Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Akupunkturu Trabzonda relax lazer ve akupunktur da selim beye yaptırıcam.Benim doktorum böyle bişeyden bahsetmedi ama çoğu doktor tavsiye ediyor.Çoğu tüp bebek merkezi bünyesinde akupuntur bölümü bile var.Kısacası zararı yok faydası var ve seansları pahalı da değil.Beslenmeye gelince ben şekeri hayatımdan çıkardım.Kahve hiç içmiyorum.Bol bol su içiyorum.Ekmeği azalttım.Sebzeye ağırlık verdim birde multivitamin sipariş ettim amwaydan onu kullanıcam.Süt içmeye çalışıyorum süt ürünlerine ağırlık veriyorum.C vitamini bebeğin tutunmasını sağlıyormuş biber portakal kuşburnu marmelatı c vit içeren ne varsa yiyorum.Ananası duymuştum ama burada bulamadım Trabzona gelince bol bol alıcam :) yürüyüş yapıyorum.Bir de Folik asidi unutmamak lazım bebeklerin sinir sistemi gelişiminde çok önemli zaten ilacını vermişlerdir.Şimdilik bildiklerim ve uyguladıklarım bunlar.

Trabzon dışında mısın sen? ananas forum migrosta oluyo çoğunlukla.seans ücretleri ne kadar ve ne kadar süreyle gideceksin akupunktura? Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah....Kusura bakma çok soru soruyorum galiba aynı duyguları yaşayanlarla konuşup,anlaşmak daha kolay geliyorda

Son düzenleme:
Doğru diyorsun aynı şeyleri yaşayan bu duyguları ve bu durumu anlayabilir ancak... Akupunktur merkezine gelince kaç seans olduğunu soramadım zaten ben derdimi açık açık söyleyemedim doktorla yüzyüze konuşmak istedim tek seans 75 tlymiş 4 seanslık alırsan 200 tl ye geliyomuş Bunları telefonda konuştum haftaya trabzona gidince daha detaylı öğrenirim.Ben Artvindeyim merkezde migros var ama ben ilçede kalıyorum malesef burda imkanlar kısıtlı.Bebek işi için de sürekli sevk alıp trabzona geliyorum memur olduğum için dua ediyom bazen çok rahat izin alabiliyoruz çok şükür.

Son düzenleme:

Gidip gelince yaz buraya bakalım işe yarayacak gibi olursa bende denerim belki.Bu tedavi hem maddi hem manevi çok yoruyor inşallah ikinci denemeye gerek kalmaz da hayırlı,sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız (amin)...

İkinci tüp bebek deneme ihtimalini düşünmek istemiyorum hiç aklıma getirmiyorum olmazsa diye... olumlu düşünmeye çalışıyorum yine de olmazsa sorun değil Allah çözümsüz dert vermesin sonuna kadar giderim... sakın olumsuz düşünme sen de hamile olduğunu hayal et ya da bebeğin kucağında hayal et ben öyle yapıyorum Allahın izniyle olacak bebişlerimiz :) Ben bu hafta sonu Trabzona geliyorum akupuntura gidince sana yazarım :)

Amin inşallah Rabbim her isteyene nasip eder.Ben de olumlu düşünmeye çalışıyorum zaten inşallah sonucu da iyi olur.tamam sen git sonra yaz bakalım işe yarar bir şeyse bende giderim :)

Akupunktur nasıl geçti? senin kullandığın lucrin nasıl ben aldım ilaçları lucrinin içinde bir tane ilaç 14 tane şırınga var nasıl olacak şaşırdım kaldım.senin kullandığında mı bu şekilde acaba?

Haftasonu Trabzonda Selim beyin kliniğine gittim. Doktorumdan çok memnunum, psikolojikmi bilmiyorum ama ilk seansta bile faydasını gördüm. Üzerimde çok büyük bir rahatlama var ve iştahım düzene grdi artık fazla yemek yiyemiyorum. Karnıma batırdığı akupunktur iğneleri rahimimin olduğu kısımda gerilmeler hissettirdi, buda bana faydalı olabileceğini düşündürüyo :)

Bugün Purugon'a başladım, Lucrine halen devam ediyorum ama dozunu düşürdüler. Lucrini Clinarttan verdiler yanına kendim 0,5 lik insülin iğnesi aldım. İkisinide göbekten yapıyorum. Şimdilik bir sıkıntı yok. Gebelik aşısınıda yaptırdım.Tahlillerdede bir sorun çıkmadı çok şükür. Sakın sıkıntı yapma tedavi aşamasında dayanılmayacak bir acı yok,tek sorun psikolojiyi sağlam tutmak.

Dediğin gibi Migrostan Ananasıda buldum :) 8 tane Anasas aldım herkes bana bakıyodu :) Delirdiğimi düşünmüş olabilirler :) Pazartesi Clinarta kontrole gidecem Yumoşlarım büyümüşmü onu takip edecekler, Sende aşamalarını bana yaz, bu konuları çevremdeki kimseyle konuşamıyorum seninle paylaşmak beni rahatlatıyo, inşallah buraya hamileyiz diye de yazacağız... Allah yardımcımız olsun

Sehir disindayim kusura bakma internetee girmem zor oluyor biraz
Bende lucrini kullanmaya basladim c.tesi sabahtan beri sabah aksam 10 unite regl olunca 2.ya da 3.gun gidicem gonal f baslanacak lucrinde 5 uniteye dusurulecekmis.soyledigin gibi dayanilmayacak gibi degil igneler.
Sen ne yaptin yumurta durumun falan nasil?Allah'im iyi haberler alabilmeyi nasip etsin isteyen herkese iclerinde de bize...
Haberlesmeye devam...

BU gün kontrolden geliyorum 15 tane yumurtam var 7 mm şimdilik. perşembe tekrar kontrol var doktorum cumartesi bi aksilik cikmazsa yumurta toplamaya başlarız dedi.Heyecanlandım ya :) bi adım daha yaklaştık bakalım.ben prugon kullanıyorum bir de olası enfeksiyon icin antibiyotik yazdılar onu kullandım.perşembe tekrar yazarım sen de değişiklikleri yaz.

Merhaba benim yarın ökh yumurta toplama işlemim var 7 tane yumurtam var ilk denemem bakalım ne olacak
Merhaba :) hayırlı olsun tedavin. Sanırım bu gün toplandı yumurtaların.bebislerin oluşmaya başlamıştır simdi.sizde sorun neydi? Transferin ne zaman yapılacak?

Cok sevindim yumurta sayin gayet iyi benim o kadar olmaz sanirim
Lucrin kullanirken regl tarihin degisti mi?bende suan icin bi degisiklik yok.simdiden Allah yardimcin olsun :)

mrhaba 11 yumurtam iyiymiş ve 9 tanesi döllenmiş allahım inşallah tutar. darısı tüm isteyenlerin başına şu an jel antibiyotik bebe aspirini ve folik asit kullanıyorum siz ne aşamadasınız

Cok sevindim yumurta sayin gayet iyi benim o kadar olmaz sanirim
Lucrin kullanirken regl tarihin degisti mi?bende suan icin bi degisiklik yok.simdiden Allah yardimcin olsun :)

Yumurta sayısından ziyade kalitesi önemli umarım hepimizin embriyoları güçlü olur olumsuz sonuca karşı dondurulacak kalitede bir kaç tane kalsa yeterli bence üzülme sakın... Lucrinle beraber doğum kontrol hapı da kullanıyordum hap bitince hemen adet oluyorum ben lucrinin bi etkisi olmadı yani... walla bizim bebekler çok şanslı olacak herkesin harcı değil bu zor süreçleri atlatmak savaşçı anneleri olacak kerataların bi de nazlanmadan gelseler :))

mrhaba 11 yumurtam iyiymiş ve 9 tanesi döllenmiş allahım inşallah tutar. darısı tüm isteyenlerin başına şu an jel antibiyotik bebe aspirini ve folik asit kullanıyorum siz ne aşamadasınız
İnşallah tutunur sana yavrun ilk annemiz sen olursun :) peşinden de biz tabi :) Anesteziden çok etkilendin mi? Transferin ne zaman olacak? Benim bi aksilik olmazsa cumartesi yumurtalar toplanacak.Şİmdilik folik asit kullanıyorum antibiyotiği de kullandım bitti.Transferden sonra bizimle paylaşır mısın yaşadıklarını?

Rabbim hayirlisiyla bi nasip eder insallah bizde bebislerin sevgisiyle unuturuz bu zor sureci :)
Ben daha adet olmadim bakalim olunca kac yumurtam olacak insallah kaliteli olur.
Baslarda igne acitmiyordu ama simdi kizariklik ve birazda aci oluyo normaldir herhalde
Sen de yumurta toplandiktan sonra yaz mutlaka neler oldugunu
Hakkinda,hakkimizda hayirli sonuclar olur insallah...

Merhaba :) hayırlı olsun tedavin. Sanırım bu gün toplandı yumurtaların.bebislerin oluşmaya başlamıştır simdi.sizde sorun neydi? Transferin ne zaman yapılacak?

bizin herhangi bir sorunumuz yok sadece çok tafaya taktığımız için olmadı. 16 yum toplandı. şimdi aradılar 9 tanesinin gelişimi çok iyiymiş. yarın yada perşembe transfer var. inşallah herkesin yüzü güler. sende durum ne

İğneyi göbek deliğinin iki parmak yanından yap diğer yerlerden daha az acıyor birde karnını iki parmağınla sıkıştırıp yap ben artık acısını hissetmiyorum :) kızarıklık bende olmuyor senin hassas olabilir.Cumartesi günü yazarım yumurta toplandıktan sonra.Dua ediyorum senin için herşey yolunda gidecek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…