- 4 Şubat 2015
- 6.206
- 12.528
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Evet fikir almak için açtım. Ukalalık duymak için değil. Fikir verenlerde oldu dikkate de aldımO zaman neden konu açıp insanlara fikrini soruyorsunuz hanımefendi?
Babanıza neden ödetiyorsunuz? Belli ki sizin doğum raporunuzu götürmüş. Çalışıyorsanız ödeme gücünüzde vardır.Yani aile ilişkimi benden iyi bilemezsiniz.
Uyarmakta haklısınız ama cezayı odetmeden uyarın . Ödedikten sonra dikkat etmesini, sadece resmi polislerin değil o sırada kendi arabasıyla yaninizdan geçen, görevde olmayan polislerin de yazma yetkisi olduğunu söyleyin.Biraz da maksat uyarmak zaten. Trafikte çok fevri birde kuralsız. Işıkta geçmez yayalara yol verir ama nerede ise tabelalar ile kavga ediyor. Özensiz kullanıyor. Bilsinki mahcup olsun dikkat etsin. Ha zorlayacakmı ceza beni zorlar. Bebeğim emmiyor. 3 mama değişmem 10 gün içinde. Başka masraflarıda oldu. Eşime kızıyorum git ders al trafiğe çık diye almıyor. Kardeşi kaza yapmış onun etkisi var. Ama babam çok özensiz trafikte
Babanıza bu kadar mı güvensizsiniz?Söylemeyince aynı hatayı sürekli yapar ozaman. Kendi işi için de çok veriyorum
Söylemezsem yine yapr demişsiniz altta doğru ama sizin için yapılan bir işe denk gelmiş, usuldan bunu ödeyin, Babacım böyle nir şey oldu ben hallettim ama haberin olsun dikkatli ol, diyin olası cezalardan sorumluluk almazsınız.İyi geceler kızlar. Eşim araç kullanmayı bilmiyor. Bende yeni doğum yaptım. Babam teslim edilmesi gereken evrak için benim arabamla eşim ile birlikte çalıştığım kuruma gittiler. Ve babam ceza yemiş. 427 lira. Baktım koduna telefonla konuşırken yemiş. Ben yeni doğum yaptım zaten ve çok masrafım var. Babama direk kendisinin ödemesi için nasıl söyleyebilirim. Plakaya yemişiz. Ya da hiç söylemeden ödeyeyim mi. Ama bilmesini istiyorum. Kafam karıştı. Kırmadan nasıl halledebilirim.
Evet benimde aklıma ilk o geldi söylemezsem ikinciyide yapar. Sen kırmadan şöyle bence. Bak baba telefonla konuşma geçen ceza yemisstin şu kadar kusur para boşa gitti deBebek olduğu için sürekli veriyorum. Baba hastaneye gidelim baba kontrole gidelim gibi. Söyleme kararı aldım. Baba dikkat et telefon ile konuşurken ceza yemişsin diye. Sonuçta yapmaması gereken bişey yapmış. Cezayı öde diye direk demem ama öderse de itiraz etmem
Kendi işi icin arabayi kullanirken ceza yerse soylersiniz. Adam sizin isleriniz icin kosturuyor daha bebeginizin aşılari falan olacak birçok kez doktora gideceksiniz ve babaniz götürecek. Lafini etmeyin derim.Söylemeyince aynı hatayı sürekli yapar ozaman. Kendi işi için de çok veriyorum
Lohusa sendromuna veriyorum bu düşünceni,İyi geceler kızlar. Eşim araç kullanmayı bilmiyor. Bende yeni doğum yaptım. Babam teslim edilmesi gereken evrak için benim arabamla eşim ile birlikte çalıştığım kuruma gittiler. Ve babam ceza yemiş. 427 lira. Baktım koduna telefonla konuşırken yemiş. Ben yeni doğum yaptım zaten ve çok masrafım var. Babama direk kendisinin ödemesi için nasıl söyleyebilirim. Plakaya yemişiz. Ya da hiç söylemeden ödeyeyim mi. Ama bilmesini istiyorum. Kafam karıştı. Kırmadan nasıl halledebilirim.
O zaman taksiyle gidin heryere .Bebek olduğu için sürekli veriyorum. Baba hastaneye gidelim baba kontrole gidelim gibi. Söyleme kararı aldım. Baba dikkat et telefon ile konuşurken ceza yemişsin diye. Sonuçta yapmaması gereken bişey yapmış. Cezayı öde diye direk demem ama öderse de itiraz etmem
neden mama degistiniz ben oraya takildim ya saçma bir şekildeBiraz da maksat uyarmak zaten. Trafikte çok fevri birde kuralsız. Işıkta geçmez yayalara yol verir ama nerede ise tabelalar ile kavga ediyor. Özensiz kullanıyor. Bilsinki mahcup olsun dikkat etsin. Ha zorlayacakmı ceza beni zorlar. Bebeğim emmiyor. 3 mama değişmem 10 gün içinde. Başka masraflarıda oldu. Eşime kızıyorum git ders al trafiğe çık diye almıyor. Kardeşi kaza yapmış onun etkisi var. Ama babam çok özensiz trafikte
Bir babayada 427 liranın lafı yapılmaz yaİyi geceler kızlar. Eşim araç kullanmayı bilmiyor. Bende yeni doğum yaptım. Babam teslim edilmesi gereken evrak için benim arabamla eşim ile birlikte çalıştığım kuruma gittiler. Ve babam ceza yemiş. 427 lira. Baktım koduna telefonla konuşırken yemiş. Ben yeni doğum yaptım zaten ve çok masrafım var. Babama direk kendisinin ödemesi için nasıl söyleyebilirim. Plakaya yemişiz. Ya da hiç söylemeden ödeyeyim mi. Ama bilmesini istiyorum. Kafam karıştı. Kırmadan nasıl halledebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?