yumurtam var 7 mm şimdilik. perşembe tekrar kontrol var doktorum cumartesi bi aksilik cikmazsa yumurta toplamaya başlarız dedi.Heyecanlandım ya :) bi adım daha yaklaştık bakalım.ben prugon kullanıyorum bir de olası enfeksiyon icin antibiyotik yazdılar onu kullandım.perşembe tekrar yazarım sen de değişiklikleri yaz.Sehir disindayim kusura bakma internetee girmem zor oluyor biraz
Bende lucrini kullanmaya basladim c.tesi sabahtan beri sabah aksam 10 unite regl olunca 2.ya da 3.gun gidicem gonal f baslanacak lucrinde 5 uniteye dusurulecekmis.soyledigin gibi dayanilmayacak gibi degil igneler.
Sen ne yaptin yumurta durumun falan nasil?Allah'im iyi haberler alabilmeyi nasip etsin isteyen herkese iclerinde de bize...
Haberlesmeye devam...
Merhaba :) hayırlı olsun tedavin. Sanırım bu gün toplandı yumurtaların.bebislerin oluşmaya başlamıştır simdi.sizde sorun neydi? Transferin ne zaman yapılacak?Merhaba benim yarın ökh yumurta toplama işlemim var 7 tane yumurtam var ilk denemem bakalım ne olacak
BU gün kontrolden geliyorum 15 tane yumurtam var 7 mm şimdilik. perşembe tekrar kontrol var doktorum cumartesi bi aksilik cikmazsa yumurta toplamaya başlarız dedi.Heyecanlandım ya :) bi adım daha yaklaştık bakalım.ben prugon kullanıyorum bir de olası enfeksiyon icin antibiyotik yazdılar onu kullandım.perşembe tekrar yazarım sen de değişiklikleri yaz.
Cok sevindim yumurta sayin gayet iyi benim o kadar olmaz sanirim
Lucrin kullanirken regl tarihin degisti mi?bende suan icin bi degisiklik yok.simdiden Allah yardimcin olsun :)
İnşallah tutunur sana yavrun ilk annemiz sen olursun :) peşinden de biz tabi :) Anesteziden çok etkilendin mi? Transferin ne zaman olacak? Benim bi aksilik olmazsa cumartesi yumurtalar toplanacak.Şİmdilik folik asit kullanıyorum antibiyotiği de kullandım bitti.Transferden sonra bizimle paylaşır mısın yaşadıklarını?mrhaba 11 yumurtam iyiymiş ve 9 tanesi döllenmiş allahım inşallah tutar. darısı tüm isteyenlerin başına şu an jel antibiyotik bebe aspirini ve folik asit kullanıyorum siz ne aşamadasınız
Rabbim hayirlisiyla bi nasip eder insallah bizde bebislerin sevgisiyle unuturuz bu zor sureci :)Yumurta sayısından ziyade kalitesi önemli umarım hepimizin embriyoları güçlü olur olumsuz sonuca karşı dondurulacak kalitede bir kaç tane kalsa yeterli bence üzülme sakın... Lucrinle beraber doğum kontrol hapı da kullanıyordum hap bitince hemen adet oluyorum ben lucrinin bi etkisi olmadı yani... walla bizim bebekler çok şanslı olacak herkesin harcı değil bu zor süreçleri atlatmak savaşçı anneleri olacak kerataların bi de nazlanmadan gelseler :))
Merhaba :) hayırlı olsun tedavin. Sanırım bu gün toplandı yumurtaların.bebislerin oluşmaya başlamıştır simdi.sizde sorun neydi? Transferin ne zaman yapılacak?
Cok sevindim yumurta sayin gayet iyi benim o kadar olmaz sanirim
Lucrin kullanirken regl tarihin degisti mi?bende suan icin bi degisiklik yok.simdiden Allah yardimcin olsun :)
Rabbim hayirlisiyla bi nasip eder insallah bizde bebislerin sevgisiyle unuturuz bu zor sureci :)
Ben daha adet olmadim bakalim olunca kac yumurtam olacak insallah kaliteli olur.
Baslarda igne acitmiyordu ama simdi kizariklik ve birazda aci oluyo normaldir herhalde
Sen de yumurta toplandiktan sonra yaz mutlaka neler oldugunu
Hakkinda,hakkimizda hayirli sonuclar olur insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?