- 4 Şubat 2015
- 6.206
- 12.528
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Değil mi ama..Bende babama söyleyemezdim kendim hallederdim sonuçta sizin için ceza yemiş
Söylemeyince aynı hatayı sürekli yapar ozaman. Kendi işi için de çok veriyorumBaban,senin evraklarini teslim etemeye gidiyorsa ; demek ki senin işini yapmak için gidiyor.
Ben olsam öderdim ve söylemezdim.
Sonuç olarak eşin araba kullanmayı bilseydi baban aracı kullanmak durumunda kalmazdı.
Yani ben bu durumda isteyemezdim.
Ayrıca 400 TL için sizin için koşusturan adamı gocundurmak hoş olmaz bence.
Siz bilirsiniz,biz fikirlerimizi söyledik.Söylemeyince aynı hatayı sürekli yapar ozaman. Kendi işi için de çok veriyorum
Yani aile ilişkimi benden iyi bilemezsiniz.Siz bilirsiniz,biz fikirlerimizi söyledik.
Baba da sizin parada
Kendi işi için veriyosanız söylersiniz o zaman sorun olmaz ama sizin işiniz görülürken olmuş konu sizin için alınann cezaSöylemeyince aynı hatayı sürekli yapar ozaman. Kendi işi için de çok veriyorum
Bebek olduğu için sürekli veriyorum. Baba hastaneye gidelim baba kontrole gidelim gibi. Söyleme kararı aldım. Baba dikkat et telefon ile konuşurken ceza yemişsin diye. Sonuçta yapmaması gereken bişey yapmış. Cezayı öde diye direk demem ama öderse de itiraz etmemKendi işi için veriyosanız söylersiniz ama sizin işiniz görülürken olmuş konu sizin için alınann ceza
Ödeyin ayol sizin evrak işi için gitmiş sonuçtaİyi geceler kızlar. Eşim araç kullanmayı bilmiyor. Bende yeni doğum yaptım. Babam teslim edilmesi gereken evrak için benim arabamla eşim ile birlikte çalıştığım kuruma gittiler. Ve babam ceza yemiş. 427 lira. Baktım koduna telefonla konuşırken yemiş. Ben yeni doğum yaptım zaten ve çok masrafım var. Babama direk kendisinin ödemesi için nasıl söyleyebilirim. Plakaya yemişiz. Ya da hiç söylemeden ödeyeyim mi. Ama bilmesini istiyorum. Kafam karıştı. Kırmadan nasıl halledebilirim.
Biraz da maksat uyarmak zaten. Trafikte çok fevri birde kuralsız. Işıkta geçmez yayalara yol verir ama nerede ise tabelalar ile kavga ediyor. Özensiz kullanıyor. Bilsinki mahcup olsun dikkat etsin. Ha zorlayacakmı ceza beni zorlar. Bebeğim emmiyor. 3 mama değişmem 10 gün içinde. Başka masraflarıda oldu. Eşime kızıyorum git ders al trafiğe çık diye almıyor. Kardeşi kaza yapmış onun etkisi var. Ama babam çok özensiz trafikteÖdeyin ayol sizin evrak işi için gitmiş sonuçta
Ve söyleyin ödedikten sonraki birdaha trafikte telefonla konuşmaması gerektiğini anlasın ve öğrensin.
Araçlarda Bluetooth var onu kullansın yoksa kenara çekip konuşsun en olmadı çıkmasın abi ya tele .
Benim eşimde öyleydi herif direksiyonun başına oturunca değişiyordu.Biraz da maksat uyarmak zaten. Trafikte çok fevri birde kuralsız. Işıkta geçmez yayalara yol verir ama nerede ise tabelalar ile kavga ediyor. Özensiz kullanıyor. Bilsinki mahcup olsun dikkat etsin. Ha zorlayacakmı ceza beni zorlar. Bebeğim emmiyor. 3 mama değişmem 10 gün içinde. Başka masraflarıda oldu. Eşime kızıyorum git ders al trafiğe çık diye almıyor. Kardeşi kaza yapmış onun etkisi var. Ama babam çok özensiz trafikte
Yani aile ilişkimi benden iyi bilemezsiniz.
Arac kullaniyorsa, arac kullanirken telefonda konusmanin cezalik oldugunu bilmesi lazim, hadi bilmiyorduysaSöylemeyince aynı hatayı sürekli yapar ozaman. Kendi işi için de çok veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?