Trafik cezası

Söylemeyince aynı hatayı sürekli yapar ozaman. Kendi işi için de çok veriyorum
Ödeyin sonra söyleyin baba ceza gelmiş telefonla konuştuğun icin,haberin olsun diye. Zaten kendisi teklif edebilir kızım ben ödeyeyim diye. Ödemese bile sorun etmeyin ama telefonla konuşmak yasak ,tehlikeli zaten.
Çevirme yapsalar telefonla yakalansa zaten ehliyetine yazılır ama bu durumda bilmeli bence,daha dikkatli olacaktır.
Eşiniz de ehliyet almalı bence bir an önce. Tamam her zaman kullanmasın istemiyorsa ama acil bir durumda araba kullanabilmeli.

Son düzenleme:
Cezayı öder, babama asla belli etmez, bir sonra ki durumda tekrar yaşanmaması için muhabbet arasında telefonla konuşurken eds den ceza geliyormuş dikkat edin falan derdim.
500 tl ile ne fakir olursunuz ne zengin.

Kaç liralık yakıt kullanmış, aracın yıpranma payını falan da hesaplayıp babandan istemelisin! Şaka gibisin ya, adamcağız senin işini yapmak için geliyor, e bi zahmet ödeyiver. Onu kırmadan da, uyarabiliyorsan uyar.

aynı fikirdeyim sizinle o koltuğa oturuyorsa bir insan Allah esirgesin kaza da olabilir, ceza da gelebilir kızım bana bunun lafını yapacaksa tamam evladım anahtarın burada ya sen kullan hallet-ya eşin halletsin yada taksiyle gidin, ben özel şoförünüz değilim ne yapıyorsanız yapın derim al buda 400 TL ceza parası der suratına parayıda çarparım

Benim oğlum bana böyle birşey dese herhalde kahrolurdum Nasıl insanlar var ya hayret verici

Direksiyon başında fevri insanla konuşarak anlaşılmıyor. Sizin işiniz için koştururken ceza yediği için bence istemeyin. Ama daha sonra laf arasında söyleyebilirsiniz.

Sizin işiniz için araba kullanırken yediği bir ceza.
Ben öder ve asla söylemezdim.
Kaldı ki kedi işi için bile kullansa ben babama söylemez ve ödetmezdim.
Hiç maddi durumum yoksa bile sebebini söylemeden yine babamdan borç alır sonra kendisine iade ederdim.

Korkunç bir düşünce, babanız yani başkası değil ki 400 lira nedir de bu kadar dert ettiniz.

Benim de bebeğim emmiyor maalesef ben de mama ile birlikte sağarak gittim. Sonra ameda finesse isimli süt sağma pompası aldım. Çift pompa aynı anda sağıyordum ve sütümü çok arttırdı. Mamayı kestik 1 ayda. Şimdi 5 aylığı geçtik sadece sağarak anne sütü alıyor.

Konuyla alakasız ama görünce belki işinize yarar diye yazayım dedim :)

En kısa zamanda öderseniz indirimli ödeme şansınız var. Ben olsam böyle bir şeyi babamdan asla talep etmem.

%1000
Ben en çok buraya takıldım, yorum yapan çoğunluk öderim biter giderid demiş iyi hoş ama baba zaten tehlikeli araba kulllanan biriymiş. Ben olsam kesinlikle uyarırdım, telefonla konuşmak %100000 kaza sebebi.

Onun dışında en temizi kocanın ehliyet alması. Konu sahibesinin babası gibi fevri insanlar trafiğe toptan çıkmamallı bence, cezalar daha caydırıcı ollmalı

Olan olmuş bence çıkacak varmış diyip ödeyin sizin işiniz yolunda olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…