Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Biz cabaliyoruz Rabbim yardimcimiz olur insallah carsamba gunu yumurtallar toplanacak sen de durumlar nasil yolundadir insallah her sey :)
çarşambaya bişey kalmadı hadi bakalım sıra sende. embriyolarına kavuş biran önce sonra birlikte bekleyelim bebişlerimizi:) Bende bi sorun yok çok şükür beklemedeyim, heyecanlıyım :)

bugün teste gittim hcg 0.1 ancak kahverengi lekelenmeler dün başlamıştı yani geç tutunma olmuş olabilir bu forumda 10.gün hcg si 0 çıkan ve hamile olan çok kişinin hikayesini okudum o anlamda umudumu hala yitirmedim. sonuçta daha 9. gündeyim. sen kaçıncı gündesin[/QUOTE]

9.gün testi erken değil mi??Umudunu yitirme bence de çünkü bana erken test yapmışsın gibi geldi.Bi kaç güne hcg lerin yükselecek inşallah:) Ben 4. gündeyim daha şu an tek sıkıntım progesteron iğnelerim!!mosmor oldu kalçam bi de pıhtılar var.Bepanten kolonya falan ovalıyorum biraz geçiyo...Clinartta tedavi görüyorum ben.Şafak hocadan çok memnunum aklımda tedaviyle ilgili hiçbir şüphe yok çok güveniyorum merkeze ama bir yere kadar o yerden sonra Allah ol derse olur

9.gün testi erken değil mi??Umudunu yitirme bence de çünkü bana erken test yapmışsın gibi geldi.Bi kaç güne hcg lerin yükselecek inşallah:) Ben 4. gündeyim daha şu an tek sıkıntım progesteron iğnelerim!!mosmor oldu kalçam bi de pıhtılar var.Bepanten kolonya falan ovalıyorum biraz geçiyo...Clinartta tedavi görüyorum ben.Şafak hocadan çok memnunum aklımda tedaviyle ilgili hiçbir şüphe yok çok güveniyorum merkeze ama bir yere kadar o yerden sonra Allah ol derse olur[/QUOTE]

ilaçlar hariç ne kadar ödedin tutmazsa oraya giderim diye düşünüyorum

gmlsctnf bu gün yumurtaların toplanacaktı :) naptın? iyi misin? Kaç tane topladılar?

gmlsctnf bu gün yumurtaların toplanacaktı :) naptın? iyi misin? Kaç tane topladılar?

Sabah toplandi yumurtalar 5 tane insallah Rabbim izin verir sonu hayirli olur.bende kist var ya iki tarafta da sancim oldu biraz kasiklarim ve belim de agri oldu hemsire herkeste olur dedi ama bilmiyorum tabi.c.trs buyuk ihtimalle transfer olacak tabi her sey yolunda giderse.senin transfer kacinci gun yapildi.ise kac gun sonra basladin?

Geçmiş olsun ve de hayırlı olsun yumurtaların :) sayısı da gayet iyi :) Kistler gebeliği engelleyen bişey değil belde kasıkta sancılar bende de oldu 2 güne geçiyor.Benim transferim 5. gün yapıldı sonrasında test gününe kadar rapor aldım.Ben arazide çalışıyorum o yüzden aldım ama işin zorlu değilse rapor almana gerek yok.Genelde 3 gün dinlenme yeterli diyorlar.Bende 3 gün dinlendim sonra normal hayatıma döndüm üstelik yolculukta yapmak zorunda kaldım.Umarım herşey güzel olur:) Transferden sonra merkezin seni bilgilendirecek nelere dikkat etmen gerektiğini inşallah güzel güzel büyürler embriyoların tekrar geçmiş olsun

Tesekkur ederim sonuc hayirli olur insallah hepimiz icin :)
Ben anasinifi ogretmeniyim okula yuruyerek gidip geliyorum 15 dak falan suruyo gitmem ilk hafta seminer donemi toplantilar falan oluyo doktora sorucam bakalim ne diyecek gerek gorurse 1hafta rapor alirim.sen ne zaman test yapacaksin?

Benim test günüm eylülün üçü... zaman geçmek bilmiyo en zor kısmı beklemekmiş...

transferden sonra ilk yarım saat önemliymiş, hareket etmemeye çalış.Çok sıkışmıştım ben ama dayandım walla yarım saat. Merkezde bir buçuk saat yatırdılar.Yarın herşey iyi geçer umarım sonra da güzel sonuçları bekleriz beraber.

gmlsctnf transferin nasıl geçti? İyisindir umarım... Hayırlı olsun bebişin sıkı sıkı tutunsun annesine..

gmlsctnf transferin nasıl geçti? İyisindir umarım... Hayırlı olsun bebişin sıkı sıkı tutunsun annesine..

Çok şükür şuan iyiyim bakalım 11 eylülü bekliycez tahlil için dua edip duruyorum zaten sıkı tutun bana bebeğim diye Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah.senin dondurulan embriyon var mıydı? benim 2 tane donduruldu

İpekokutan ; sende durumlar nasil? Test sonucun ne cikti? Lutfen olumlu sonuc olsun.....

İpekokutan ; sende durumlar nasil? Test sonucun ne cikti? Lutfen olumlu sonuc olsun.....

Ben daha test yapmadım bu gun akşam yaparım belki...bende hiçbir belirti yok tutmadı galiba bilmiyorum....Üç tane dondurulmuşum var onları da kullanıcam sonra ama inşallah bi 9 ay kullanmam.Sen de beklemeye başladın demek :) Gör bakalım ne kadar zormuş walla sanki zaman durdu. bana kalsa on kere test yaptırmıştım ama eşim sürekli durduruyor beni. bu gün yapacagım testi daha fazla sabredemiyorum....!

Hadi hayirlisi insallah olumlu sonuc alirsin.mutlaka yaz sonucunu mrk ediyorum ne olur iyi hbrler ver olumlu hbrler almaya ihtiyacim var rapor aldim bende bu hafta icin evde tek basina da vakit gecmiyor ama

Hadi hayirlisi insallah olumlu sonuc alirsin.mutlaka yaz sonucunu mrk ediyorum ne olur iyi hbrler ver olumlu hbrler almaya ihtiyacim var rapor aldim bende bu hafta icin evde tek basina da vakit gecmiyor ama

Canım kusura bakma benim hayellerim yarıda kaldı.. Hcg 2.49 negatif yani umarım sen güzel sonuçlar alırsın senin için dua ediyorum sen hamile kalırsan kendiminmiş gibi sevineceğim. Merkezle görüştüm 3 ay dinlenmemi tavsiye ettiler bu arada da histeroskopi yaptırmayı düşünüyorum bir sıkıntı yoksa sonra da donmuş bebeklerimle yola devam edeceğim.Buradan haberlerini takip edeceğim şansın bol olsun arkadaşım benden şimdilik bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…