- 19 Kasım 2013
- 18.776
- 33.873
- 798
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Ödeyin sonra söyleyin baba ceza gelmiş telefonla konuştuğun icin,haberin olsun diye. Zaten kendisi teklif edebilir kızım ben ödeyeyim diye. Ödemese bile sorun etmeyin ama telefonla konuşmak yasak ,tehlikeli zaten.Söylemeyince aynı hatayı sürekli yapar ozaman. Kendi işi için de çok veriyorum
aynı fikirdeyim sizinle o koltuğa oturuyorsa bir insan Allah esirgesin kaza da olabilir, ceza da gelebilir kızım bana bunun lafını yapacaksa tamam evladım anahtarın burada ya sen kullan hallet-ya eşin halletsin yada taksiyle gidin, ben özel şoförünüz değilim ne yapıyorsanız yapın derim al buda 400 TL ceza parası der suratına parayıda çarparımBabaya karşı çalışan bir çocuğun ( bide kendi işini yaparken ) 400tl'yi mevzu yapması....Sizin de çocuğunuz olmuş,ne masrafınız olursa olsun ödemek istese bile odettirilmez,sizin işiniz sonuçta.İnsan arkadaşına ödetmez bu durumda.Ben babanız olsam asla size birdaha şoförlük yapmam bunun bahsini yapıyorsanız...
Ukalalıl dediğin seninle aynı fikirde olmayan insanların düşünce belirtmesi sanırım.Evet fikir almak için açtım. Ukalalık duymak için değil. Fikir verenlerde oldu dikkate de aldım
Tmm neden konu acıldı ozman ?Hıc bırımız bılemeyız.Konuyu burda kapatalım ozman.Yani aile ilişkimi benden iyi bilemezsiniz.
Biraz da maksat uyarmak zaten. Trafikte çok fevri birde kuralsız. Işıkta geçmez yayalara yol verir ama nerede ise tabelalar ile kavga ediyor. Özensiz kullanıyor. Bilsinki mahcup olsun dikkat etsin. Ha zorlayacakmı ceza beni zorlar. Bebeğim emmiyor. 3 mama değişmem 10 gün içinde. Başka masraflarıda oldu. Eşime kızıyorum git ders al trafiğe çık diye almıyor. Kardeşi kaza yapmış onun etkisi var. Ama babam çok özensiz trafikte
Olay sadece para değil ki , babanız araba kullanırken telefonla konuşmuş, kaza yapabilir , birine zarar verebilir
Babanıza araba kullanırken telefonla konuşmaması gerektiğini söyleyin, ceza geldiğini söyleyin, ikinci sefer daha türlü ceza gelecek deyin
Olan olmuş bence çıkacak varmış diyip ödeyin sizin işiniz yolunda olmuş.İyi geceler kızlar. Eşim araç kullanmayı bilmiyor. Bende yeni doğum yaptım. Babam teslim edilmesi gereken evrak için benim arabamla eşim ile birlikte çalıştığım kuruma gittiler. Ve babam ceza yemiş. 427 lira. Baktım koduna telefonla konuşırken yemiş. Ben yeni doğum yaptım zaten ve çok masrafım var. Babama direk kendisinin ödemesi için nasıl söyleyebilirim. Plakaya yemişiz. Ya da hiç söylemeden ödeyeyim mi. Ama bilmesini istiyorum. Kafam karıştı. Kırmadan nasıl halledebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?