kızlar merhaba bu site harika olmuş kitabı alıcam ama banucum ingilizce bilmediğim için siteyi okuyamıyorum ama çok merak ediyorum bende bu yöntemi bilmeden bir haftadır uğraşıyorum oğlum 11 aylık ve inanılmaz bir uyku döneminden geçtik ayağımda sallayarak uyutuyorum ama bir haftadır sadece geceleri başarabiliyorum oyun parkında mayışmasını sağlıyorum ağlarsa emziğini veriorum eline yanına çöküyorum ninniler söylüyorum arada ayağa kalkıp boynuma sarılıyor alayım diye almıyorum sarılıp öpüyorum yatırıyorum iyice mayışınca yastığıyla birlikte kucaklayıp yatağına götürüyorum orda piş piş ve poposuna pıt pıt la uyyo ama dabi 40 dakka falan sürüyo
gündüzleir malesef beceremiyorum parkında mayışıo deli gibi uyku gözünden akıyo ama uyumuyo böyle olunca mama saatleri sapıtıyo ve huysuzlandığı için hiç bir şey yediremiyorum mecburen ayağıma alıyorum ayağıma koyar koymaz uyyo
banucum şu sıvış yöntemini anlatırmısın
arkadaşlar knu açılalı epey bir zaman olmuş.. ben de nasıl uyutacağımı bilemiyorum. 2 ay sonra işe başlıyorum ve oğlum gece gündüz mememde uyuyor.. Hatta çok bağırdıgında sakinleşmek için de emiyor.. İşe nasıl doneceğim çok zor .. Ama dönmek zorundaym gelen kişi ne yapacak ona bensiz uyumaya alıştırmk için tracy metodu deneyecekrim..Deneyenler ne olur paylaşsınlar psikopat olan(bebeği tabiki) var m?yada daha kötü bir duruma gelen..
dün yöntemi uygulamaya çalıştım ama gece sorunlar yaşadım.Akşam 19:30da yemegini yedi 9da emdi 9:45de ancak uyudu gece 1:30a kadar 2 kez uyandı yatır kaldırla uyuttum ama gece 1:30da tekrar uyumak istemedi,baktım bizimki gerçekten acıkmış açlıktan agzı kokuyo gerçekten kokuyo emzirdim ama memede uyumasına izin vermedim emmesi yavaşlayınca yatagına koydum biraz yatır kaldır uyuduk.Birde sabah 5:30 da aynı şekilde aglamalar bir saat ugraştık ama hiç uyuyacak gibi degil yine emzirdim arkasından uyumadan yataga bıraktım bu kez aglamanında yorgunluguyla sanırım hemen uyudu.İnternette 9 aylık çocuk 10 saaat acıkmadan kalır diyo benimki yemeye alıştıgı için mi acıkıyor,yada hızlı gelişme döneminde mi acaba gece boyunca karnını ne yedirerek tok tutabilir acaba. birde emzirmekle hata mı yaptım diye düşünüyorum ama çocuk kesin acıkmıştı aclıktan agzı kokuyodu bebeğimin.
Cok uzun zamandır siteye girmiyordun
Açtığım kOnulara bir göz attım .
Bu forumu ihmal etmisim
Kızım tam 2 yasında oldu ve inanmazsınız ama hala beni emıyor ve hala sadce emerek uyuyor
Tracy nin bir sucu yok tabi . Ben başaramadım ne yazıkki
Olurda 2. Cocuk olursa onda daha erken davranicam artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?