çarşambaya bişey kalmadı hadi bakalım sıra sende. embriyolarına kavuş biran önce sonra birlikte bekleyelim bebişlerimizi:) Bende bi sorun yok çok şükür beklemedeyim, heyecanlıyım :)Biz cabaliyoruz Rabbim yardimcimiz olur insallah carsamba gunu yumurtallar toplanacak sen de durumlar nasil yolundadir insallah her sey :)
ne alemdesiniz anlatın bakalım benim 6. günüm dinlenmeye devam pazartesi teste gideceğim
İnşallah güzel sonuçlar almışsındır.Şu an acayip umuda ihtiyacım var.Dua ediyorum senin için ve güzel haberlerini bekliyorum[/Q
bugün teste gittim hcg 0.1 ancak kahverengi lekelenmeler dün başlamıştı yani geç tutunma olmuş olabilir bu forumda 10.gün hcg si 0 çıkan ve hamile olan çok kişinin hikayesini okudum o anlamda umudumu hala yitirmedim. sonuçta daha 9. gündeyim. sen kaçıncı gündesin
Bir süredir giremiyorum nete o yüzden uzak kaldım.Ağustosun 22 sinde transferim gerçekleşti:) Beklemedeyim bende... Kızlar ya bu progesteron iğnesi benim canımı okudu kalçam mosmor oldu size bi danışayım dedim siz ne alemdesiniz?[/QUOTE
sürekli iğne olduğu için dokular sertleşiyormuş her zaman aynı yere vurdurma sen nerede yaptırdın tüp bebeği
bugün teste gittim hcg 0.1 ancak kahverengi lekelenmeler dün başlamıştı yani geç tutunma olmuş olabilir bu forumda 10.gün hcg si 0 çıkan ve hamile olan çok kişinin hikayesini okudum o anlamda umudumu hala yitirmedim. sonuçta daha 9. gündeyim. sen kaçıncı gündesin
gmlsctnf bu gün yumurtaların toplanacaktı :) naptın? iyi misin? Kaç tane topladılar?
Geçmiş olsun ve de hayırlı olsun yumurtaların :) sayısı da gayet iyi :) Kistler gebeliği engelleyen bişey değil belde kasıkta sancılar bende de oldu 2 güne geçiyor.Benim transferim 5. gün yapıldı sonrasında test gününe kadar rapor aldım.Ben arazide çalışıyorum o yüzden aldım ama işin zorlu değilse rapor almana gerek yok.Genelde 3 gün dinlenme yeterli diyorlar.Bende 3 gün dinlendim sonra normal hayatıma döndüm üstelik yolculukta yapmak zorunda kaldım.Umarım herşey güzel olur:) Transferden sonra merkezin seni bilgilendirecek nelere dikkat etmen gerektiğini inşallah güzel güzel büyürler embriyoların tekrar geçmiş olsunSabah toplandi yumurtalar 5 tane insallah Rabbim izin verir sonu hayirli olur.bende kist var ya iki tarafta da sancim oldu biraz kasiklarim ve belim de agri oldu hemsire herkeste olur dedi ama bilmiyorum tabi.c.trs buyuk ihtimalle transfer olacak tabi her sey yolunda giderse.senin transfer kacinci gun yapildi.ise kac gun sonra basladin?
Geçmiş olsun ve de hayırlı olsun yumurtaların :) sayısı da gayet iyi :) Kistler gebeliği engelleyen bişey değil belde kasıkta sancılar bende de oldu 2 güne geçiyor.Benim transferim 5. gün yapıldı sonrasında test gününe kadar rapor aldım.Ben arazide çalışıyorum o yüzden aldım ama işin zorlu değilse rapor almana gerek yok.Genelde 3 gün dinlenme yeterli diyorlar.Bende 3 gün dinlendim sonra normal hayatıma döndüm üstelik yolculukta yapmak zorunda kaldım.Umarım herşey güzel olur:) Transferden sonra merkezin seni bilgilendirecek nelere dikkat etmen gerektiğini inşallah güzel güzel büyürler embriyoların tekrar geçmiş olsun
Benim test günüm eylülün üçü... zaman geçmek bilmiyo en zor kısmı beklemekmiş...
gmlsctnf transferin nasıl geçti? İyisindir umarım... Hayırlı olsun bebişin sıkı sıkı tutunsun annesine..
İpekokutan ; sende durumlar nasil? Test sonucun ne cikti? Lutfen olumlu sonuc olsun.....
Ben daha test yapmadım bu gun akşam yaparım belki...bende hiçbir belirti yok tutmadı galiba bilmiyorum....Üç tane dondurulmuşum var onları da kullanıcam sonra ama inşallah bi 9 ay kullanmam.Sen de beklemeye başladın demek :) Gör bakalım ne kadar zormuş walla sanki zaman durdu. bana kalsa on kere test yaptırmıştım ama eşim sürekli durduruyor beni. bu gün yapacagım testi daha fazla sabredemiyorum....!
Hadi hayirlisi insallah olumlu sonuc alirsin.mutlaka yaz sonucunu mrk ediyorum ne olur iyi hbrler ver olumlu hbrler almaya ihtiyacim var rapor aldim bende bu hafta icin evde tek basina da vakit gecmiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?